DUAM . maddi ve manevi yönde herşeyin yoluna girmesini ve değişmesini istiyorum . Dua eden arkadaşlarımında duası kabul olur inş.
Sen bana hep dua ediyosun zaten güzel kalpli bacım helal olsunnKuzum bu gun okuma yapamiyorum sana hakkini helal et sen benim kalbimi biliyorsun ama
Cok sevindim mucizem. Ne demek tabiki okuruz ama iyi ki yazmışım dün yoksa öğrenemeyecektim yaptığım yanlışlarıYaa canimsin kardesim benim
Bana okumayin haksizlik olmasin demistim ama guzel kalpli akidesimeliif92 . Cok tesekkur ederim hasta hasta liste duzenledin hep hasta halinle okumalara katildin kimseye ayip olmasin diye hepimiz adina sana cok cok tesekkur ederim canim benim.
Ayrica bana okuma yapanMatchteacher . Ve M Maviiiii000 . Size de cok tesekkur ederim kizlar dualarinizi esirgemediginiz icin Allah bin kere razi olsun
Matchteacher .Sana olan kizginligim gecti heheh
Cok sevindim mucizem. Ne demek tabiki okuruz ama iyi ki yazmışım dün yoksa öğrenemeyecektim yaptığım yanlışları
yaaaaa canım kardeşim benimmYaa canimsin kardesim benim
Bana okumayin haksizlik olmasin demistim ama guzel kalpli akidesimeliif92 . Cok tesekkur ederim hasta hasta liste duzenledin hep hasta halinle okumalara katildin kimseye ayip olmasin diye hepimiz adina sana cok cok tesekkur ederim canim benim.
Ayrica bana okuma yapanMatchteacher . Ve M Maviiiii000 . Size de cok tesekkur ederim kizlar dualarinizi esirgemediginiz icin Allah bin kere razi olsun
Matchteacher .Sana olan kizginligim gecti heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?