- 19 Kasım 2020
- 22.150
- 48.314
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
500 daha aldım Kalan 22.000500 okudum. Kalan 22.500
Şuan bir gelişme yok canım, doktorlardan haber bekleniyor.
1000 daha aldımKalan sayı 13.000
10.000 daha alındı1000 daha aldım
Kalan 12.000
Onu da ben aldım10.000 daha alındı
Kalan 2000
Canım çok sevindim Allah'ım annesinin babasının sevdiklerinin yüzünü güldürsun hasarsız kalıcı şifa versin mutlu huzurlu yuvasına dönsünBebekte yavaş yavaş iyiye gidiyormuş. Çok yavaşmış ama bu iyi haber.
Arada uyandırıp durumuna bakıyorlarmış. Bir iki gün sonra burnundaki hortumu alıp kendi nefes alabiliyorum diye bakacaklarmış.PiXiEE her şey için teşekkür ederim.
MssPARE
Canım Allah senden razı olsun ne zaman istesem tam dibimdesin. Allah ömrüne ailene güzellik sağlık sıhhat versin.
Bugün çok yoğundum yeni siteye giriyorum ve çok sevinçli bir haber aldım çok şükür RabbimeBebekte yavaş yavaş iyiye gidiyormuş. Çok yavaşmış ama bu iyi haber.
Arada uyandırıp durumuna bakıyorlarmış. Bir iki gün sonra burnundaki hortumu alıp kendi nefes alabiliyorum diye bakacaklarmış.PiXiEE her şey için teşekkür ederim.
MssPARE
Canım Allah senden razı olsun ne zaman istesem tam dibimdesin. Allah ömrüne ailene güzellik sağlık sıhhat versin.
İlk yazdıgınız gibi bebek 3 aylık mı?Bebekte yavaş yavaş iyiye gidiyormuş. Çok yavaşmış ama bu iyi haber.
MssPARE