Dilek Doğan'ın son anları polis kamerasında

Hımm baktım.

Biri zaten ui galiba diğeri de kk da ciddiye almadığım bir diğer kişi.

Yalnız konuda kızın fotolarına baktım da Allah rahmet eylesin çok güzelmiş.
bu konudan verdiğim linkteki,,bir gün öncede bir konu vardı. oradaki yorumlarda kötüydüde. bulamadım onu

Baze degil, cogu polis böyle. Gezide 'yorgunluk' bahanesi vardi. Yorgunluk, uykusuzluk insani pasif eder, gaz kapsüllerin kafalara isabet etmesine neden olmaz!

Polis 60li yillardada öyledi, simdide öyle. Kac genc polis ellerinde öldü bu ülkede. Kac anne baba cocugu ile ne oldugunu halen bilmemekte. Cesedini görmek icin dua edenler var. Sivas yangininda öylecene seyreden polis ile bu olayda kelepce diye bagiran zihniyet aynisi.

Ha elbette iyileri vardir fakat cogunlugu temsil etmiyor ne yazikki. Polisin cogunlugu sagicidir, maco, kendini bir mok sanan insanlar ile dolu.

Biraz ağır olmamış mi bu sanki?

Evet polis çok hatalar yapıyor hata derken insanların ölümüne yol açan şeyler yapıyor ama ben bunu sağ - sol olarak düşünmüyorum.
Bence öyle koşullaniyorlar. Bir olay var ve sen ne pahasına olursa olsun buna engel olacaksın mantığı var. Hele bir de silah taşıyorlar iyice korkunç oluyor bu.cezalar da malum caydırıcı değil ve çoğu onların lehine işliyor.

Bence ogretmenler,polisler ve doktorlar atanmadan önce ciddi psikolojik testlerden geçirilmeli.

Akladınız yine ha!Helal olsun alkışlıyorum.Sağ sol nedir kardeşim.Valla bence şu anda sadece iyiler ve kötüler var.

Hükümeti akladınız yine ha!Helal olsun alkışlıyorum.Sağ sol nedir kardeşim.Her yerde sağ sol.Valla bence şu anda sadece iyiler ve kötüler var.
Valla kk da bir akp li olmadığım kalmıştı sayende onu da oldum tisikkirlir

Ben ve hükümeti aklamak gulemiyorum bile. Sakın ol şampiyon .

Akladınız yine ha!Helal olsun alkışlıyorum.Sağ sol nedir kardeşim.Valla bence şu anda sadece iyiler ve kötüler var.
Hayırdır hükümet kısmını niye sildin?

Ya çok garipsiniz bir msji tam okumadan ne demek istediğini anlamadan bir cosup komik olup sonra düzeltme yapıyorsunuz.

Off ki ne off.

Evet hem hükümeti hem polisi aklıyorum. Yaşasın tayyip

Valla tırsıyorum ama dayanamıyorum yineNeyse girmiyecem bu bölüme bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…