Iyi o zaman kanka hadi iyi geceler ay lav yu tayyipGerilmeye gerek yok :)
Senden değil kanka. Sağolasın...
Yalan haber yapmaya utanmıyorsunuz değil mi ? Hdp min taktiği bu. Burda ki Bebek o kadının bebeği değil bu 1 diğer konu ise kadın teröristler tarafından vuruldu ve yine pkk lıların ambulansı sokmaması üzerine zırhlı araç ile hastaneye götürüldü bebeği şuan küvezde. Tabii pkk nın gazete ve kanallarından okursanız ve birazda düşmanlık varsa hiç çekinmezsiniz , çamur at izi kalsın misali.Son gunlerde guneydoguda yasananlari batida yasayanlarin haberi yok maalesef.tv lerde teroristler temizleniyor diye haberler cikiyor..ama ama ne yazikki durum oyle degil.sivil halka yonelik saldirilar var.3 aylik 5 yasinda 11 yasinda 60 yasinda 5 cocuk annesi 9 cocuk annesi ve sayamadigim bircok insan Kürt oldugu icin katledildi.herkesten ozur dileyerek bir resim paylasicam.cizrede yasayan 7 aylik hamile bayan polisler tarafindan vurulmus ve bebegi olmus.annede yogun bakimda suan..evet bu bebektemi terorist..
Yalan haber yapmaya utanmıyorsunuz değil mi ? Hdp min taktiği bu. Burda ki Bebek o kadının bebeği değil bu 1 diğer konu ise kadın teröristler tarafından vuruldu ve yine pkk lıların ambulansı sokmaması üzerine zırhlı araç ile hastaneye götürüldü bebeği şuan küvezde. Tabii pkk nın gazete ve kanallarından okursanız ve birazda düşmanlık varsa hiç çekinmezsiniz , çamur at izi kalsın misali.
İşte hdp ve pkk nın pis oyunları bu, Nasıl bir cesaretle askerim ve polisime laf atabiliyorlar anlamış değişim hele sırf AKP ye muhalefet olsun diye bunlara inanmış gibi yapıp beğenenleri anlamıyorum .. O asker ve polis devletin askeri polisi hükümetin değil ah bunu bilseler ..evet canım bu bebek Filistinli. foto oraya ait. pkk sayfasından alıyorlar acındırıyorlar. insan utanır. hastane, okul, yakın sonrada devlet bebek öldürdü. tenizlenecekler inşallah
Ben kendi adıma teşekkür ederim arkadaşım haberin doğrusunu yazdığın için.Yalan haber yapmaya utanmıyorsunuz değil mi ? Hdp min taktiği bu. Burda ki Bebek o kadının bebeği değil bu 1 diğer konu ise kadın teröristler tarafından vuruldu ve yine pkk lıların ambulansı sokmaması üzerine zırhlı araç ile hastaneye götürüldü bebeği şuan küvezde. Tabii pkk nın gazete ve kanallarından okursanız ve birazda düşmanlık varsa hiç çekinmezsiniz , çamur at izi kalsın misali.
Yalan söyleyecek karakterde değilim elhamdülillah..Ayrıca siz tüm kürtleri pkk ilan eden işine geleni yazan ve gösteren yandaş medyanıza inanın.Yalan haber yapmaya utanmıyorsunuz değil mi ? Hdp min taktiği bu. Burda ki Bebek o kadının bebeği değil bu 1 diğer konu ise kadın teröristler tarafından vuruldu ve yine pkk lıların ambulansı sokmaması üzerine zırhlı araç ile hastaneye götürüldü bebeği şuan küvezde. Tabii pkk nın gazete ve kanallarından okursanız ve birazda düşmanlık varsa hiç çekinmezsiniz , çamur at izi kalsın misali.
Gayet de yalan hala ısrar etmiyor musunuz bir de ya..Yalan söyleyecek karakterde değilim elhamdülillah..Ayrıca siz tüm kürtleri pkk ilan eden işine geleni yazan ve gösteren yandaş medyanıza inanın.
Tamam tamam yalan,ben yazdım ben çizdim fotoları ben çektim falan,ben doğuda yaşamıyorum aslında uzayda yaşıyorum,olan bitenden haberim yok hepsi uydurmaca,oldumu rahatladınızmııııı...Akp niz ile sizlere mutluluklar..Siz rahat uyuyun yeter.Gayet de yalan hala ısrar etmiyor musunuz bir de ya..
E yalan.. Bu neyin savunması daha? İnternette aratın fotoğrafı, hemen göreceksiniz. Ayrıca akp nerden çıktı hiç anlamadım. Kafanızdan uydurup inanan bir kişiliğiniz var heralde..Tamam tamam yalan,ben yazdım ben çizdim fotoları ben çektim falan,ben doğuda yaşamıyorum aslında uzayda yaşıyorum,olan bitenden haberim yok hepsi uydurmaca,oldumu rahatladınızmııııı...Akp niz ile sizlere mutluluklar..Siz rahat uyuyun yeter.
Biz alıştık bomba seslerine çatışmalara biber gazı yemeye ohhh miss..
nolmuş ben anlamadım yahuE yalan.. Bu neyin savunması daha? İnternette aratın fotoğrafı, hemen göreceksiniz. Ayrıca akp nerden çıktı hiç anlamadım. Kafanızdan uydurup inanan bir kişiliğiniz var heralde..
Paylaştığı kadın ve bebek fotoğrafı var ya, güya bebeği de vurmuşlar falan.. O fotoğraf çok eski bir fotoğraf Gazzeden.. Ama kabul etmiyor arkadaş..nolmuş ben anlamadım yahu
yalan haber mİ?
Evet evet doğru asker polis sizi öldürmek için girdi oraya kafaya bak ya.. Aslında devlet gazetecileri falan bırakıp sizin gibi asker ve polise iftira atanları almalı içeriye .. Mehmetçiğim sizin gibiler için şehit oluyor ona yanıyorum !!!Yalan söyleyecek karakterde değilim elhamdülillah..Ayrıca siz tüm kürtleri pkk ilan eden işine geleni yazan ve gösteren yandaş medyanıza inanın.
Kadın hamile vuran pkk ambulansı şehire sokmayan yine pkk lı zırhlı araçla kadını hastaneye yetiştiriyorlar bebek kuvezde annenin durumu iyi ama bu hanımefendi eski bir bebek resmini koymuş asker vurmuşmuş anne karnında ki bebeği..nolmuş ben anlamadım yahu
yalan haber mİ?
Videoyu izlemeye cesaret edemedim. Polis teşkilatının temizlenmesi gerekiyor artık. Kim verdi vur emrini ona? Kafasına göre nasıl ateş ediyor. Vicdan azabıyla boğulsun inşallah.
Vur emri olduğunu nereden biliyorsunuz ?
Ortada bir vur emri olsa ; o eve baskın yapılır , evdekilerle doğrudan çatışmaya girilir.
Yorumun altta ki kısmı sana cevaben değil dansmarue.
Videonun uzun ve kesintisiz şeklini izleyen var mı bilmiyorum ama ; başlangıçta iki tarafta gayet sakin ve ılımlı . Ne polis tepki veriyor galoş istemine , ne aile bu arama işine karşı direniş gösteriyor . Gayet yolunda işleniyor arama prosedürü .
Arama işlemi devam ederken de ( bu arada bilmeyenler için yazayım , evde canlı bomba eylemi yapacağı istihbaratı alınan Hatice Kılıç ya da onunla ilgili bir bilgi aranıyor , bu evle beraber 16 adres daha Hatice Kılıç'ın aranma listesinde. Bu adresin o 16 ev listesinde olma sebebi de geçmiş yıllarda canlı bomba Çiğdem Yahşi nin bu adreste bulunması . Ayrıca ailenin baba-anne-ağabey dahil defalarca göz altına alınmış olmaları da etkendir muhtemelen örgüt suçlarından.) içerde bir sohbet havası var . Ağabey olduğu söylenen sesin sahibi sıkıntı yok sakin olun diyen polise ,yok biz alışığız , ilk defa aranmıyoruz 31 yaşındayım belki 30 defa arandık diyor , poliste tamam ben tamam dediysem tamam sıkıntı yok , arkadaşlar aramasını yapsın çıksınlar diyor . Arama devam ediyor , arkada koridor gibi kısımda konuşma devam ediyor ; abi bir ara celallenir gibi oluyor , sakin ol Mehmet diyor aileden diğer sesler , sanırım baba da adamlar görevini yapıyor diyor , Mehmet te ya git diyorlar geliyorlar , git diyor bir tane y...şak geliyorlar diyor . Yine Mehmet tamam sesleri var . Sonra ağabey Mehmet Ankarada polis olmama olayını anlatıyor ve Kayseride 25 mt de bir kapşonlu polisler var derken polisin ben sana ne dedim sesi geliyor 3 kez ve silah sesi.
Ben bu videoyu bir değil , beş değil ; onlarca kez izledim . Her seferinde de anne babanın o sesleri kulaklarımda çınladı .
Ölüme ve ölüme şahit olan aileye öyle kayıtsız bakılmıyor .
Polis ihmalli davranıştan kasten öldürme suretiyle 26 yıl hapis istemi ile yargılanıyor .
Her şey yolunda giderken ne oluyor da vurulma anı gerçekleşiyor diye düşünmek çok mu zor ? bunu düşünmek polisin Dileği vurmasını meşrulaştırmaz . Sadece derdi arama bitsin gidelim olan ekip amirinin ve diğer polislerin hepsi sanki oraya , şuradan rast gele bir eve girelim , kızlarını da öldürelim demişler gibi yargılamalarını anlamıyorum .
Terör örgütünü , canlı bombaları destekleyen insanların ''dhkp-c nin güvenli ev '' diye isimlendirilen bir evden bahsediyoruz .
Polisin her ne olduysa kendine hakim olamayarak ; bu ölüme sebep olması cezasız kalmamalı ; ama terörle iç içe bir aileyi pür-ü pak ilan etmek ?