Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam canım hşg bende geçmişi okumaktan gözlerim şaşı oldu.iyi pazarlar herkese.

selam selina,bu topicte öyle gözler falan şişiyo,biz gece üçbuçukta uyudukta,son saat msn deydik burdaki arkadaşlarla,o derece bir arkadaşlık bizimkisi yani,inş.sende katılırsın aramıza.

selam selina,bu topicte öyle gözler falan şişiyo,biz gece üçbuçukta uyudukta,son saat msn deydik burdaki arkadaşlarla,o derece bir arkadaşlık bizimkisi yani,inş.sende katılırsın aramıza.

akşam eşim geldikten sora giremiyorum yanında oturtuyor beni.ama gündüz sık sık giriyorum.msn olayına da katılabilirim.

amin balım inşallah sırayla devamı gelicek
tamam şimdi ekliyorum ağzına sağlık opuyorumnanaktan
selam canım nerelerdesin sen
evet hamiş haberi süper oldu darısı bize

ablam dün kkdaki topici okuyunca çok fena oldum
allahım katından versin inşallah tek dileğimiz buda kaderde nevar bellimi olur
hayırlısı duaya devam inşallah .sen nasılsın bitanem
evet ben özel bir kap edindim artık kap derdine son bayanssulusmile
Ebrarım ben okudum canım haberın olsun ins allahım dualarımızı kabul eder derınımın gobusu bebısle dolar:))
saol kuzum ağzına sağlık ekliyorum şimdi
canım yeliz tatilde döner buaralar inşallah
bizde dört gözle bekliyoruz
selam kızlar,fazla kalamıcam ama bi selam verim dedim,dışarı çıkcaz birazdan
sabah uyanabildinmi yoksa fırçamı yedin ?
demek gezmeye hadi iyisin
selam canım hşg bende geçmişi okumaktan gözlerim şaşı oldu.iyi pazarlar herkese.
selam canım gece muhabbetleri özeldir bizim topicde buara ara vermiştik tekrar dönücez inşallah eski günlere sende katılsan negüzel olurdu
kızlar ben kaçtım,görüşürüz.a.s.a.s.a.s.

naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

selam topicin engüzel anne adayları hepiniz iyisinizdir inşallah
ben şu listeleri halledip dönücem

[DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20bitti
kardelen...............20
hale.....................20
boncuk................20
derda...................20
leylamecnun.........20bitti
samyeli................20
pelin....................20bitti
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20bitti
nigar abla.............10
azra......................20
tuğçe....................20bitti
makber...................13
zeyno......................10 BİTTİ

kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZAR AKŞAMI DUAMIZ VAR

]

bizde iyi diyelim iyi olsun yaw şu aşılama nasıl oluyo anlatın yaptıran varsa öğrenelim neyse ben kaçıyorum yarın çok işim var bye kk nın şekerleri
canım aşılama nasıl oluyo biliyormusun yumoşların büyüyo sonra çatlatıyolar iğneyle
sonra aşılama günü sperm alıyolar onlar yıkanıyo ve ince bir kataterle içeri yolluyolar 1 saat kadar yatıyosun sonra bekliyosun test gününü.ben yapmadım ama bildiğim bu kuzum

canım olsun sorun değil ya okumuş kadar oldun duanda unutma yeter
canım nemutlu bize ve sana inşallah devamı gelicek duaların hepimize bebiş olarak dönsün
rabbim seninde sıkıntılarını hafifletsin inşallah

HAYIRLI UGURLU OLSUN

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

[ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL[/B]

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67------------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA...........................................................................................20 EKİM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ..............................................................................................opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Ayy boncuk beni öldürcek listeyi bozuyorum napıyım ya beceremiyorum boncuğum gel yaa

ebrarım benim tarihim 5 ekim canım..

mrb kızlar,ii
bu sabah doktora gittik yumurta 19 mm olmuş. buakşam 11 de çatlatma iğnesini yapcam ve salı 11 de aşılamam var...

mrb kızlar,ii
bu sabah doktora gittik yumurta 19 mm olmuş. buakşam 11 de çatlatma iğnesini yapcam ve salı 11 de aşılamam var...

ayy hadi gözünaydın semam
inşallah sıkı sıkı tutuncak bebişin busefer
bak endişelendiğine deymedi
buarada öksürüğün geçtimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…