- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
selam canım hşg bende geçmişi okumaktan gözlerim şaşı oldu.iyi pazarlar herkese.
selam selina,bu topicte öyle gözler falan şişiyo,biz gece üçbuçukta uyudukta,son saat msn deydik burdaki arkadaşlarla,o derece bir arkadaşlık bizimkisi yani,inş.sende katılırsın aramıza.
amin balım inşallah sırayla devamı gelicekcanım benim sağolasın inşAllah mevlam da tez vakitte yollar meleğini
inşAllah dediğin gibi olur bu ay bol bol hamile haberleri alırız canım
Amiiinnnnn canım inan öyle deli gibi bi sevinme yok zaten içimde durgunum hep içimden sonu hayır olsun diyorum.siz hep dualarımdasınız inşAllah alıcaz en kısa zamanda hamiş haberlerini
Amiiiinnnn canım ya Allah en kısa zamanda tattıtırsın bu duyguyu sana hep dualarımdasınız canım
canım aynen dediğin gibi oldu
aleynacım inşAllah tez vakitte hayırlı haberlerinizi alırız Allah hepinizden razı olsun canım
canım bana okundu yazabilirsin şimdi okurunm inşAllah
derincim duanada şimdiden aminn diyorum mevlam tez vakitte kavuştursun meleğine inşAllah
selam canım nerelerdesin senayyyyyy kızlar hepinize günaydınlar....uzun zamandır böyle güzel haberler alamadık...iyi oldu...MAVİŞİMMMMMMMMMMM hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin...darısı bebiş isteyen biz arkadaşlarının başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ablam dün kkdaki topici okuyunca çok fena oldummavişim yaaa Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
:lepi::lepi:
ayy cnm inş 1ekimde müjdeli haberi veriirsin eşine,eşinin o anki sevincini tahmin edebiliorum,Allah gönlüne göre versin bitanem
geçmiş olsun dileğin içinde sağol cnm,nasip kısmet işte,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:
hoşgeldin cnm,arkadaşlarında söylediği gibi değişiyor kimi hemen hamile kalır kimi de bizim gibi beklerboshayallersmile umarım sen beklemeden gelir bebişin...
mızmızcım maşallah bebişine,sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşaallah
ozg1986 sende hoşgeldin cnm,inş tedavin işe yarar
oyoyoyoyyyyyy belirtilerin var demek hee,kuzu inş güzel hbrlerini alırız seninde biliyosun rahim filmi çekildikten sonra 3-6ay içinde gebe kalma olasılığı artıyor:)
ablamm inş seninde bebişlerin olacak üzme kendini öylee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyyyy koptum yaa
delüüüü
kızzz Allah seni ne etsinn,ne matraksınız yaaŞeniz şarşar:)
ovvvvv hep kap aramaktansa belli bi şe hee:):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim bildiğim kadarıyla da caiz değil,he büluğ çağından sonra bırakırım diyorsa kişi bilemem tabi,ama şu var ki çocukları dünyaya getiripte sokağa atan insanları Allah'a havale ediyorumklava:daha yazardımda sabah sabah moral bozmayayım
saol kuzum ağzına sağlık ekliyorum şimdiEbrarım ben okudum canım haberın olsun ins allahım dualarımızı kabul eder derınımın gobusu bebısle dolar:))
canım yeliz tatilde döner buaralar inşallahselam kızlarr
ben yelizi çok merak ettimm,profiline baktım ne zamandır uğramıyo
acaba sizin haberiniz varmı msn de falan görüşmüş olabilirsiniz diye düşündüm
çok merak ediyorum gerçekten acaba tedaviye falanmı başladıı
sabah uyanabildinmi yoksa fırçamı yedin ?selam kızlar,fazla kalamıcam ama bi selam verim dedim,dışarı çıkcaz birazdan
selam canım gece muhabbetleri özeldir bizim topicde buara ara vermiştik tekrar dönücez inşallah eski günlere sende katılsan negüzel olurduselam canım hşg bende geçmişi okumaktan gözlerim şaşı oldu.iyi pazarlar herkese.
kızlar ben kaçtım,görüşürüz.a.s.a.s.a.s.
canım aşılama nasıl oluyo biliyormusun yumoşların büyüyo sonra çatlatıyolar iğneylebizde iyi diyelim iyi olsun yaw şu aşılama nasıl oluyo anlatın yaptıran varsa öğrenelim neyse ben kaçıyorum yarın çok işim var bye kk nın şekerleri
kız ebrar gelmedin ama sana iki lafım var üzüldüm senin duanda burda yoktum haberim sonradan oldu okuyamadım duan yapılmış olsada sonra bidehe yaparız sizin kadar bilemesemde elimden geldiği kadar hepinize dua okumayı isterim beni aranıza alıp dua okumayı gösterdiğiniz için ayrıca hepinize teşekkür ederim birazda olsun arada sorunlarımı unutmaya çalışıyorum bak sevap kazanmış oldunuz bunlar size yol--su-- hastane--bebiş olarak geri dönsün inşallah aminnn...hepinizi öpüyorum
ebrarım selam canım nasılsın
Pelinim hoşgeldin bitanem nasılsın?hasta filan değilsin inşallah
hosbulduk ebrarım bıraz halsızım canım uykum var ama dukkandayım yine ya...
Ebrarım tlf yazıyorum gec gelıyo msj kusura bakma canım
HAYIRLI UGURLU OLSUN
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
[ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL[/B]
EKİM AYI LİSTEMİZ
HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67------------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA...........................................................................................20 EKİM
HAMıŞLERıMıZ
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ..............................................................................................opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
ebrarım benim tarihim 5 ekim canım..
mrb kızlar,ii
bu sabah doktora gittik yumurta 19 mm olmuş. buakşam 11 de çatlatma iğnesini yapcam ve salı 11 de aşılamam var...