Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kısss demeee ay çok sevindim mavişşşş tebrik ederim tatlım...:teytey: :teytey: :teytey: kızlarr halayı başlattım ben gidince devam edin maviş hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden:dance:
yaşasınn güzel bi haber aldık sonunda ayy tüylerim diken diken oldu gene yaaaaasırnaşık şey
ben şimdi çıkmaz zorundayım..hazırlanayım..eşim gelip alıcak annesine gidicez...burda evin önünde eglence var acaip sesli burası..durulmayacak anlaşıldı..bende dedim al beni işten gelince gidelim annenlere duramam ben..yemek yapmaktan da yırttımsırnaşık şey
hadi öptüm hepinizi canlarım..gece görüşürüz kısmetse.
mavi2505 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız ahanda maviş hamile kalmış peşinden bizde sürüklenek bari ay inşallah umarım topikçe hamile kalıyomuşuz bu ay ne güzel olur ama kk da bize hediyeler verir sabitler artık hep konuşuruz
canım benım cok sevındım tebrık ederım allahım ıns saglıklı kucana almayı nasıp eder...darısı basımıza
he he,bizim gibi yapın,ayın tek günleri benim,çift günleri eşimin kumanda,herkez istediğini açıyo,öbürü izlemek zorunda,izlemesse kalksın,başka bişeyle meşgul olsun,bu yöntemle eşim eşitliği sağlamamış ayrıca,kendi hakkını kazanmış,yoksa kumandayı hiç göremiyomuş.laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
mavişim,canım,çok çok tebrik ederim,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik geçirtsin inş.darısı başımıza,akşam dediğimi unutma,dikkat et tamam mı?yerimseniben
mavişimmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim nasıl güzel haber bu dün sinyal vermişti demek kesinleşti çok mutlu oldum bitanem gözünaydın
ayyy valla uzun aradan sonra hiçbukadar sevinmemiştim
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
halaya geç kalmışım ama bende tuttum ucundan
ALLAHIM tamamına erdirsin canım opuyorumnanaktan
aleyna mavişin yaptığı tek şey,eşiyle buluşmak galiba,eşi başka yerde kendi başka yerdeydi kaç aydır,ondan öncede kist tedavisi gördü sanırım.
[DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20
kardelen...............20
hale.....................20
boncuk................20
derda...................20
leylamecnun.........20bitti
samyeli................20
pelin....................20
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20
nigar abla.............10
azra......................20
tuğçe....................20bitti
makber...................13
zeyno......................10 BİTTİ
kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZAR AKŞAMI DUAMIZ VAR
]
mavişim yaaa Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsinselam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız
ayy cnm inş 1ekimde müjdeli haberi veriirsin eşine,eşinin o anki sevincini tahmin edebiliorum,Allah gönlüne göre versin bitanemcanım sagol Allah razı olsun...opuyorumnanaktan
valla evet..ben orası yakın diye hep ordan aynı markayı alıyom..alırkende hep soruyom başkası yok mu diyekaydirigubbakcemile3kızlarda ezberledi beni ben girince hemen alttan test vereceklermiş gibi bi hava seziyomsırnaşık şey
kan testini ay sonunda yaptırırım canım beklicem..1 ekim de evlilik yıldönümümüz ya:asigim: bu sene bu sürprizi yapabilicek miyim eşime derdin:çok üzgünüm:
ah canım benim yaa..el kadar bebeler daha ya( çok geçmiş olsun turkuazım ben bilmiyodum valla...üzüldüm şimdi...
hoşgeldin cnm,arkadaşlarında söylediği gibi değişiyor kimi hemen hamile kalır kimi de bizim gibi beklerboshayallersmile umarım sen beklemeden gelir bebişin...kızlar merhaba bende anne olmak istiyorum ilk denememiz bizim bu ay geçmek bilmiyo ilk ayşlarda zor tutuyomuş ölemi bi bilginiz varmı
mızmızcım maşallah bebişine,sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşaallah
kızlar bebısıme bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kucucuk fazla bellı olmuyo ama var
ozg1986 sende hoşgeldin cnm,inş tedavin işe yararmerhaba bende yeni üye oldum afed gibi bende yeni arkadaşlar edinmek ve sizlerle fikir alışverişi yapmak istorum.. ben 24 yaşında 1,5 yıllık evliyim ve pcoluyum 9aydan beride bebek istiyoruz ama olmuyo birtürlü klomen ve pregestan içtim 3ay olmadı da bu konularda yeniyim ne yapcamı bilmiyorum ama morellerim çok bozuk çünkü herkes ne zaman bebek diyince üzülüyorum desteklerinizi bekliyorum...
oyoyoyoyyyyyy belirtilerin var demek hee,kuzu inş güzel hbrlerini alırız seninde biliyosun rahim filmi çekildikten sonra 3-6ay içinde gebe kalma olasılığı artıyor:)yesssssssssssŞeniz
kıslar ben hamile olabilirim..bundan sonra olaylara bakış açımı degiştiriyorum:))
sürekli yoktur,bu ay da olmadı gibi düşünceleri bi kenara fırlattım attım...
ben galiba hamileyim:)) çok sık mişe gidiyom..gögüsler hep acır adet öncesi ama hiç acı yok..bu enteresan bişey...sonraa tam ortaya bıçak batıyo gibi oluyo ve alta vuruyo:kedi:
ablamm inş seninde bebişlerin olacak üzme kendini öyleeevet haklısın canom devam ettiremiyoruz psikolojimiz okadar bozulmuşki
bişey diycem kızmayın bugün çocuk esirgemenin sayfasına girdim
koruyucu aile olayına filan baktım sonra ağladım yani boşver işte böylemafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyyyy koptum yaahee kızzz.açıklıyorum kabımı..yüzey temizleyicinin şeffaf kapagııııııııııııııı:roflol:
kızzz Allah seni ne etsinn,ne matraksınız yaaŞeniz şarşar:):roflol: onu da yaptım ben bi ara merak etmee:))))))
hee kıss..zaten minnak bişey alıyoz teste damlatıyoz ne gerenk var şar şar öyle:roflol:
ovvvvv hep kap aramaktansa belli bi şe hee:):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya kimse benim yazdığıma bişey demedi
benim onun için özel çaybardağım var önceleri bikullanıp çaybardağını atıyodum şimdi suyla çalkalayıp poşete koup saklıyorum biliyorumki ben obardağı baya bisüre daha kullanıcam kaydirigubbakcemile3
benim bildiğim kadarıyla da caiz değil,he büluğ çağından sonra bırakırım diyorsa kişi bilemem tabi,ama şu var ki çocukları dünyaya getiripte sokağa atan insanları Allah'a havale ediyorum klava:daha yazardımda sabah sabah moral bozmayayımaleynam güzel bişey yamış ama dinen caiz değil neyse bukonu uzar aslında
herkesin kendi görüşü var yapabilene nemutlu
koruyucu aile farklı bişey canım
ayrıca çok duydum bende evlat edinip sonra kendiliğinden hamile kalanları nasip işte yaa takdir rabbimin
pelincim sağolasın mevlam tez vakitte sanada tattırsın
pelinim iyiyim canım çok şükür,kaç günden beri güne ilk dfa güzel hbrle başladım valla
selam kızlarr
ben yelizi çok merak ettimm,profiline baktım ne zamandır uğramıyo
acaba sizin haberiniz varmı msn de falan görüşmüş olabilirsiniz diye düşündüm
çok merak ediyorum gerçekten acaba tedaviye falanmı başladıı
.saol canım cevabın için .inşallah dediğin gibi tatildedir dahaselam kedersiz,en son bildiğimiz,yeliz tatile gitcekti,dönmemişte olabilir,bildiğimiz bu kadar.
keşke tlfnunu alsaydık,bende merak etmeye başladım artık.
selam kızlar,fazla kalamıcam ama bi selam verim dedim,dışarı çıkcaz birazdan