selam canlarım
bugün test dün test yaptım çık silik çıkmıştı sabah yaptım biraz daha belirginleşti dayanamadım kanda baktırdım ve sonuç pozitif hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum dualarımdasınız
mavişim yaaa Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
:lepi::lepi:
canım sagol Allah razı olsun...opuyorumnanaktan
valla evet..ben orası yakın diye hep ordan aynı markayı alıyom..alırkende hep soruyom başkası yok mu diyekaydirigubbakcemile3kızlarda ezberledi beni ben girince hemen alttan test vereceklermiş gibi bi hava seziyomsırnaşık şey
kan testini ay sonunda yaptırırım canım beklicem..1 ekim de evlilik yıldönümümüz ya:asigim: bu sene bu sürprizi yapabilicek miyim eşime derdin:çok üzgünüm:
ah canım benim yaa..el kadar bebeler daha ya
( çok geçmiş olsun turkuazım ben bilmiyodum valla...üzüldüm şimdi...
ayy cnm inş 1ekimde müjdeli haberi veriirsin eşine,eşinin o anki sevincini tahmin edebiliorum,Allah gönlüne göre versin bitanem
geçmiş olsun dileğin içinde sağol cnm,nasip kısmet işte,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:
kızlar merhaba bende anne olmak istiyorum ilk denememiz bizim bu ay geçmek bilmiyo ilk ayşlarda zor tutuyomuş ölemi bi bilginiz varmı
hoşgeldin cnm,arkadaşlarında söylediği gibi değişiyor kimi hemen hamile kalır kimi de bizim gibi beklerboshayallersmile umarım sen beklemeden gelir bebişin...
kızlar bebısıme bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kucucuk fazla bellı olmuyo ama var
mızmızcım maşallah bebişine,sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşaallah
merhaba bende yeni üye oldum afed gibi bende yeni arkadaşlar edinmek ve sizlerle fikir alışverişi yapmak istorum.. ben 24 yaşında 1,5 yıllık evliyim ve pcoluyum 9aydan beride bebek istiyoruz ama olmuyo birtürlü klomen ve pregestan içtim 3ay olmadı da bu konularda yeniyim ne yapcamı bilmiyorum ama morellerim çok bozuk çünkü herkes ne zaman bebek diyince üzülüyorum desteklerinizi bekliyorum...
ozg1986 sende hoşgeldin cnm,inş tedavin işe yarar
yesssssssssssŞeniz
kıslar ben hamile olabilirim..bundan sonra olaylara bakış açımı degiştiriyorum:))
sürekli yoktur,bu ay da olmadı gibi düşünceleri bi kenara fırlattım attım...
ben galiba hamileyim:)) çok sık mişe gidiyom..gögüsler hep acır adet öncesi ama hiç acı yok..bu enteresan bişey...sonraa tam ortaya bıçak batıyo gibi oluyo ve alta vuruyo:kedi:
oyoyoyoyyyyyy belirtilerin var demek hee,kuzu inş güzel hbrlerini alırız seninde biliyosun rahim filmi çekildikten sonra 3-6ay içinde gebe kalma olasılığı artıyor:)
evet haklısın canom devam ettiremiyoruz psikolojimiz okadar bozulmuşki
bişey diycem kızmayın bugün çocuk esirgemenin sayfasına girdim
koruyucu aile olayına filan baktım sonra ağladım yani boşver işte böylemafoldumben
ablamm inş seninde bebişlerin olacak üzme kendini öylee
hee kızzz.açıklıyorum kabımı..yüzey temizleyicinin şeffaf kapagııııııııııııııı:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyyyy koptum yaa
delüüüü
:roflol: onu da yaptım ben bi ara merak etmee:))))))
hee kıss..zaten minnak bişey alıyoz teste damlatıyoz ne gerenk var şar şar öyle:roflol:
kızzz Allah seni ne etsinn,ne matraksınız yaaŞeniz şarşar:)
ya kimse benim yazdığıma bişey demedi
benim onun için özel çaybardağım var önceleri bikullanıp çaybardağını atıyodum şimdi suyla çalkalayıp poşete koup saklıyorum biliyorumki ben obardağı baya bisüre daha kullanıcam kaydirigubbakcemile3
ovvvvv hep kap aramaktansa belli bi şe hee:):) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aleynam güzel bişey yamış ama dinen caiz değil neyse bukonu uzar aslında
herkesin kendi görüşü var yapabilene nemutlu
koruyucu aile farklı bişey canım
ayrıca çok duydum bende evlat edinip sonra kendiliğinden hamile kalanları nasip işte yaa takdir rabbimin
benim bildiğim kadarıyla da caiz değil,he büluğ çağından sonra bırakırım diyorsa kişi bilemem tabi,ama şu var ki çocukları dünyaya getiripte sokağa atan insanları Allah'a havale ediyorum
klava:daha yazardımda sabah sabah moral bozmayayım