Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet haklısın canım herkez kendı ısını yapsın en ıyısı kendimizı ezdırmemek...

pelincim,niye bırakıyon çalışmayı kız,ev işi hep aynı,imkanım olsa ben çok isterim çalışmayı,evde kendimi işe yaramaz hissediyorum bazen.

ayy kardeloşşş hiç öyle hissetme valla sen yemek yapmasan eşini hali ne olur kıs,temizlik yapmasan ütü yapmasan bence bunlar dsha önemli,iyi bi iş bulsan gerçekten çok güzel olur mesai saatleri falan uysa ama bence şuan için hiiiiçç öyle hissetme bakk benim halimi gör hakkım olduğu halde yıllık iznimi istediğim zaman kullanamıyorum birde 14gün ya parça parça olmak zorunda!alsanaalsanasmile

ellerin dert görmesin kızzzz ohhhhh yarasın zemuszemus
biz değil abla ya bazıları abartıyor konu açıyor sonra içeriğini siliyor
basbas bağırıyorlar resim silmek yasak diye inat yapıyorlar sanki:)kendi resimlerini ekliyorlar sonra eşim kızıyokaydirigubbakcemile3
mrb kızlarrrr
ebroşum kaçırımışm seni yaaa
mavişim hayırlı olsun rabbim saglıkla kavuşmak nasip etsin inşş
gökçemm nbr cnm büyük gün yaklaşıyor,nasıl hissediyorsun kendini...
doğduğu zaman fotosunu koy bize tamm mı:)

ahh canım özel sektör bende çok çektim... patronun iki dudağı arasında eziliyosun çok iyi anlarım o durumu yani.....
ayy tuğçemm hiç sormaa valla

kardelloş tek meraklı sen misin,siz yokken ben topic topic dolanıyorum,herkes konu açmış ayrı ayrı isyan etmişkaydirigubbakcemile3
kocişe yüklenme fazla kısss yazıktırguclubacismile

mrb kızlarrrr
ebroşum kaçırımışm seni yaaa
mavişim hayırlı olsun rabbim saglıkla kavuşmak nasip etsin inşş
canım karşılaşamadık senle bitürlü neyse sağlık olsun öptümmm
evet haklısın canım herkez kendı ısını yapsın en ıyısı kendimizı ezdırmemek...
evet aynen öyle canım boshayallersmile

bencede okuduğumda bende çok kızdım nedemek işe yaramaz olmak hemde ne işlere yarıyoruz biz olmasak erkeklerin hali ne olur kötükedihüso
evet açılan konuları okudum hala ısrarla nasıl resim silcez diyolar ya ekleme resim şartmı canım .onlar yüzünden biz zor durumda kalıyoruz .

kızlar misafirlerim gelmek üzeredir galiba buakşam yapamıycaz duayı
yarına kalıcak
kaçta gelirim bilmiyorum öptüm sizi görüşmek üzere

selincim,sende katılırsın tabi sohbetlerimize,burda arkadaştan çok kardeş gibi olduk,birbirimizi sanki yıllardır tanır gibiyiz,gelip gittikçe görceksin zaten.olumunekankayizsmile

bu sıcaklığı hissettiğim için her saniye vakit buldukça giriyorum,hepiniz çok iyisiniz Allahım gönlünüze göre versin dualarınızı kabul etsin inş.

derdanurum,canım,niye sesin çıkmıyo,geçmişte misin,gel görüşek,ben çıkıyom kız.Şeniz
canım ya net koptu slm veremedim tam girdim bu gün hep attı beni virüs var heralde pc de ben iyiym canım siz nasılsınız görüşürüz inşallah
ohhh ne güzle kız işnşallah sorun olmazda gidersinizi taatile
canım ben duamı opkudum haber veriyim belki akşam gelemem
derdam az önce burdaydın nereye kayboldun ya konuşsana canım merak ediyoruz seni

iyiym canım siz nasılsınız işte net ettı sürekli biliyosun işde var evde fırsat buldıkça kaçıyom işte görüşürüz inşallah

arkadaşlar bu listelere benide alırsanız çok sevinirim rabbim cümlemize hayırlı evlatlar versin....

h.b iyiyim cnm teşekkür ederim cvp verdğin için
rica ederim canım,
arkadaşlar bu listelere benide alırsanız çok sevinirim rabbim cümlemize hayırlı evlatlar versin....

liste dua içinmi yoksa regl tarihinse gününü yazmamışsın.amiinn dualarımız kabul olsun inş.bu ay hepimiz sevinelim

turkuazım morelım ıyı sayılmaz cnm ya sorun üstüne sorun yınede şükür halımıze sen nasılsın cnm benım umarım hersey yolundadırkaydirigubbakcemile5
ebrarım yaparım ben lısteyı bgn gececıyım sen tarıhlerı verırsın geldıgınde bana okopuyorumnanaktan
yenı gelen arkadaslar hoşgelmısler :1hug:
derdam sanada rastlayamadım sana sorucaklarım var cnm umarım karsılasırıza.s.

benide listenize yazarmısınız 6 ekim de olmam lazım bugün çıkmayacağını bile bile gene test yaptım ya tek çizgi gördüm moralim bozuluyo sanki çift olmayacakmış gibime geliyo offfffffffff

kızlar ben hastalandım bugün erken geldi... biraz moralim bozuldu ama napalım kısmet değilmiş bu aya... yeni tarihim 26 kasım.... öpyürum sizleri gece duaya gelmeye calışırım... gelemessem şimdiden amin diyorum..... kocişle ilgileniyim acık......

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz...6. seneye girdik...bir yanımız yarım...bende dilerdim rabbimden çocuklarımla kutlayayım...ama rabbim nasip etmedi...yine eşimle başbaşa..inşallah birdahaki seneye minik meleğimde yanımda olur hep beraber kutlarız....neşemiz mutluluğumuz tam olur....aminnnnnnnnnnn

bulutcum nice senelere canım saglıkla inşş yeni yılınızda bebeginde gelsin inşşş
turkuazcım çok saol canım ç.ok şükür az kaldı hayrlısı ile kucagımada alsam rahatlıyıcam biraz günler geçmiyo sanki :) dogunca koıyarım burayada teyzesi resmini inş rabbim bu duyguuyu sizlerede yaşatır inşşş
ebroşum kolay gelsin daltum sana misafirleirn varmış hem gelmiyon deme bahannn bak her geliyom sen yoksun ! neyse kib öptm datluş
boncugum sen nasılsın nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…