alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
opatronunu varya terbiyesiz kaydirigubbakcemile3
ay valla insan deli olur tutişim çok haklısın allah sabırversin
hımm aslında onlarda haklı bizler herşeyin bişeyini çıkarırız
gelsin ya şartları kabul ediyoruz valla böyle olmuyo
saol kuzum işlerimi hallettimde neyapsam çayın yanına onu düşünüyorum
boşver erkek işinde kadında evinde çalışmakda güzel tabi ben yıllarca çalıştım ama ezilen hep kadın oluyo
oooo demek kavuşma vakti gözünaydın canım süslen tabi özlemiştir kocişin bayanssulusmile
demek kocana temizlik yaptırdın hep dyomya senden korkulurlmaz:sempatiksalakcinni
kızma okuyunca ama napıyım adam zaten çalışıyo bide ev işimi yapcek sen negüne duruyosun zemuszemuszemuszemus
benim ışığım hep yanar bacım bayanssulusmile
saol tuğçem sanada kolay gelsin opuyorumnanaktan
ya teldede anlattımya bizede çıkmıştı amaç devremülk satmakmış bizde kek gibi tatil çıktı diye uçuyoduk hepsi hikayeymiş tabi belki bu farklıdır
iyi olmuş canım gitmen inşallah şifa olur
aynen bizede öyle yaptılar benim akıllı kocişde hemen bitane alalım demişti de ben caydırmıştım meğerse dolandırıcılarmış
boncuğum naber ya şükür kavuşturana opuyorumnanaktan
pelincim,niye bırakıyon çalışmayı kız,ev işi hep aynı,imkanım olsa ben çok isterim çalışmayı,evde kendimi işe yaramaz hissediyorum bazen.
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
opatronunu varya terbiyesiz kaydirigubbakcemile3
ay valla insan deli olur tutişim çok haklısın allah sabırversin
hımm aslında onlarda haklı bizler herşeyin bişeyini çıkarırız
gelsin ya şartları kabul ediyoruz valla böyle olmuyo
saol kuzum işlerimi hallettimde neyapsam çayın yanına onu düşünüyorum
gökçemm nbr cnm büyük gün yaklaşıyor,nasıl hissediyorsun kendini...mrb kızlarrrr
ebroşum kaçırımışm seni yaaa
mavişim hayırlı olsun rabbim saglıkla kavuşmak nasip etsin inşş
ayy tuğçemm hiç sormaa vallaahh canım özel sektör bende çok çektim... patronun iki dudağı arasında eziliyosun çok iyi anlarım o durumu yani.....
selam ben geldim ama çok kısa bi süre için,daha gezmeye çıkamadık,temizlik vardı,sabah yarı azar yiyerek,yani azar değilde,kalkmış çayı koyuyodu,biraz sitemlice,kendine tost yapıp yicekmiş,bende hemen kalktım,hazırladım bişeyler,sonrada ev süpürülcekti,verdim eline süpürgeyi,bu ay hiç süpürmicem,süpürkeyi ittirirken falan karnıma sanki bişey saplanıyo,psikolojik olabilir ama baba olmak için o da bişeyler yapmalı,tek bişeyle baba olunmuyo.:jeyyar:
turkuazım nerden öğrendin edıt gelcek diye,güzel haberkaydirigubbakcemile5
samyeli,aşılaman hayırlı olsun,inş.bu sefer sevinirsin.:CüvCüv:
tuğçem gözünaydın,demek anca süslenirsin ha,adamın feleği şaşar kız,bu saatde başlarsan,afet falan olursun.bayanssulusmile
canım karşılaşamadık senle bitürlü neyse sağlık olsun öptümmmmrb kızlarrrr
ebroşum kaçırımışm seni yaaa
mavişim hayırlı olsun rabbim saglıkla kavuşmak nasip etsin inşş
evet aynen öyle canım boshayallersmileevet haklısın canım herkez kendı ısını yapsın en ıyısı kendimizı ezdırmemek...
ayy kardeloşşş hiç öyle hissetme valla sen yemek yapmasan eşini hali ne olur kıs,temizlik yapmasan ütü yapmasan bence bunlar dsha önemli,iyi bi iş bulsan gerçekten çok güzel olur mesai saatleri falan uysa ama bence şuan için hiiiiçç öyle hissetme bakk benim halimi gör hakkım olduğu halde yıllık iznimi istediğim zaman kullanamıyorum birde 14gün ya parça parça olmak zorunda!alsanaalsanasmile
ellerin dert görmesin kızzzz ohhhhh yarasın zemuszemus
biz değil abla ya bazıları abartıyor konu açıyor sonra içeriğini siliyor
basbas bağırıyorlar resim silmek yasak diye inat yapıyorlar sanki:)kendi resimlerini ekliyorlar sonra eşim kızıyokaydirigubbakcemile3
gökçemm nbr cnm büyük gün yaklaşıyor,nasıl hissediyorsun kendini...
doğduğu zaman fotosunu koy bize tamm mı:)
ayy tuğçemm hiç sormaa valla
kardelloş tek meraklı sen misin,siz yokken ben topic topic dolanıyorum,herkes konu açmış ayrı ayrı isyan etmişkaydirigubbakcemile3
kocişe yüklenme fazla kısss yazıktırguclubacismile
selincim,sende katılırsın tabi sohbetlerimize,burda arkadaştan çok kardeş gibi olduk,birbirimizi sanki yıllardır tanır gibiyiz,gelip gittikçe görceksin zaten.olumunekankayizsmile
canım ben herkes söyledikten sonra değiştircem listeyi
ben pcye kaydettim kuzum tarihini
kimse yok galiba...
canım ya net koptu slm veremedim tam girdim bu gün hep attı beni virüs var heralde pc de ben iyiym canım siz nasılsınız görüşürüz inşallahderdanurum,canım,niye sesin çıkmıyo,geçmişte misin,gel görüşek,ben çıkıyom kız.Şeniz
ohhh ne güzle kız işnşallah sorun olmazda gidersinizi taatilekızlar bu sefer çıktım,nereye gittiğimizide söylim hemen,biz bi alışveriş merkezine gittiydik bi zamanlar,orda girişte bize bi kart verip,isim tlf.falan aldılar,tatil çıkma şeysi için,neyse o kadar zaman geçtiki,daha çıkmaz dedik ama bize tatil çıkmış,kartı yırttıydık ama kaçtır arıyolar,seminerleri varmış ve eşli gitmek gerekiyomuş,nasıl bişeyse merakta ettim,işte oraya gidiyoz,eğer kartı istemezlerse 2011 yılının sonuna kadar kullanabileceğimiz bi tatilimiz var,ayrıntıları akşam anlatırım.
canım ben duamı opkudum haber veriyim belki akşam gelemem[DERİN için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20bitti
kardelen...............20
hale.....................20
boncuk................20bitti
derda...................20
leylamecnun.........20bitti
samyeli................20
pelin....................20bitti
turkuaz.................20bitti
ayşen...................20
bulut.....................20
maviş....................20bitti
nigar abla.............10
azra......................20
tuğçe....................20bitti
makber...................13
zeyno......................10 BİTTİ
kızlar liste tamamdır
okuyanlar bildirsin
PAZAR AKŞAMI DUAMIZ VAR
]
derdam az önce burdaydın nereye kayboldun ya konuşsana canım merak ediyoruz seni
rica ederim canım,h.b iyiyim cnm teşekkür ederim cvp verdğin için
arkadaşlar bu listelere benide alırsanız çok sevinirim rabbim cümlemize hayırlı evlatlar versin....