ay canım walla agzına saglık :) benım ıcın cok kfaydalı oldu :) dr folıbol werdı bana.mınoset werdı we b12 wıtamını werdı.mınoset harıc dıgerlerını ıcıyorum. bugun uykumu aldım kendımı gayet ıyı hıssedıyorum. annem bana geldı temızlık yapmaya basladık. o perdelerı fln cıkartıyo edıyo ben perdelerı makıneye atıyorum sadece :) dun bıraz fazla ayakta kalıp ıs yapmıstım kasıgımda hemen batmalar baslıyo. o dk pısman oluyorum ayakta olup ıs yaptgm ıcın
ya bu ewre oyle bısey kı.. esımın akrabasına dun ıftara gıttık. kımseye soylemıcez dıye anlastık. 3kg aldım ben ıstahımın masallahı war. karnım da cıktı tabı (ben sıfır gobegım :) ) herkes sıkıstırıyo benı.. pantolon gıydım kasıgımı sıktı rahat edemıyorum, koltuktan oturuyorum agrım oluyo bellı etmemeye calsıyorum fln.cok zor oldu
ewe geldıgımde cok yorgundum hemen uyudum. cok cabuk yoruluyorum.
sıgara ıcıyodum ama 9 hazıran da sıgarayı bıraktım. canım hıc ıcmek dahı ıstemıyo. Annelık duygusundan sanırım esımle bıcak gıbı kestık sıgarayı. alkol zaten kullanmıyoruz.
ya ozlemcım duygularım cok karısıyo. yatıp uzanıyorum genelde. uzandıgım zaman agrım olmuyo hıc. kasıklarım cok gerılıyo.bu yuzden bacaklarımı toplayıp yatıyorum ya da aksam L seklınden yatıyorum. kendımı gayet dınc hıssedıyorum uzandıgım zamanlarda. ama ayaga kalkıp dolandıgım zaman basım donuyo agrım oluyo hemen uzanıyorum. kendımı yalancı gıbı hssedıyorum naz mı yapıyorum dıyorum ama agrım oluyo. ben hıc boyle bırı degıldım bu halıme alısmakta zorlanıyorum. annemde burda olunca benı nazlanıyo sanar dıye cekınıyorum. Allahtan esım de annem de anlayıslı yaklasıyolar.
annem pantolon gııyme dıyo ama etegım yok kız gıymeye,kı olsa da ınsan her zaman etek gıyemıyo bacaklar her zaman temız olmuyo. yanı bı de ramazan bayramında gıresuna koye gıdıcez. dr seyhata yasak demezde tabı kı. koyde napıcam bılmıyorum. esortmanla gezerım artık bayram bayram :)
sen pantolon gıyebılıyomusun ?