Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

amin ablammm inş
bu arada bak edit geri gelecekmiş sana müjde,listeleri yaparken canınız çıkıyo:)
mrb kızlar,ii
bu sabah doktora gittik yumurta 19 mm olmuş. buakşam 11 de çatlatma iğnesini yapcam ve salı 11 de aşılamam var...

ayy samyeli ne güzel,inş bebişin geliyor sonunda negüzel büyümüşler:)
pelinim kuzum bari pazar rahat bıraksa kocişin :)evde temizlik neyim yapardınkaydirigubbakcemile3

yaaa negüzel bir müjde kuzum inşallah ya hiç iyi olmuyodu böyle
nasılsın kuzum daha iyisin inşallah
izin işini ayarladınmı

evet kuzum ya ama bugun son daha gelmıycem evdekı ıslerım kaldı valla canım...

kızlar benim çıkmam gerek akşama misafir geliyomuş evimi bi süpürüyüm
sonra görüşürüz

yaaa negüzel bir müjde kuzum inşallah ya hiç iyi olmuyodu böyle
nasılsın kuzum daha iyisin inşallah
izin işini ayarladınmı

ayarlayamadım,patron kendi bişe demiyor ya kardeşine ya yiğenine söyletiyor
yeğeni hafta sonu gidecekmiş bende tam 1inde maaş alıp çıkacaktım,pazarda kuzenimin düğünü var özellikle öyle ayarladım bi daha işten izin almıyım diye ama zaten izin vermiyorlar da neyseee...sinirden çatlıcam yaniii...
hep ezilen işçi işte! Allah'a havale ediyorum bakım yarın ne diceklerr

tutiş nerden öğrendin balım edıtın geleceğini
bir sürü konu açmışlar,curly de bi şartla geri getiricem demiş,gerksiz yere resim silenler ve mesaj içeriğiini boşaltanların üyeliği silinecek ona göre diyor:)
kızlar benim çıkmam gerek akşama misafir geliyomuş evimi bi süpürüyüm
sonra görüşürüz

kolay gelsin ablam görüşürüz

ay pelinim alemsin kız koptum inanki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demi ama özlemezse kendi bilir yani bayanssulusmile

napıyım canım ya dukkanda yoruluyorum eve gıdıyoruz bır ısın ucundan tutmuyo beyefendı...keyfı bılır ısterse gelsın ama oglen yemegine mecbur gelcek yıne gorcek benı yani:))

kızlar iyi pazarlar... nasılsınız bakalım.... bugün kociş geliyoooo nasıl mutluyum hihoyyythihoyyyt gerçi taaa kaşama gelmiş olur ama ben de süslenip ancak hazırlanıtırm bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

tuğce gözün aydın
kaydirigubbakcemile3

selam ben geldim ama çok kısa bi süre için,daha gezmeye çıkamadık,temizlik vardı,sabah yarı azar yiyerek,yani azar değilde,kalkmış çayı koyuyodu,biraz sitemlice,kendine tost yapıp yicekmiş,bende hemen kalktım,hazırladım bişeyler,sonrada ev süpürülcekti,verdim eline süpürgeyi,bu ay hiç süpürmicem,süpürkeyi ittirirken falan karnıma sanki bişey saplanıyo,psikolojik olabilir ama baba olmak için o da bişeyler yapmalı,tek bişeyle baba olunmuyo.:jeyyar:
turkuazım nerden öğrendin edıt gelcek diye,güzel haberkaydirigubbakcemile5
samyeli,aşılaman hayırlı olsun,inş.bu sefer sevinirsin.:CüvCüv:
tuğçem gözünaydın,demek anca süslenirsin ha,adamın feleği şaşar kız,bu saatde başlarsan,afet falan olursun.bayanssulusmile

kızlar sorun oldu nette yaaa

yaa canım ben de dün ondan kptım gittim yaniiii. ebrara mesaj attım gerçi net gitti ben yatıyom diye kuısura bakmadınız inşallah.....

canım benim haklısın... zaten büyük cesaret işi ben cesaret edemem sahsen.... onları görünce hayatta demessin ana evlatlık diye bildiğin anne kız yani.... kız 10 yaşında falan biliyo evlatlık olduğunu söylemişler... büyümüş de küçülmüş gibi... bide yazık zaten anası babası ölmüş trafik kazasında yeni doğmuşmuş daha amcaları çocuk esirgemeye vermişler biz bakamayız diye... durumları çok kötüymüş....amcalarını bayramda neyin arıyomuş...öyle işte film gibi bir hikaye... ama ebrarın dediği gibi dinen de bazı sakıncaları var...
aman neyse bu konulara girmeyelim....pazar pazar üzüldüm bak.....

selam canım hşg bende geçmişi okumaktan gözlerim şaşı oldu.iyi pazarlar herkese.

akşam eşim geldikten sora giremiyorum yanında oturtuyor beni.ama gündüz sık sık giriyorum.msn olayına da katılabilirim.

canım inşallah sende katılırsın gece sohbetlerine güzel oluyor yaniii....

mrb kızlar,ii
bu sabah doktora gittik yumurta 19 mm olmuş. buakşam 11 de çatlatma iğnesini yapcam ve salı 11 de aşılamam var...

canım gözün aydın... inşallah bu ay gelir bebeşin konar göbeğine.....

ahh canım özel sektör bende çok çektim... patronun iki dudağı arasında eziliyosun çok iyi anlarım o durumu yani.....

bir sürü konu açmışlar,curly de bi şartla geri getiricem demiş,gerksiz yere resim silenler ve mesaj içeriğiini boşaltanların üyeliği silinecek ona göre diyor:)

kolay gelsin ablam görüşürüz

hadi bakalım inşallah gelir edit liste yapanlara çok lazım oluyıor....ben hiç okumuyom HAAONLARI.... siz de demeseniz dünyadan heberim olmucak....

selincim,sende katılırsın tabi sohbetlerimize,burda arkadaştan çok kardeş gibi olduk,birbirimizi sanki yıllardır tanır gibiyiz,gelip gittikçe görceksin zaten.olumunekankayizsmile

pelincim,niye bırakıyon çalışmayı kız,ev işi hep aynı,imkanım olsa ben çok isterim çalışmayı,evde kendimi işe yaramaz hissediyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…