- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
yok yauffbenimki ebru şallı değil.... komsun vermişti ayıp olmasın diye aldım ama baya morallem bozumuştu yane.... sankli ihtiyacın var senin al gibi oldu.........
anammm ne isterim bşaka kıss agzın bal yesin..o dedigin 500 ler 1000 olarak sana dönsün gulümmmmmopuyorumnanaktancanım bence birkaç gün bekle kanda baktır eniyisi o bide çıkmıyomu 500lerde filan anam bayram ederiz yaa
benimkini söylemeye utanıyorum ama söyliycem çaybardağı :roflol::roflol::roflol:
ben kanıma acıyom ya yazık herseferinde bir tüp kan boşa gidiyo :roflol::roflol::roflol:
aferim busaatte makarna kilo olarak hanene yazılıcak
gerçektende ihmalkarmışsınız yaa biz hemen o hafta değiştik evlendiğimizdeohaoldumsmile
olur canım farketmez tugcem.canım yapma nolur tamam koruyucu aile olma güzel bişey ama kendi çocuğun olsun yine olursun inşallah koruyucu aile.... üzülme bak bende ağlarım heee.....
kuzum bende boğun fıtığı egzersizi yok ama pilates cd si var onu yoliim. sana....boshayallersmile
hmm anladım cnm..olsun pazartesi halloluyo sonuçta sıkma canını.derin ya ne bilim eşim beni bekledi resim cekilmemi sonunda bugün cektirdim bide bebek olursa hep beraber deyiştiriz diye düşünmüştüm onunda olacagı yok kaydirigubbakcemile3
bana kalsa yine dururdum diyomya cok ihmalkar insanlarız pazartesi İNŞALLAH halletcez bu işide
kaydirigubbakcemile3ay öldürdünüz beni gülmekten ha.:roflol::roflol::roflol:
ya bende plates yapmak istiyorum,ebru şallıdan başka kimsenin cd si yok mu,sinir oluyom o na,benden para kazanmasını istemiyorum,o yüzdende almadım,niye sinir oluyorum,şişman kadınlar çirkinmiş,öyle diyo zatışahaneleri,ondan gıcığım var.
ya kimse benim yazdığıma bişey demedi
benim onun için özel çaybardağım var önceleri bikullanıp çaybardağını atıyodum şimdi suyla çalkalayıp poşete koup saklıyorum biliyorumki ben obardağı baya bisüre daha kullanıcam kaydirigubbakcemile3
bilmem kş canım yaaa yüklü olabilir büyük dosya gitmez bence... kopyalıyabilirsem eve gidince bi deneyim... başka cd ye kopyalarsa kargoyla yollarım amaç....
kız ebrar,o çay bardağı mutfağa karışmıyo dimi?
abla benim karşı komşumun gelini aldı senesine kadın kendiliyinden hamile kaldı şimdi ikisini brden byütüyo hamile hamile taşıyodu cocugu hiç ayırım yapmıyodu cok beyeniyodu o kadını RABBİM ol dedimi oluyo valla kadın aldı sonra hamile kaldı gecnelerde dogum yaptıya valla bugün kkda okudum evlat edinmeyle ilgili bişeyler çok ağladım hoşuma gitti ayrıca
sonra bakıyım dedim evlat edinme zor iş herkes üstesinden gelemez gerçekten
koruyucu aile olayını epeydir düşünüyorum ama bişekilde beni bişey engelliyo oda ilerde çocuğum olurda onunla ilgilenemem korkusu çocuk ruhu kırılır filan .buyüzden hep askıya aldım .yok şuan iyiyim o anlık bişeydi geçti
zaten evlilik cüzdanının peşine veriyolar nufus cüzdanını,eşin takip etseymiş,şimdiye alırdınız.
abla benim karşı komşumun gelini aldı senesine kadın kendiliyinden hamile kaldı şimdi ikisini brden byütüyo hamile hamile taşıyodu cocugu hiç ayırım yapmıyodu cok beyeniyodu o kadını RABBİM ol dedimi oluyo valla kadın aldı sonra hamile kaldı gecnelerde dogum yaptı
yok burda öyle deyil nufus müdürlüyüne gidiyosun ordan veriyolar
abla benim karşı komşumun gelini aldı senesine kadın kendiliyinden hamile kaldı şimdi ikisini brden byütüyo hamile hamile taşıyodu cocugu hiç ayırım yapmıyodu cok beyeniyodu o kadını RABBİM ol dedimi oluyo valla kadın aldı sonra hamile kaldı gecnelerde dogum yaptı
yok burda öyle deyil nufus müdürlüyüne gidiyosun ordan veriyolar
canım benim yaa kıyamam sana..inşallah hiçbirine gerek kalmayacak ki kuzum..sıkma böyle şeylerle canını:teselli:Şenizya valla bugün kkda okudum evlat edinmeyle ilgili bişeyler çok ağladım hoşuma gitti ayrıca
sonra bakıyım dedim evlat edinme zor iş herkes üstesinden gelemez gerçekten
koruyucu aile olayını epeydir düşünüyorum ama bişekilde beni bişey engelliyo oda ilerde çocuğum olurda onunla ilgilenemem korkusu çocuk ruhu kırılır filan .buyüzden hep askıya aldım .yok şuan iyiyim o anlık bişeydi geçti
evet canım..normalde evli olupta cüzdanında bekar yazan hiç görmedim de ondan enteresan geld..seninle bi alakası yok..yanlış anladın havası sezdim biraz:))yanlış anlama..yani nasıl hemen vermediler diye düşündüm ondann yani...niye enterasan geldiki derincim
sadece evlilik cüzdanın verdiler nüfus cüzdanında sonradan gidip deyişiyosun
ama biz cok ihmalkar davrandık dogru dr bile gittim eşimin üztünden bişe olmadı yani evlilik cüzdann gösterince cıkıyo zaten
okudum cano okudum ama yazmayı unuttumkaydirigubbakcemileya kimse benim yazdığıma bişey demedi
benim onun için özel çaybardağım var önceleri bikullanıp çaybardağını atıyodum şimdi suyla çalkalayıp poşete koup saklıyorum biliyorumki ben obardağı baya bisüre daha kullanıcam kaydirigubbakcemile3
bizim de üst komsumuzun kızı var evlatlık almışlar.... bi de tatlı ki sormayın kadının cocuğu olmadı ama gerçek annesi gibi bakıyo walla... ben çok takdir ediyorum....
yok bana hatırlatmıyo çünkü otarz bardağım hiç yok mutfakda farklı yani özelcanım benim yaa kıyamam sana..inşallah hiçbirine gerek kalmayacak ki kuzum..sıkma böyle şeylerle canını:teselli:Şeniz
evet canım..normalde evli olupta cüzdanında bekar yazan hiç görmedim de ondan enteresan geld..seninle bi alakası yok..yanlış anladın havası sezdim biraz:))yanlış anlama..yani nasıl hemen vermediler diye düşündüm ondann yani...
okudum cano okudum ama yazmayı unuttumkaydirigubbakcemile
ben çay bardagına koysam bi daha ona benzeyen bardaktan çay içemem heralde:roflol:bu da benim saçma huyum.
yarın öbür gün ailesinin sorun çıkarmayacağını bilsem bende alırım,çünkü ben illa doğurayım derdinde değilim,bir çocukla vakit geçirmek,onu büyütmek istiyorum,tabi karnımda hissetmekte güzeldir muhakka,inş.öylede olur ama evlatlıkta isterim,öyle uygun bi çocuk olsa.
ama insanın gözünü korkutan şeylerde var,çıkıyolar tv ye,tamam,beni çok iyi büyüttü,sevgisini verdi ama illa öz annemi ve akrabalarımı tanımak istiyorum diye,işte işin kötü yanlarından biri.