Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya kimse benim yazdığıma bişey demedi
benim onun için özel çaybardağım var önceleri bikullanıp çaybardağını atıyodum şimdi suyla çalkalayıp poşete koup saklıyorum biliyorumki ben obardağı baya bisüre daha kullanıcam kaydirigubbakcemile3

anammm ne isterim bşaka kıss agzın bal yesin..o dedigin 500 ler 1000 olarak sana dönsün gulümmmmmopuyorumnanaktan
olur canım farketmez tugcem.
hmm anladım cnm..olsun pazartesi halloluyo sonuçta sıkma canını.
ay öldürdünüz beni gülmekten ha.:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3

he yaa kendisi harika sanki de.zayıflıktan ölcek haberisi yok karının..halbuse biz ne kadan güzeliz ondan da haberisi yok alsanaalsanasmile

bilmem kş canım yaaa yüklü olabilir büyük dosya gitmez bence... kopyalıyabilirsem eve gidince bi deneyim... başka cd ye kopyalarsa kargoyla yollarım amaç....

hee kız caybardağı mı dayanır bize......

kızlar ben cigara içcem şimdik sonra öıkcam heee... baştan söyliiym... maymuna döndüm bilg başında ayol.....

ya delümüsün krdeloş mutfakta ne işi var banyo dolabımda herdaim çaybardağım hazır test yapmak isteyenlere yollarım

abla benim karşı komşumun gelini aldı senesine kadın kendiliyinden hamile kaldı şimdi ikisini brden byütüyo hamile hamile taşıyodu cocugu hiç ayırım yapmıyodu cok beyeniyodu o kadını RABBİM ol dedimi oluyo valla kadın aldı sonra hamile kaldı gecnelerde dogum yaptı
zaten evlilik cüzdanının peşine veriyolar nufus cüzdanını,eşin takip etseymiş,şimdiye alırdınız.

yok burda öyle deyil nufus müdürlüyüne gidiyosun ordan veriyolar

tamamda evlilik cüzdanınıda nufus müdürlüğü veriyo,tabi sizin düğünde nikah olduysada,orda verdilerse bilemem.

bizim de üst komsumuzun kızı var evlatlık almışlar.... bi de tatlı ki sormayın kadının cocuğu olmadı ama gerçek annesi gibi bakıyo walla... ben çok takdir ediyorum....

aleynam güzel bişey yamış ama dinen caiz değil neyse bukonu uzar aslında
herkesin kendi görüşü var yapabilene nemutlu
koruyucu aile farklı bişey canım
ayrıca çok duydum bende evlat edinip sonra kendiliğinden hamile kalanları nasip işte yaa takdir rabbimin

canım benim yaa kıyamam sana..inşallah hiçbirine gerek kalmayacak ki kuzum..sıkma böyle şeylerle canını:teselli:Şeniz
evet canım..normalde evli olupta cüzdanında bekar yazan hiç görmedim de ondan enteresan geld..seninle bi alakası yok..yanlış anladın havası sezdim biraz:))yanlış anlama..yani nasıl hemen vermediler diye düşündüm ondann yani...
okudum cano okudum ama yazmayı unuttumkaydirigubbakcemile
ben çay bardagına koysam bi daha ona benzeyen bardaktan çay içemem heralde:roflol:bu da benim saçma huyum.

bizim de üst komsumuzun kızı var evlatlık almışlar.... bi de tatlı ki sormayın kadının cocuğu olmadı ama gerçek annesi gibi bakıyo walla... ben çok takdir ediyorum....

yarın öbür gün ailesinin sorun çıkarmayacağını bilsem bende alırım,çünkü ben illa doğurayım derdinde değilim,bir çocukla vakit geçirmek,onu büyütmek istiyorum,tabi karnımda hissetmekte güzeldir muhakka,inş.öylede olur ama evlatlıkta isterim,öyle uygun bi çocuk olsa.
ama insanın gözünü korkutan şeylerde var,çıkıyolar tv ye,tamam,beni çok iyi büyüttü,sevgisini verdi ama illa öz annemi ve akrabalarımı tanımak istiyorum diye,işte işin kötü yanlarından biri.

yok bana hatırlatmıyo çünkü otarz bardağım hiç yok mutfakda farklı yani özel
inşallah gerek kalmaz kuzum

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
katılıyorum kanka aynı düşüncedeyim sorunlar insanı tedrgin ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…