anladım cnm,keyfine bakarsın evde ohhhhh ne güzell darısı başıma
kızlar benim çıkmam gerek akşama misafir geliyomuş evimi bi süpürüyüm
sonra görüşürüz
tuğce gözün aydın
kaydirigubbakcemile3
selam ben geldim ama çok kısa bi süre için,daha gezmeye çıkamadık,temizlik vardı,sabah yarı azar yiyerek,yani azar değilde,kalkmış çayı koyuyodu,biraz sitemlice,kendine tost yapıp yicekmiş,bende hemen kalktım,hazırladım bişeyler,sonrada ev süpürülcekti,verdim eline süpürgeyi,bu ay hiç süpürmicem,süpürkeyi ittirirken falan karnıma sanki bişey saplanıyo,psikolojik olabilir ama baba olmak için o da bişeyler yapmalı,tek bişeyle baba olunmuyo.:jeyyar:
turkuazım nerden öğrendin edıt gelcek diye,güzel haberkaydirigubbakcemile5
samyeli,aşılaman hayırlı olsun,inş.bu sefer sevinirsin.:CüvCüv:
tuğçem gözünaydın,demek anca süslenirsin ha,adamın feleği şaşar kız,bu saatde başlarsan,afet falan olursun.bayanssulusmile
kızlar bu sefer çıktım,nereye gittiğimizide söylim hemen,biz bi alışveriş merkezine gittiydik bi zamanlar,orda girişte bize bi kart verip,isim tlf.falan aldılar,tatil çıkma şeysi için,neyse o kadar zaman geçtiki,daha çıkmaz dedik ama bize tatil çıkmış,kartı yırttıydık ama kaçtır arıyolar,seminerleri varmış ve eşli gitmek gerekiyomuş,nasıl bişeyse merakta ettim,işte oraya gidiyoz,eğer kartı istemezlerse 2011 yılının sonuna kadar kullanabileceğimiz bi tatilimiz var,ayrıntıları akşam anlatırım.
pelincim,niye bırakıyon çalışmayı kız,ev işi hep aynı,imkanım olsa ben çok isterim çalışmayı,evde kendimi işe yaramaz hissediyorum bazen.
ayy hadi gözünaydın semam
inşallah sıkı sıkı tutuncak bebişin busefer
bak endişelendiğine deymedi
buarada öksürüğün geçtimi canım
kızlar bu sefer çıktım,nereye gittiğimizide söylim hemen,biz bi alışveriş merkezine gittiydik bi zamanlar,orda girişte bize bi kart verip,isim tlf.falan aldılar,tatil çıkma şeysi için,neyse o kadar zaman geçtiki,daha çıkmaz dedik ama bize tatil çıkmış,kartı yırttıydık ama kaçtır arıyolar,seminerleri varmış ve eşli gitmek gerekiyomuş,nasıl bişeyse merakta ettim,işte oraya gidiyoz,eğer kartı istemezlerse 2011 yılının sonuna kadar kullanabileceğimiz bi tatilimiz var,ayrıntıları akşam anlatırım.
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileayarlayamadım,patron kendi bişe demiyor ya kardeşine ya yiğenine söyletiyor
yeğeni hafta sonu gidecekmiş bende tam 1inde maaş alıp çıkacaktım,pazarda kuzenimin düğünü var özellikle öyle ayarladım bi daha işten izin almıyım diye ama zaten izin vermiyorlar da neyseee...sinirden çatlıcam yaniii...
hep ezilen işçi işte! Allah'a havale ediyorum bakım yarın ne diceklerr
hımm aslında onlarda haklı bizler herşeyin bişeyini çıkarırızbir sürü konu açmışlar,curly de bi şartla geri getiricem demiş,gerksiz yere resim silenler ve mesaj içeriğiini boşaltanların üyeliği silinecek ona göre diyor:)
kolay gelsin ablam görüşürüz
boşver erkek işinde kadında evinde çalışmakda güzel tabi ben yıllarca çalıştım ama ezilen hep kadın oluyonapıyım canım ya dukkanda yoruluyorum eve gıdıyoruz bır ısın ucundan tutmuyo beyefendı...keyfı bılır ısterse gelsın ama oglen yemegine mecbur gelcek yıne gorcek benı yani:))
oooo demek kavuşma vakti gözünaydın canım süslen tabi özlemiştir kocişin bayanssulusmilekızlar iyi pazarlar... nasılsınız bakalım.... bugün kociş geliyoooo nasıl mutluyum hihoyyythihoyyyt gerçi taaa kaşama gelmiş olur ama ben de süslenip ancak hazırlanıtırm bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
demek kocana temizlik yaptırdın hep dyomya senden korkulurselam ben geldim ama çok kısa bi süre için,daha gezmeye çıkamadık,temizlik vardı,sabah yarı azar yiyerek,yani azar değilde,kalkmış çayı koyuyodu,biraz sitemlice,kendine tost yapıp yicekmiş,bende hemen kalktım,hazırladım bişeyler,sonrada ev süpürülcekti,verdim eline süpürgeyi,bu ay hiç süpürmicem,süpürkeyi ittirirken falan karnıma sanki bişey saplanıyo,psikolojik olabilir ama baba olmak için o da bişeyler yapmalı,tek bişeyle baba olunmuyo.:jeyyar:
turkuazım nerden öğrendin edıt gelcek diye,güzel haberkaydirigubbakcemile5
samyeli,aşılaman hayırlı olsun,inş.bu sefer sevinirsin.:CüvCüv:
tuğçem gözünaydın,demek anca süslenirsin ha,adamın feleği şaşar kız,bu saatde başlarsan,afet falan olursun.bayanssulusmile
benim ışığım hep yanar bacım bayanssulusmileya kıl payı kaçırdım,geldiğimde ışığın yanıyodu.
saol tuğçem sanada kolay gelsin opuyorumnanaktanebrarım yaaa kacırdım seni neyse kolay gelsin balım.....
saol turkuazım.....
kızzz delüüü kopardın beni.... :roflol: arada bir lazım... feleği şaşsın arası sırada ayar çekmek lazım.....:roflol:boshayallersmile:kedi:
ya teldede anlattımya bizede çıkmıştı amaç devremülk satmakmış bizde kek gibi tatil çıktı diye uçuyoduk hepsi hikayeymiş tabi belki bu farklıdırkızlar bu sefer çıktım,nereye gittiğimizide söylim hemen,biz bi alışveriş merkezine gittiydik bi zamanlar,orda girişte bize bi kart verip,isim tlf.falan aldılar,tatil çıkma şeysi için,neyse o kadar zaman geçtiki,daha çıkmaz dedik ama bize tatil çıkmış,kartı yırttıydık ama kaçtır arıyolar,seminerleri varmış ve eşli gitmek gerekiyomuş,nasıl bişeyse merakta ettim,işte oraya gidiyoz,eğer kartı istemezlerse 2011 yılının sonuna kadar kullanabileceğimiz bi tatilimiz var,ayrıntıları akşam anlatırım.
iyi olmuş canım gitmen inşallah şifa olurbusabah yumurta takibine gittiğimizde acile uğradık, sinüzüt başlangıçı varmış. hemen bi ilaç verdi, doktorumla beraber verdiler. 2 güne kadar öksürüğün geçer dedi, daha iyiyim. dün derinsuyun dediği nane,kekik,karabiber,limon ve bal karışımına da yaptım.. onun etkisi oldu...
aynen bizede öyle yaptılar benim akıllı kocişde hemen bitane alalım demişti de ben caydırmıştım meğerse dolandırıcılarmışayy canım oo bizede çıktı, katılan herkesi arıyorlar, bende tavsiye gitmeyin 2-3 saat boş boş konuşup sizi 10-15 yıllığına devremilk satmaya çalışıyorlar. verdikleri tatilde yemek yok, sadece otelde kalmayı karşılıyorlar. bi şey yok yani...
slm kızlar nasılsınız
napıyım kuzum geldiğimde yoktun bende geçmişe baktım birazebrarım neyapıyon kız
mavısım hamısmıs cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsün darısı tüm ısteyenlerın basına:Saruboceq::lepipuyorumnanaktan
ebrarım gecmıse daldın sanırım cnm sımdı cıkmam lazım sen benım duamada bıttı yaz gece görüşürüz