Benide yazın listeye arkadaşlarrrropuyorumnanaktan 5aydır düzensizleştiği için tam tarih veremem ama 22 mayıs olarak yazın bakalım
riçimmmmm canım benim beklenmeyen adet tarihim 30 mayıssss
ahh canımsın yaa hepberaber burdan dua edicez hepimiz için rabbim kabul edicek inşallah.
birçok hamiş çıksındainanın kendim kadar mutlu olucam opuyorumnanaktan
azizem çok saol canım allah razı olsun hoşgeldin ..
nasılsın canım herşey yolunda inşallah..
canım çok teşekkürler hoşgeldin sende...
inşallah mayısada gelir tatlım .negüzel komşuymuşuz canım .rabbim daha fazla bekletmesin inşallah herşey gönlünce olsun...
hoşgeldin canım çok teşekkürler hepimiz için hayırlı olsun inşallah .rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..
tatlım richim hemen yazar seni .ama inşallah gelmez kırmızılar minişin gelir ..
benimde çok düzensiz şuanda soğan içiyorum düzenlemek için..
selam güzeller ben geldim..ebroşum maşallah topic dolmuş kocaman bi nazarboncuğunu haketti :))
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..inşallah hepiniz biran önce meleğinize kavuşursunuzopuyorumnanaktan
ne demek bitanemm sende sağol..canım arkadaşım benim çok saol bitanem saolsun arkadaşlar katıldı .
hep böyle olur inşallah canım.
sen neler yaptın ?ayrıca nazar boncuğu için çok saol süper bihediye..
amin cnm aminnnnnn 5 senedir bekliyorum yüzümün gülmesini ama olmadı malesefff ama umudum var inşallah olucak allah bigün yüzümüzü güldürcek:Saruboceq:benide ekle diycem listeye ama benim 26sında olmam gerekiyodu bu günle 3 gün geçti test yapmakta istemiyorum korkuyorum tek çizgi görmekten bu arada bu gün abimin hanımı test yapmış hamile çıkmış hem çok sevindim ama bi yandanda ağladım neden ağladım sewindim ben aslındaa allah sağlıcakla kucağına alsın inşallah ama ne bilim yaa sevinçten ağladım heralde
INSALLAH ıse yarar cnm bende yapmak ıstıyorum adet olum baslıcamkızlar bende bu ay bal tarcın cörek otu kürünü yaptım yiyorum inşallah allahın izniyle işe yarar bu ay umutluyum ama yinede hayırlısı olsun
ayy hayırdır canım yaa inşallah hamişsindir .hiç sorma tatlım bu gün adet günüm dünden beri az ama kahve rengi akıntılar geliyo...
tam sökülemedim...ben tam gününde olurdum ve hiç böle olmazdı.
nolcak bilmem...bilmiyorumkismile acaba üstüne görme olabilirmi?
testte yaptım açık pembe bişey çıktı.
ahh canım kıyamam seni çok iyi anlıyorum çok zor insan hem seviniyo hemde üzülüyo tuhaf bi duygu bende 10 senedir her hamile haberini duyunca böyle oluyorum..amin cnm aminnnnnn 5 senedir bekliyorum yüzümün gülmesini ama olmadı malesefff ama umudum var inşallah olucak allah bigün yüzümüzü güldürcek:Saruboceq:benide ekle diycem listeye ama benim 26sında olmam gerekiyodu bu günle 3 gün geçti test yapmakta istemiyorum korkuyorum tek çizgi görmekten bu arada bu gün abimin hanımı test yapmış hamile çıkmış hem çok sevindim ama bi yandanda ağladım neden ağladım sewindim ben aslındaa allah sağlıcakla kucağına alsın inşallah ama ne bilim yaa sevinçten ağladım heralde
benim midem çok hassas spazm geçiriyordum o soğan suyu yüzünden 2gün içebildim sadece inş düzelir senin regl döngün.