selam kızlar benide aranıza alırmısınız allahım inşallah en kısa zamanda meleklerimizi gönderir bize ben kendimden bahsedeyim 9 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı tabiki umudumuzu hic bir zaman yitirmiycez hayırlısıyla bir gün bizde anne olcaz:Saruboceqpuyorumnanaktan
evet canım çok doğru söylüyorsun inşalah dualarla bu işi başarıcaz..inşAllah canım zaten herkes böyle birbirine dua ederse Allahın izniyle açılamayacak kapı yok...:Saruboceq:
hosbulduk canım amin ınsallah Rabbım herkesı bebegıne kavurtrsun ben 1 yıllık evlıyım 4 aydr bebıs ıstyyoruz esımınde benım tahlıllerımz tamız cıktı bız bıraz acelecı oldugumz ıcın bır kere daha tahlıl yapmasını ıstedık doktrdan bu sefer benım prolaktn hormonum yuksek cıktı sımdı dostonex kullanıyorm doktrm hemen duser dedı ama hayırlısı bugunde regl gunumdu daha adet olmadım bakalım hayırlısı bu hormonda adetı gecktıryormus beklıyorm sımdlık...
selam kızlar benide aranıza alırmısınız allahım inşallah en kısa zamanda meleklerimizi gönderir bize ben kendimden bahsedeyim 9 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı tabiki umudumuzu hic bir zaman yitirmiycez hayırlısıyla bir gün bizde anne olcaz:Saruboceqpuyorumnanaktan
evet canım çok doğru söylüyorsun inşalah dualarla bu işi başarıcaz..
canım negüzel sorun çıkmamış prolaktini çok takma hemen düşüyo benimde ykseldiği dönemler oldu ilaçla 1 ay içinde düşürdük.
ay inşallah olmazsın tatlım ilk hamişimiz sen olursun..:Saruboceq:
canım hoşgeldin aramıza nedemek çok mutlu oluruz ..
daha yeni evliymişsin inşallah senen dolmadan karnında minişin olur canım topicimiz uğurlu gelir sana inşallah.
umut yitirmek yok tabi yaşadığımız süece umut hep var olucak inşallah..
hoşbulduk canım evet yeni evliyim ama o kadar cok istiyorumki her regl oldugumda hayal kırıklıgı yaşıyorum ama sonra şükrediyorum dua ediyorum 5 yıl on yıl cocuk hasretiyle yananlar var allahım onlarında yüzünü güldürsün inşallah
amin canım inşallah hepimizin göbüşü bebişle dolar :ecrin_bebek:
kızlarrrr maaşallah diyorum oku oku ancak bitirdim geçmişi valla topikte geçmiş okumayı özlemişimmmminşallah hep böyle devam eder ebroşummmm canım benim topiğimiz (topiğimiz diyorum sen açtın ama ben bebek hasretiyle yanan herkesin topiği olduğunu düşünüyorum)hayırlı uğurlu olsun bu topik bizlere şans getirsin hepimiz birer birer çift çizgileri görelim ve sağlıcakla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah.....
HERŞEY ÇOOOOK GÜZEL OLACAK.....sadece buna inanalım ve rabbimize dua edelimmmmm
hoşbulduk canım inşallah evet stres cok etkiliyo doktorda öyle dedi bana düşünmedende yapamıyorumki bi atabilsem aklımdan belkide hemen olur inşallah fazla bekletmez bizleri bebeklerimiz :ecrin_bebek:hoşgeldın pelincim bende 9 aylık evliyim gönlünü ferah tut stres çok etkiyiyo bak herşeyde normalmiş çok şükür benim bir tanıdığımın sırf stres yüzünden 5 yıldan beri olmuyor inşAllah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine hayırlısıyla...
hosgeldın pelın Rabbım tes zaman bebegıne kavustrsun ınsallah...
yenı gelen arkadaslar sızde beklnmeyen adet tarıhlerını verın lıstemıze eklım
allah nasip etsin inşallah canım anne olmak dünyadaki engüzel meslek galiba .ınsallah canım her zaman cok ıstemısımdr anne olmayı o duyguyu yasmayı cocukları cok sevıyorum cunku melek onlar yaa...
bersumm hoşgeldin canım evet kesinlikle hepimizin topici burda birbütün olup birbirimize destek olucaz çünkü hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz.kızlarrrr maaşallah diyorum oku oku ancak bitirdim geçmişi valla topikte geçmiş okumayı özlemişimmmminşallah hep böyle devam eder ebroşummmm canım benim topiğimiz (topiğimiz diyorum sen açtın ama ben bebek hasretiyle yanan herkesin topiği olduğunu düşünüyorum)hayırlı uğurlu olsun bu topik bizlere şans getirsin hepimiz birer birer çift çizgileri görelim ve sağlıcakla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah.....
HERŞEY ÇOOOOK GÜZEL OLACAK.....sadece buna inanalım ve rabbimize dua edelimmmmm
canım hoşgeldin aramıza nedemek çok mutlu oluruz ..
daha yeni evliymişsin inşallah senen dolmadan karnında minişin olur canım topicimiz uğurlu gelir sana inşallah.
umut yitirmek yok tabi yaşadığımız süece umut hep var olucak inşallah..
hoşbulduk canım evet yeni evliyim ama o kadar cok istiyorumki her regl oldugumda hayal kırıklıgı yaşıyorum ama sonra şükrediyorum dua ediyorum 5 yıl on yıl cocuk hasretiyle yananlar var allahım onlarında yüzünü güldürsün inşallah
amin canım inşallah hepimizin göbüşü bebişle dolar :ecrin_bebek:
pelincim onlardan biri benim işte 10 yıldır bekliyorum tatlım .
herzaman dua ediyorum rabbim kimseyi çok bekletmesin ..
ezgim_ez dostıneks bende kullandım bı kez stresten yükselmıstı 34 olmustu ama baska doktora gıttıgımde doktor bebek düşünüyosan neden bu ılacı kullanıyosun dedı parlodel kullanman gerek dedı ama gerek kalmadı:umursamaz:ama söyle dım yan etkısı olmayan cok etkılı bı ılac emınım düşmüştür cnm oyüzden ıcını ferah tut