Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hepinize iyi akşamlar kızlar inşallah toplaşır toplaşır kaynatırız güzel paylaşımlarda bulunuruz
ben 45 günlük yeğenimi sevmeye gidiyorum onun mis kokusunu sizin içinde bol bol içime çekerim öptüm canlarım sizlere iyi sohbetlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ınsallah cnm kib görüşürüz öp bızım yerımızede mınıgı ohopuyorumnanaktan

bersumm benim için bol bol kokla minişi
makbuşum amin canom yaa inşallah ....

yaa hem sevinmişsindir güzelim ama hemde üzülmüşsündür ister istemez çünkü ben abimin eşinin hamile olduğunu öğrendiğim gün adetim o ay 20 gün gecikti stresten ve yeğenimin doğduğu ay da ama bu değil ki kıskandım sadece üzüldüm benden 1sene sonra evlenmişlerdi yoksa maviş gözlü yeğenimi çok seviyorum iyiki doğmuş sende öyle için tuhaf olmuştur :teselli:

ewet yaa ondandır onlarda bu ay korunmadılar sadece ama allahın işi işte ilk aydan olduu allah kucağına almayı nasip etsin zaten dua ediyodum onun için hayırlısıyla bu ay hamile kalırsın diye sen benim yaşadıklarımı yaşama diye allaha şükür o yaşamadı allah kimseyi bölesine sınamasın inşallah bizlerede biran önce versin bebişlerimizi inşallah

kızlar bende bu ay bal tarcın cörek otu kürünü yaptım yiyorum inşallah allahın izniyle işe yarar bu ay umutluyum ama yinede hayırlısı olsun

canım yaa şifa olsun inşallah bende şu soğan kürünü bitiriyim başlıycam tadı kötü diyorlar doğrumu canım?

ayy hayırdır canım yaa inşallah hamişsindir .
bence bir iki gün daha bekleyip test yaptır tatlım .allahım inşallah minişin seninledir ..
üstüne görme olabilir ondada zaten az az leke oluyomuş..

ahh canım kıyamam seni çok iyi anlıyorum çok zor insan hem seviniyo hemde üzülüyo tuhaf bi duygu bende 10 senedir her hamile haberini duyunca böyle oluyorum..
senin günün geçmiş ay inşallah minişin seninledir rabbim yüzğnü güldürsün yengenle aynı anda yaşa hamişliği inşallah tatlım..

doğru canım mideyi tuhaf yapıo biraz .
bende kötü olsam yapamazdımda alıştım galiba .inşallah şifa olur saol canım..

inşallah hamileyimdir ama benim işim biraz zor yaa sorunum tüplerimde olduğundan tıbba göre hamile kalma şansım yok ama allahımın ol deyipte olduramadığı bişey varmı

HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLAR
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

YUSNES: 1 MAYIS
İNCİMEŞE: 2 MAYIS
YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:

GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN

KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar::nazar:

inşallah uğur getirir hem bu liste hemde bu topic 2 günüm kaldı ama inanın 2 yıl gibi geliyo saatler geçmiyoo

bu arada tüplerinde tıkanıklık problemi olan arkadaşlar varmı aramozda yada bildiğiniz bitki kürleri tıkanıuklığı açan

canım yaa şifa olsun inşallah bende şu soğan kürünü bitiriyim başlıycam tadı kötü diyorlar doğrumu canım?

amin canım sanada sogan suyu şifa olsun inşallah tadı kötü degil ebrarcım güzel ama ben cörek otlarını ezmeden koydugum icin bi kaşık agzıma atıyorum hemen arkasından su iciyorum sende öyle yaparsın ama mutlaka yap canım cok hamile kalan var bü kürle

inşallah hamileyimdir ama benim işim biraz zor yaa sorunum tüplerimde olduğundan tıbba göre hamile kalma şansım yok ama allahımın ol deyipte olduramadığı bişey varmı

canım tüplerde tıkanıklılkmı var?yani ikisindedemi?
rabbimin işini bizler bilemeyiz HZ.MERYEMİN babasız çocuğu oldu .rabbim ol dedi yani .inşallah bizlerde mucizelerimize kavuşuruz..

amin cnm aminnnnnn 5 senedir bekliyorum yüzümün gülmesini ama olmadı malesefff ama umudum var inşallah olucak allah bigün yüzümüzü güldürcek:Saruboceq:benide ekle diycem listeye ama benim 26sında olmam gerekiyodu bu günle 3 gün geçti test yapmakta istemiyorum korkuyorum tek çizgi görmekten bu arada bu gün abimin hanımı test yapmış hamile çıkmış hem çok sevindim ama bi yandanda ağladım neden ağladım sewindim ben aslındaa allah sağlıcakla kucağına alsın inşallah ama ne bilim yaa sevinçten ağladım heralde

seni çok ii anlıyorumm bende hamile haberi aldığımda çok üzülüyorumm kıskançlık değil ama içim burkuluyo birden ağlıyorum eşim kızıyo ama napayım bebeğim gelsin istiyorumm

tatlım tedavısı yokmu bunun rahım fılmınde falan acılmıyomuydu
hem ümıtsız olma rabbım ol dedıkten sonra hersey olur:Saruboceq:

amin canım sanada sogan suyu şifa olsun inşallah tadı kötü degil ebrarcım güzel ama ben cörek otlarını ezmeden koydugum icin bi kaşık agzıma atıyorum hemen arkasından su iciyorum sende öyle yaparsın ama mutlaka yap canım cok hamile kalan var bü kürle

amin inşallah canım çok saol inşallah bişeyler yapalımda gelin minik sıpalarımız..kaydirigubbakcemile3
sanada şifa olsun canım...yapmaya başladığımda tavsiyene uyacağım..

YUSNES inanki bende öyle hele ilk yıllarda kendimi mahvediyodum şimdi biraz daha olumlu karşılıyorum enazından ağlamıyorum.
kıskançlık değil ama çok tuhaf birduygu niye bende kalamıyorum diye düşünüyosun..

seni çok ii anlıyorumm bende hamile haberi aldığımda çok üzülüyorumm kıskançlık değil ama içim burkuluyo birden ağlıyorum eşim kızıyo ama napayım bebeğim gelsin istiyorumm

ewet ya elinde deil insanın tutamıyo kendini kutlamak için aradım ağlıyarak tebrik ettimm hissettirmemeye çalıştım inşallah hissttiysede beni yanlış anlamammıştir

X