Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

benım bugun regl gunu ama adet olrsam 26 gunde bır adet oluyorm 25 ı 26 sı sanıyorum mayısın benımde... ay bu ay olmam ınsallah...
aa öylemı ınsallah ılk hamısımız olursun cnm ozaman beklıyelım senın ıcın lısteye hamıs dıye yazarım ınsallah:Saruboceq:

ezgim inşallah olmazsın canım yaa ilk hamişlerimizden olursun .ay çok istiyorum şimdi biran önce hamişimizin olmasını..

amin inşallah canım çok saol inşallah bişeyler yapalımda gelin minik sıpalarımız..kaydirigubbakcemile3
sanada şifa olsun canım...yapmaya başladığımda tavsiyene uyacağım..

evet canım cok inatcılar bizim minik sıpalarımızkaydirigubbakcemile3 ne yapıp edip en sonunda dayanamayıp gelcekler inşallah allahımın izniyle...:ecrin_bebek:

amin inşallah canım hepimize şifa olsun...

tatlım tedavısı yokmu bunun rahım fılmınde falan acılmıyomuydu
hem ümıtsız olma rabbım ol dedıkten sonra hersey olur:Saruboceq:

canım ümidim sonsuz inanıyorum allahtan mucizemi bekliyorum ameliyatt oldum 2 sene önce açılmadı galiba olmadına göre tüp bebek diyo doktorum şimdide tüp bebekte ha deyince olan bişi deilki

sevindim burda olmana makbuşum opuyorumnanaktan
benimki evde değilya kurtlar vadisinin başladığında haberim yok .o olsaydı kesin izliyodu .gerçi eskisi gibi değil aman artık çok uzadı bitmesi gerek yaa .uzayan diziler sıkıyo..

benım bugun regl gunu ama adet olrsam 26 gunde bır adet oluyorm 25 ı 26 sı sanıyorum mayısın benımde... ay bu ay olmam ınsallah...

ayyy ezgicim inşallah hamilesindir ya bebişin seninledir... eger hamileysen ilk hamilemiz olcaksın ugur getirirsin bizlere inşallah canım

canım ümidim sonsuz inanıyorum allahtan mucizemi bekliyorum ameliyatt oldum 2 sene önce açılmadı galiba olmadına göre tüp bebek diyo doktorum şimdide tüp bebekte ha deyince olan bişi deilki

ahh canım yaa minişler yüzünden nesıkıntılar çekiyoruz .rabbim daha fazla çektirmesinde..
ameliyattan sonra bakmadılarmı açılıp açılmadığına canım?

ayy maşallah bu topik çok hızlıı yarım saat kalktım pc başından sayfalar almış başını gitmiş...hep böle olalım inşallahh

canım tüplerde tıkanıklılkmı var?yani ikisindedemi?
rabbimin işini bizler bilemeyiz HZ.MERYEMİN babasız çocuğu oldu .rabbim ol dedi yani .inşallah bizlerde mucizelerimize kavuşuruz..

ewet cnm ikiside tıkanık ve yapışık ameliyatla açtırdım ama galiba tekrar etti

haklısın cnm ha dıyınce olurmu hıc ınsallahta gerek kalmaz rabbım büyük

ayy maşallah bu topik çok hızlıı yarım saat kalktım pc başından sayfalar almış başını gitmiş...hep böle olalım inşallahh
evet canım inşallah hep böyle oluruz ..
hoşgeldin buarada..
ewet cnm ikiside tıkanık ve yapışık ameliyatla açtırdım ama galiba tekrar etti

canım benim biarkadaşımın tek tüpü tıkalıydı .okadar aşılama ve tedaviden sonra soğan kürünü yaparken hamiş kaldı .sende denesenmi acaba?

ahh canım yaa minişler yüzünden nesıkıntılar çekiyoruz .rabbim daha fazla çektirmesinde..
ameliyattan sonra bakmadılarmı açılıp açılmadığına canım?

yok ya bakmadılar tedavi gördüm ilaç tedavisi felan ama sonuç alamadım 2 sene yi geçti nerdeyse ameliyat olalı ama maalesef tık yok bu arada ben 21 yaşındayım görenller daha erken olur diyo ama nasip artık allah isterse olur

arkadaşlar ben kaçıyorum yemek yiycem vakit daha fazla geç olmasın kilo olarak dönüyo biliyosunuz.daha sonra görüşürüz hepinizi öptümm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…