hepinize iyi akşamlar kızlar inşallah toplaşır toplaşır kaynatırız güzel paylaşımlarda bulunuruz
ben 45 günlük yeğenimi sevmeye gidiyorum onun mis kokusunu sizin içinde bol bol içime çekerim öptüm canlarım sizlere iyi sohbetlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaa hem sevinmişsindir güzelim ama hemde üzülmüşsündür ister istemez çünkü ben abimin eşinin hamile olduğunu öğrendiğim gün adetim o ay 20 gün gecikti stresten ve yeğenimin doğduğu ay da ama bu değil ki kıskandım sadece üzüldüm benden 1sene sonra evlenmişlerdi yoksa maviş gözlü yeğenimi çok seviyorum iyiki doğmuş sende öyle için tuhaf olmuştur :teselli:
INSALLAH ıse yarar cnm bende yapmak ıstıyorum adet olum baslıcam
kızlar bende bu ay bal tarcın cörek otu kürünü yaptım yiyorum inşallah allahın izniyle işe yarar bu ay umutluyum ama yinede hayırlısı olsun
ayy hayırdır canım yaa inşallah hamişsindir .
bence bir iki gün daha bekleyip test yaptır tatlım .allahım inşallah minişin seninledir ..
üstüne görme olabilir ondada zaten az az leke oluyomuş..
ahh canım kıyamam seni çok iyi anlıyorum çok zor insan hem seviniyo hemde üzülüyo tuhaf bi duygu bende 10 senedir her hamile haberini duyunca böyle oluyorum..
senin günün geçmiş ay inşallah minişin seninledir rabbim yüzğnü güldürsün yengenle aynı anda yaşa hamişliği inşallah tatlım..
doğru canım mideyi tuhaf yapıo biraz .
bende kötü olsam yapamazdımda alıştım galiba .inşallah şifa olur saol canım..
HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLAR
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
MAYIS AYI LİSTEMIZ
YUSNES: 1 MAYIS
İNCİMEŞE: 2 MAYIS
YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
HAZİRAN AYI LİSTEMİZ
GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN
KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım yaa şifa olsun inşallah bende şu soğan kürünü bitiriyim başlıycam tadı kötü diyorlar doğrumu canım?
inşallah hamileyimdir ama benim işim biraz zor yaa sorunum tüplerimde olduğundan tıbba göre hamile kalma şansım yok ama allahımın ol deyipte olduramadığı bişey varmı
amin cnm aminnnnnn 5 senedir bekliyorum yüzümün gülmesini ama olmadı malesefff ama umudum var inşallah olucak allah bigün yüzümüzü güldürcek:Saruboceq:benide ekle diycem listeye ama benim 26sında olmam gerekiyodu bu günle 3 gün geçti test yapmakta istemiyorum korkuyorum tek çizgi görmekten bu arada bu gün abimin hanımı test yapmış hamile çıkmış hem çok sevindim ama bi yandanda ağladım neden ağladım sewindim ben aslındaa allah sağlıcakla kucağına alsın inşallah ama ne bilim yaa sevinçten ağladım heralde
inşallah hamileyimdir ama benim işim biraz zor yaa sorunum tüplerimde olduğundan tıbba göre hamile kalma şansım yok ama allahımın ol deyipte olduramadığı bişey varmı
amin canım sanada sogan suyu şifa olsun inşallah tadı kötü degil ebrarcım güzel ama ben cörek otlarını ezmeden koydugum icin bi kaşık agzıma atıyorum hemen arkasından su iciyorum sende öyle yaparsın ama mutlaka yap canım cok hamile kalan var bü kürle
yenı gelen arkadaslar sızde beklnmeyen adet tarıhlerını verın lıstemıze eklım
seni çok ii anlıyorumm bende hamile haberi aldığımda çok üzülüyorumm kıskançlık değil ama içim burkuluyo birden ağlıyorum eşim kızıyo ama napayım bebeğim gelsin istiyorumm