Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ınsallah cnm kib görüşürüz öp bızım yerımızede mınıgı ohopuyorumnanaktan

bersumm benim için bol bol kokla minişi
makbuşum amin canom yaa inşallah ....

ewet yaa ondandır onlarda bu ay korunmadılar sadece ama allahın işi işte ilk aydan olduu allah kucağına almayı nasip etsin zaten dua ediyodum onun için hayırlısıyla bu ay hamile kalırsın diye sen benim yaşadıklarımı yaşama diye allaha şükür o yaşamadı allah kimseyi bölesine sınamasın inşallah bizlerede biran önce versin bebişlerimizi inşallah

kızlar bende bu ay bal tarcın cörek otu kürünü yaptım yiyorum inşallah allahın izniyle işe yarar bu ay umutluyum ama yinede hayırlısı olsun

canım yaa şifa olsun inşallah bende şu soğan kürünü bitiriyim başlıycam tadı kötü diyorlar doğrumu canım?

inşallah hamileyimdir ama benim işim biraz zor yaa sorunum tüplerimde olduğundan tıbba göre hamile kalma şansım yok ama allahımın ol deyipte olduramadığı bişey varmı

inşallah uğur getirir hem bu liste hemde bu topic 2 günüm kaldı ama inanın 2 yıl gibi geliyo saatler geçmiyoo

bu arada tüplerinde tıkanıklık problemi olan arkadaşlar varmı aramozda yada bildiğiniz bitki kürleri tıkanıuklığı açan

canım yaa şifa olsun inşallah bende şu soğan kürünü bitiriyim başlıycam tadı kötü diyorlar doğrumu canım?

amin canım sanada sogan suyu şifa olsun inşallah tadı kötü degil ebrarcım güzel ama ben cörek otlarını ezmeden koydugum icin bi kaşık agzıma atıyorum hemen arkasından su iciyorum sende öyle yaparsın ama mutlaka yap canım cok hamile kalan var bü kürle

inşallah hamileyimdir ama benim işim biraz zor yaa sorunum tüplerimde olduğundan tıbba göre hamile kalma şansım yok ama allahımın ol deyipte olduramadığı bişey varmı

canım tüplerde tıkanıklılkmı var?yani ikisindedemi?
rabbimin işini bizler bilemeyiz HZ.MERYEMİN babasız çocuğu oldu .rabbim ol dedi yani .inşallah bizlerde mucizelerimize kavuşuruz..

seni çok ii anlıyorumm bende hamile haberi aldığımda çok üzülüyorumm kıskançlık değil ama içim burkuluyo birden ağlıyorum eşim kızıyo ama napayım bebeğim gelsin istiyorumm

tatlım tedavısı yokmu bunun rahım fılmınde falan acılmıyomuydu
hem ümıtsız olma rabbım ol dedıkten sonra hersey olur:Saruboceq:

amin inşallah canım çok saol inşallah bişeyler yapalımda gelin minik sıpalarımız..kaydirigubbakcemile3
sanada şifa olsun canım...yapmaya başladığımda tavsiyene uyacağım..

YUSNES inanki bende öyle hele ilk yıllarda kendimi mahvediyodum şimdi biraz daha olumlu karşılıyorum enazından ağlamıyorum.
kıskançlık değil ama çok tuhaf birduygu niye bende kalamıyorum diye düşünüyosun..

seni çok ii anlıyorumm bende hamile haberi aldığımda çok üzülüyorumm kıskançlık değil ama içim burkuluyo birden ağlıyorum eşim kızıyo ama napayım bebeğim gelsin istiyorumm

ewet ya elinde deil insanın tutamıyo kendini kutlamak için aradım ağlıyarak tebrik ettimm hissettirmemeye çalıştım inşallah hissttiysede beni yanlış anlamammıştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…