Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bu arada bende beni tanımayanlar için kendimi tanıtayım 2007 eylülde evlendim 6 ay kadar korunduk daha sonra bebiş istedik ama maalesef henüz bir gebelik elde edemedik rahim filmi dahil bir çok test tahlil yaptırdık eşimde son yapptırdığımız teste göre herşey normal ama benim yumurtalar tembel kendiliğinden yeterince büyümüyor maalesef klomen türevi ilaçlar kullandım 3 ay ama olmadı maalesef bu ay tedaviye ara verdim ama mayıs ve haziranda tedaviye devam edicem olmazsa yaza aşılama denicez ama umarım rabbim büyük aşılamaya gerek kalmadan yollar meleğimi....

Topiğin hayırlı olsun canım hepimizin inşallah evlat hasreti biter artık:Saruboceq: kardeş topic 2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyenlerin konuyu başlatanıyım ocak oldu şubat oldu mart oldu nisan bitiyor beklemekten yoruldum bende arkadaşlar...
canım çok teşekkürler hoşgeldin sende...
inşallah mayısada gelir tatlım .negüzel komşuymuşuz canım .rabbim daha fazla bekletmesin inşallah herşey gönlünce olsun...
slm kızlar hayırlı olsun topiğiniz inşallah tüm anne olmak isteyenler e uğurlu gelir bu topikkopuyorumnanaktanbende istiyorum inşalllaaah bu topik uyurlu gelir banada

hoşgeldin canım çok teşekkürler hepimiz için hayırlı olsun inşallah .rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLAR
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

YUSNES: 1 MAYIS
İNCİMEŞE: 2 MAYIS
YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:

GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN

KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar::nazar:

bu arada bende beni tanımayanlar için kendimi tanıtayım 2007 eylülde evlendim 6 ay kadar korunduk daha sonra bebiş istedik ama maalesef henüz bir gebelik elde edemedik rahim filmi dahil bir çok test tahlil yaptırdık eşimde son yapptırdığımız teste göre herşey normal ama benim yumurtalar tembel kendiliğinden yeterince büyümüyor maalesef klomen türevi ilaçlar kullandım 3 ay ama olmadı maalesef bu ay tedaviye ara verdim ama mayıs ve haziranda tedaviye devam edicem olmazsa yaza aşılama denicez ama umarım rabbim büyük aşılamaya gerek kalmadan yollar meleğimi....

ınsallah tez zaman da melegıne kavusrsun canım.....RAbbım buyuktr herseyın zamanı var ben oyle dıom hep yoksa ınsanın psıkoljısı bozuluyo....

ebrarcım inşallah en kısa zamanda allahım sana annelik duygusunu taddırsın canım kendimden cok sana dua edecem... ilk hamilemiz sen olursun inşallah:Saruboceq:

ebrarcım inşallah en kısa zamanda allahım sana annelik duygusunu taddırsın canım kendimden cok sana dua edecem... ilk hamilemiz sen olursun inşallah:Saruboceq:

ahh canımsın yaa hepberaber burdan dua edicez hepimiz için rabbim kabul edicek inşallah.
birçok hamiş çıksındainanın kendim kadar mutlu olucam opuyorumnanaktan

benım de34 küsur canım doktrm bebek dusundugumu bılıyo nıye bana yan etkılı ılac verdıkı kullnmasam mı kı ayy kafam karıstı sındı...
yok tatlım yan etkısı yok cok etkılı bı ılac bende kullandım..... aksıne dıger ılaclar daha cok yan etkılıymıs sen kullan doktorunun dedıgını yap ama benım dedıgımıde bı sor her doktor bır degıldır belkıde benımkı yanılmıstır ıcın rahat olsun yanı engüzel ılacı kullanıyosun

Benide yazın listeye arkadaşlarrrropuyorumnanaktan 5aydır düzensizleştiği için tam tarih veremem ama 22 mayıs olarak yazın bakalım

opuyorumnanaktan

canım arkadaşım inşallah gerek kalmadan gelicek meleğin sen böyle pozitif olmaya devam et tatlım...opuyorumnanaktan

slm kızlar hayırlı olsun topiğiniz inşallah tüm anne olmak isteyenler e uğurlu gelir bu topikkopuyorumnanaktanbende istiyorum inşalllaaah bu topik uyurlu gelir banada

hosgeldın tatlım umarım ugurlu gelır sanada en kısa zamanda güzel haberler verırsın bızlere:Saruboceq:

X