slm kızlar hayırlı olsun topiğiniz inşallah tüm anne olmak isteyenler e uğurlu gelir bu topikkopuyorumnanaktanbende istiyorum inşalllaaah bu topik uyurlu gelir banada
canım inşallah bekletmeden gelir meleğin .
inşallah topicimizin ilk hamişlerinden olursun canım..opuyorumnanaktan
canım çok teşekkürler hoşgeldin sende...Topiğin hayırlı olsun canım hepimizin inşallah evlat hasreti biter artık:Saruboceq: kardeş topic 2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyenlerin konuyu başlatanıyım ocak oldu şubat oldu mart oldu nisan bitiyor beklemekten yoruldum bende arkadaşlar...
slm kızlar hayırlı olsun topiğiniz inşallah tüm anne olmak isteyenler e uğurlu gelir bu topikkopuyorumnanaktanbende istiyorum inşalllaaah bu topik uyurlu gelir banada
bu arada bende beni tanımayanlar için kendimi tanıtayım 2007 eylülde evlendim 6 ay kadar korunduk daha sonra bebiş istedik ama maalesef henüz bir gebelik elde edemedik rahim filmi dahil bir çok test tahlil yaptırdık eşimde son yapptırdığımız teste göre herşey normal ama benim yumurtalar tembel kendiliğinden yeterince büyümüyor maalesef klomen türevi ilaçlar kullandım 3 ay ama olmadı maalesef bu ay tedaviye ara verdim ama mayıs ve haziranda tedaviye devam edicem olmazsa yaza aşılama denicez ama umarım rabbim büyük aşılamaya gerek kalmadan yollar meleğimi....
canım yazdım ama görmedin galiba kusura bakma yoğunluktan biraz geç oldu galiba..Niye bana cevap vermiyorsunuz aşk olsun kızlar
ayyy çok teşekkür ederimm bu dileğin beni çok onure ettii canım beniimm:gitme:
ınsallah tez zaman da melegıne kavusrsun canım.....RAbbım buyuktr herseyın zamanı var ben oyle dıom hep yoksa ınsanın psıkoljısı bozuluyo....
ebrarcım inşallah en kısa zamanda allahım sana annelik duygusunu taddırsın canım kendimden cok sana dua edecem... ilk hamilemiz sen olursun inşallah:Saruboceq:
yok tatlım yan etkısı yok cok etkılı bı ılac bende kullandım..... aksıne dıger ılaclar daha cok yan etkılıymıs sen kullan doktorunun dedıgını yap ama benım dedıgımıde bı sor her doktor bır degıldır belkıde benımkı yanılmıstır ıcın rahat olsun yanı engüzel ılacı kullanıyosunbenım de34 küsur canım doktrm bebek dusundugumu bılıyo nıye bana yan etkılı ılac verdıkı kullnmasam mı kı ayy kafam karıstı sındı...
bu arada bende beni tanımayanlar için kendimi tanıtayım 2007 eylülde evlendim 6 ay kadar korunduk daha sonra bebiş istedik ama maalesef henüz bir gebelik elde edemedik rahim filmi dahil bir çok test tahlil yaptırdık eşimde son yapptırdığımız teste göre herşey normal ama benim yumurtalar tembel kendiliğinden yeterince büyümüyor maalesef klomen türevi ilaçlar kullandım 3 ay ama olmadı maalesef bu ay tedaviye ara verdim ama mayıs ve haziranda tedaviye devam edicem olmazsa yaza aşılama denicez ama umarım rabbim büyük aşılamaya gerek kalmadan yollar meleğimi....
ebrar cım topikin hayırlı olsun tatlım a.s. yeni gördüm
komsu hosgeldın tatlım ınsallah mayıs ugurlu gelır cnm dualrımz senınle