mrb kızlar,,
ayy gözümden uyku akıyor,,,dün dinlendim ama sabah erken kalkınca uykuyu alamıyorum...
ewet bursalıyım canım ailem eski macırlardan düğünüme 1 buçuk ay vardı annemi kaybettim 2 kız kardeşim kaldı 1 yeni evlendi diğeri okuyor
iyi geceler arkadaşlar yeniyim aranızda ve bende anne olmak istiyorum 10 aydır ama olmuyo maalesef banada yardımcı olup derdimi paylaşırmısınız
kızlar ben 1 ekimi yani evlilik yıldönümünü bekleyemedim test yaptım bugünbilmiyorumkismile tabiki negatif çıktı...
ama 1 tane de yedek aldım dayanırsam 1 ekim sabahı yapıcamkaydirigubbakcemile3ay bide görün sanki bişey çıkıcakmış gibi de bizim eczaneye degilde taaaa yukarıdakine koştura koştura çıktım..iki tane aldım geldim nefes nefese yaptım hemen...sonrada tek çizgili bi testdelikafadulden
neyse şimciklik kaçtım ben..kocişe bakayım...mutfagım da duruyo öylece yeni yemek yedik..gelirim gece inşallah öptüm.opuyorumnanaktan
ayy canım keşke sen bugün de gitmeseydin işe....
günaydın kızlar
benım kırmızılar gelıcek galıba bgn kurtaramadı su sıpa benı hsg den mucızeler benı bulmuyor malesef:gitme:
kocaman kocaman günaydınlaropuyorumnanaktanumarım herkes çok iyidirbayanssulusmilekızlar ben duamı bitirdim haberiniz olsun Allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn selamlarrrrrrrr benimmmmm güzellllll kuzularımmmmmmmmmm
nasılsınızzz bakalımmmmm morallar nasıllllll moralll bozmakkkk yokkkkk
haydiiiiii hep beraberrrrrr ellerrr havayaaa yanayımmm yanayımmmmm ateşlerde yanayımmmm
o kırmızıı yanagından bi öpücükk alayım
sarayımm sarayımmm kollarımda sarayım
sen iste yeterki senin kulun köllen olayımmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:
anacımmm dün bi geldimm ceee diyim dedimmmm tam ceeee likkkk oldummm elektriklerr gitttiii
dedimm şansımaaa bak yaaaa elektrik geldiginde giremedim bebişlerden
heeee sonra noldumuuu dur anlatayımmm benimm büyük bebişimm hastaa oldu baktım tel açtıı çok kötüyümmm ben eve geliyom hemen beni yogun bakımına al dedi dedimm gel kuşumm gell geldi yanıyoo adammmm hemen aldım onu yogun bakıma akşamda gelemedim kuzularrr sabah iyiydi gitti işe izin alacak pazartesiye kadarr dedim al yat evde ben seni bi yogun bakıma daha sokayımm bişeycin kalmaz işe böyle kuzularımm gçmişe bakma fırsatım olmadı daha bakacam az sonraa
meraba kızlar, nasılsınız