Selam canlar nasılsını bakem..Hepinizi iyi görmek isiyorum..Tugcemm bursaya sevkediyolar diyosun gel bursaya misafirim ol hem işlerini halledelim balım..ebrarım sen neler yapıosun görüşemiyoruz bu ara..derdamm aleynamm boncugumm kardelenimm derinimm sizler iyisiniz inşallah cok öpüyorum sizi :1hug: görüşmek dilegiyle canlarrr
saol halem... bursa konusunda senden fikir almak istiyorum aslında... sen
tüp bebek tedavisine başlıcaz demiştin... hangi merkezde başlıcaksın canım... aslında ben istanbula memoriala gitmiştim çok da memnunum ama istanbula gitmek bursaya gitmekten daha zor... bir de hamile falan kalırsam rutin kontroller için de gitmeyi düşünüyorum... burdaki doktorlara güvenim kalmadı inan.... o yüzden sordum canım sana da.... acıbademi çok öenriyolar...
tugcalcım yazdıklarını yeni gördüm canım istanbula gel gülüm burda iyi yerler vardıt elbet
sağol canım benim... yılbasına kadar olmassa bir gelmemiz söz konusu olabilir... belki de bursaya da gidebilirim çok net değilim... yılbasına kadar ne göstercek mevlam beklicez işte....
selam kızlar ben geldim ama gidiyorum haber veriyim dedim
derinim test yapmışsın kuzum sağlık olsun inşallah 1 ekimde çift görürsün
kusura bakma cano tuhafım biraz yani keyifsizim aslında bişey yok ama canım hiçbişey yapmak istemiyo filan .oyüzden kalamıycam
gelen olursa hepinizi çok öptüm görüşmek üzere canlarım
hayrola kuzum sen neden tuhafsın.... bak ben dün o kadar üzdüm kendimi bugün hasta oldum başım falan çatlıyo ağrıdan... sen üzme bebem kendini....
karnım çok şişti yaa, acayip sağ tarafta kasık ağrısı var,,, yürüdükçe ağrıyor,, akşama yemek falan yapamıcam?
canım sen ev işi falan yapma bugünlerde... asılamadan dolayı şişti heralde karnın canım çok geçmiş olsun....
bende iyiyim sayılır,akrabalık derecesini yazmayımda(çünkü kendimi çok ele veriyom zaten burda,gerçi kime ne,çokta umrumda değil ama genede yazmicam)işte akrabam doğum etmişti bayramdan sonra,sarılıktanda bir haftadır hastanedeydi,buraya,fakülteye sevk etmişler,kanı yüksek çıkmış,ona üzüldüm biraz,belki gece bize gelebilirler kalmaya.
canım çok geçmiş olsun... inşallah ciddi bişey yoktur....
kızlar ben 1 ekimi yani evlilik yıldönümünü bekleyemedim test yaptım bugünbilmiyorumkismile tabiki negatif çıktı...
ama 1 tane de yedek aldım dayanırsam 1 ekim sabahı yapıcamkaydirigubbakcemile3ay bide görün sanki bişey çıkıcakmış gibi de bizim eczaneye degilde taaaa yukarıdakine koştura koştura çıktım..iki tane aldım geldim nefes nefese yaptım hemen...sonrada tek çizgili bi testdelikafadulden
neyse şimciklik kaçtım ben..kocişe bakayım...mutfagım da duruyo öylece yeni yemek yedik..gelirim gece inşallah öptüm.opuyorumnanaktan
canım demek negagtif çıktı... inşallah 1 ekimde pozitif çizgidyi görürsün... senden çok umutluyum bak....
merhaba bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim bizde 2 yıldır korunmuyoruz ve çocuk sahibi olamadık yaşım 24 eşimin yaşıda 25 perşembe günü dr a gidicez eşimden spermiogram istedi dr benimde perşembe günü adetimin 3. günü bende dr a sorucam ne gibi testler yapılacaksa 3. günü onları yaptırmak istiyorum bizim gibi olupta dr a giden ve neden bebek sahibi olamadığını öğrenmek için araştırma yaptıran varsa sırasıyla neler yapılıyor ve nekadar zamanda nedenini bulurlar ssk lıya özel hastanede maliyeti nedir yapılan testlerin gerçekten benim için çok önemli şimdiden teşekkürler
canım adetim 3 günü hormon testlerini yapıyorlar... ssk lı ise ücretsiz çekerler canım... özel hastanelerde baya maliyetli oluyor ben sormuştum bir özel hastaneye 300 tl demişlerdi tüm hormon testine...
inşallah sonuçlarınız temiz cıkar canım
ebuşum kızlar gelemedi yaa ...benim şansıma ..her gece dolu olur bırakamam yarın izin günüm ama bu gece yoklar
yaa derinim ben dün annemdeydim ordan kalktık arkadaşlara gittik gece 1 falandı eve geldim hemen yatım balım senin izinli olduğunu bilsem girerdim inan... gündüz gelde konuşak kızzz....
evet kuzum şansına yoklar
artık erken takılıcakmış onlar
bende erken gelemiyorum işlerim oluyo
:kedi::kedi:
ewet ebrarcım çocukluk arkadaşıyız halada görüşüyoruz
ne güzel canım insanın böyle sıkı arkadaşlarının olması... Allah daim etsin dostluğunuzu....
ewet bursalıyım canım ailem eski macırlardan düğünüme 1 buçuk ay vardı annemi kaybettim 2 kız kardeşim kaldı 1 yeni evlendi diğeri okuyor
yeni evlenen kız kardeşimde bebeğini düşürdü onada üzüldük
başınız sapolsun canım.... Annenin mekanı cennet olsun inşallah... Ablan ve sen de bir an önce kavuşun meleklerinize inşallah....
iyi geceler arkadaşlar yeniyim aranızda ve bende anne olmak istiyorum 10 aydır ama olmuyo maalesef banada yardımcı olup derdimi paylaşırmısınız
canım hoşgeldin aramıza...
günaydın kızlar
benım kırmızılar gelıcek galıba bgn kurtaramadı su sıpa benı hsg den mucızeler benı bulmuyor malesef:gitme:
hadi yaa canım benim... inşallah bir dahaki aya olur hem hsg den sonra sans artıyor.... yalnız iyi bir yerde çektir canım bak benim gibi olma sonra ,Allah korusun....