Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler arkadaşlar yeniyim aranızda ve bende anne olmak istiyorum 10 aydır ama olmuyo maalesef banada yardımcı olup derdimi paylaşırmısınız
hoşgeldin canım nerelerdesin?
demek netin bozuktu bende merak ettim seni
canım iki tane hamilemiz var darısı bizlee
buarada adetin bittimi dua yazıcamda
cnm çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin...bende iyiyim sayılır,akrabalık derecesini yazmayımda(çünkü kendimi çok ele veriyom zaten burda,gerçi kime ne,çokta umrumda değil ama genede yazmicam)işte akrabam doğum etmişti bayramdan sonra,sarılıktanda bir haftadır hastanedeydi,buraya,fakülteye sevk etmişler,kanı yüksek çıkmış,ona üzüldüm biraz,belki gece bize gelebilirler kalmaya.
hayırlısı neyse o olsun bitanem,inş 1ekimde çift çizgi çıkarkızlar ben 1 ekimi yani evlilik yıldönümünü bekleyemedim test yaptım bugünbilmiyorumkismile tabiki negatif çıktı...
ama 1 tane de yedek aldım dayanırsam 1 ekim sabahı yapıcamkaydirigubbakcemile3ay bide görün sanki bişey çıkıcakmış gibi de bizim eczaneye degilde taaaa yukarıdakine koştura koştura çıktım..iki tane aldım geldim nefes nefese yaptım hemen...sonrada tek çizgili bi testdelikafadulden
neyse şimciklik kaçtım ben..kocişe bakayım...mutfagım da duruyo öylece yeni yemek yedik..gelirim gece inşallah öptüm.opuyorumnanaktan
ablamm neyin var hayırdır,dikkat et kendine...selam kızlar ben geldim ama gidiyorum haber veriyim dedim
derinim test yapmışsın kuzum sağlık olsun inşallah 1 ekimde çift görürsün
kusura bakma cano tuhafım biraz yani keyifsizim aslında bişey yok ama canım hiçbişey yapmak istemiyo filan .oyüzden kalamıycam
gelen olursa hepinizi çok öptüm görüşmek üzere canlarım
cnm başın sağolsun,mekanı cennet olsun inşewet bursalıyım canım ailem eski macırlardan düğünüme 1 buçuk ay vardı annemi kaybettim 2 kız kardeşim kaldı 1 yeni evlendi diğeri okuyor
derinim seninde başın sağolsun cnm bnmde anneannem ölmüştü düğünden bi ay önceyapma yaa başın sagolsun tatlım off off ne zordurrr(
bende dügünüme 1 ay kala amcamın oglunu kaybetmiştim((
Allah geride kalanlarınıza saglıklı ömür versin cnm.(
hoşgeldin cnm,inş dilediğin zamnda gelir bebeğin fazla bekletmedeniyi geceler arkadaşlar yeniyim aranızda ve bende anne olmak istiyorum 10 aydır ama olmuyo maalesef banada yardımcı olup derdimi paylaşırmısınız
günaydın kızlarrrrrrrrrbayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın cnmkızlar günaydın gece amma kaynatmışsınız... okiim bari....
günaydın kızlar
benım kırmızılar gelıcek galıba bgn kurtaramadı su sıpa benı hsg den mucızeler benı bulmuyor malesef:gitme:
Selam canlar nasılsını bakem..Hepinizi iyi görmek isiyorum..Tugcemm bursaya sevkediyolar diyosun gel bursaya misafirim ol hem işlerini halledelim balım..ebrarım sen neler yapıosun görüşemiyoruz bu ara..derdamm aleynamm boncugumm kardelenimm derinimm sizler iyisiniz inşallah cok öpüyorum sizi :1hug: görüşmek dilegiyle canlarrr
tugcalcım yazdıklarını yeni gördüm canım istanbula gel gülüm burda iyi yerler vardıt elbet
selam kızlar ben geldim ama gidiyorum haber veriyim dedim
derinim test yapmışsın kuzum sağlık olsun inşallah 1 ekimde çift görürsün
kusura bakma cano tuhafım biraz yani keyifsizim aslında bişey yok ama canım hiçbişey yapmak istemiyo filan .oyüzden kalamıycam
gelen olursa hepinizi çok öptüm görüşmek üzere canlarım
karnım çok şişti yaa, acayip sağ tarafta kasık ağrısı var,,, yürüdükçe ağrıyor,, akşama yemek falan yapamıcam?
bende iyiyim sayılır,akrabalık derecesini yazmayımda(çünkü kendimi çok ele veriyom zaten burda,gerçi kime ne,çokta umrumda değil ama genede yazmicam)işte akrabam doğum etmişti bayramdan sonra,sarılıktanda bir haftadır hastanedeydi,buraya,fakülteye sevk etmişler,kanı yüksek çıkmış,ona üzüldüm biraz,belki gece bize gelebilirler kalmaya.
kızlar ben 1 ekimi yani evlilik yıldönümünü bekleyemedim test yaptım bugünbilmiyorumkismile tabiki negatif çıktı...
ama 1 tane de yedek aldım dayanırsam 1 ekim sabahı yapıcamkaydirigubbakcemile3ay bide görün sanki bişey çıkıcakmış gibi de bizim eczaneye degilde taaaa yukarıdakine koştura koştura çıktım..iki tane aldım geldim nefes nefese yaptım hemen...sonrada tek çizgili bi testdelikafadulden
neyse şimciklik kaçtım ben..kocişe bakayım...mutfagım da duruyo öylece yeni yemek yedik..gelirim gece inşallah öptüm.opuyorumnanaktan
merhaba bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim bizde 2 yıldır korunmuyoruz ve çocuk sahibi olamadık yaşım 24 eşimin yaşıda 25 perşembe günü dr a gidicez eşimden spermiogram istedi dr benimde perşembe günü adetimin 3. günü bende dr a sorucam ne gibi testler yapılacaksa 3. günü onları yaptırmak istiyorum bizim gibi olupta dr a giden ve neden bebek sahibi olamadığını öğrenmek için araştırma yaptıran varsa sırasıyla neler yapılıyor ve nekadar zamanda nedenini bulurlar ssk lıya özel hastanede maliyeti nedir yapılan testlerin gerçekten benim için çok önemli şimdiden teşekkürler
ebuşum kızlar gelemedi yaa ...benim şansıma ..her gece dolu olur bırakamam yarın izin günüm ama bu gece yoklar
evet kuzum şansına yoklar
artık erken takılıcakmış onlar
bende erken gelemiyorum işlerim oluyo
ewet ebrarcım çocukluk arkadaşıyız halada görüşüyoruz
ewet bursalıyım canım ailem eski macırlardan düğünüme 1 buçuk ay vardı annemi kaybettim 2 kız kardeşim kaldı 1 yeni evlendi diğeri okuyor
yeni evlenen kız kardeşimde bebeğini düşürdü onada üzüldük
iyi geceler arkadaşlar yeniyim aranızda ve bende anne olmak istiyorum 10 aydır ama olmuyo maalesef banada yardımcı olup derdimi paylaşırmısınız
günaydın kızlar
benım kırmızılar gelıcek galıba bgn kurtaramadı su sıpa benı hsg den mucızeler benı bulmuyor malesef:gitme: