Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler arkadaşlar yeniyim aranızda ve bende anne olmak istiyorum 10 aydır ama olmuyo maalesef banada yardımcı olup derdimi paylaşırmısınız
hoşgeldin aramıza dilerim enkısa zamanda güzel haberler alırız
canım yazdım zaten 20 tane okey yarın akşam duamız var
bulut için okuyoruz ona göre niyetlen tamam canım
günaydın kızlar
benım kırmızılar gelıcek galıba bgn kurtaramadı su sıpa benı hsg den mucızeler benı bulmuyor malesef:gitme:
canım inşallah gelmez mucizen gelir bitanem olumsuz düşünme lütfen
kuzu bişey yoktu aslında nedensiz sıkıntıydı şimdi iyiyim şükür
bak sende üzdün kendini hasta oldun seni bidaha öyle görmek istemiyorum tamammı olumunekankayizsmile
kocaman kocaman günaydınlaropuyorumnanaktanumarım herkes çok iyidirbayanssulusmilekızlar ben duamı bitirdim haberiniz olsun Allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:
selam canım nasılsın?
allah kabul etsin ağzına sağlık topicimize yeni gelmene rağmen çok uyumlusun çok saol tatlım opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya sen varya öldürdün beni kuzum
hadi oynuyorum yandan ohh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
geçmiş olsun kuzum allah şifa versin
herüfleri hep hasta ettik yaa noluyo bunlara koca bebekler
sen nasılsın balım özledim opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun tatlım çok şükürki fazla değilmiş
hayalcim maşallh neşene canım mevlam bozmasın
kızlar ben annemdeğim dişimi yaptırdım çıkıyorum şimdi eve geçicem iyi bakın kendinize
bitanem hayırlı olsun dişlerin öpüyorum seni opuyorumnanaktan
canım akşam mesajını aldım ama geri dönemedim kusura bakma ,
normalde kime okunuyosa okişi okumuyo canım çok nadir eksik kalırsa okuyo şuanda eksiğimiz yok okumana gerek yok yani
kuzu boşver erkekler hep böyle laf dinlemezlerki kötükedihüso
sanki biz dinlerizde :roflol::roflol:
ay uyuycam diyodun uyuyamadın demek kıyamam ya
herkese selammmmmmmmm nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan
selam canım nasılsın
vereliniortakvereliniortak
aferim sana inşallah busözlerini unutmazsın balım olumunekankayizsmile

ohhh alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sonunda tutişim hadi gözünaydın
evet buluşmayı yapalım derdamda gelir artık gelmek isteyen olursa konuşuruz
valla şimdiden heyecan bastı olumunekankayizsmile

kızlar şuanda annemlerdeyim burda yoktu yeni geldi onu görmeye geldim
bugün çok uğruyamam artık gece görüşürüz öpüyorum sizi

slm ben geldim
halecim özledim kız seni ne zamandır konuşamadık seninle nasılsın canım

Bendee özledim canoo görüşemiyoruz valla özledim sizi

tugcem bende acıbademi düşünüyorum şahin bey var orda onu cok övüyolar..iyi arastır bebem bekliyorum seni bursaya

kızlar şuanda annemlerdeyim burda yoktu yeni geldi onu görmeye geldim
bugün çok uğruyamam artık gece görüşürüz öpüyorum sizi

Ebrarımmm özledimmm kız seni :)

kızlar merhaba.... bersu hale nasılsınız??? halecim sana sabah bişey yazmıştım gördün mü canım???

görmüşsün zatennnn......:roflol::roflol::roflol: işte bende şahin beyi ok duydun kuzum.... benim çok sevdiğim bir ablam 4. tüp bebek denemesinde gitmiş şahin beye olmuş şimdi oğlu var.... demek sende orayı düşünüyosun.... heralde gelcem gibi ama yılbasına kadar hamile kalamassam tabi....

selam kk nın datlu ve güzel hatunları
nasılsınız bakalım ben az önce geldim hiç bi işe başlamadan sizlere bi bakayım dedim

h b kızlar derinccim takma kafanı sigara muhabbeti bendede var bende bırakamıyorum anladı artk sustu üzme kndini hale geliyor banada
canım sagol..ama bizde tam tersi..eşim içiyor ben içmiyorum nefret ediyorum sigara kokusundan..odalarda içmedigi halde sinir oluyorum..sadece pc başında camın yanında içiyo..bilgisayar masası külleniyo falan,bide wc de içiyo..küçücük yer zaten sabahları yatak odaya nasıl geliyo wc den koku anlatamam..her sabah aynı şeye kızmaktan yoruldum..üç gündür içmiyodu bu sabah gene içti wc de ölücem bunların sigara sevdası yüzünden bigün((

aynen canım benim..9 gibi uyandım,sonra uyumaya çalıştım yine..Allahım yaa çalışıyor olsam bi uyku bastırır sabah ki sorma..izin gününde böyle olunca sinir oluyom..ee bide kociş sinirlendirdi bi ton..sonra da bişey olmamış gibi yaptı gene sarılıyo falan..kandırdı gene benialsanaalsanasmile
niye kimse konuşmuyo yaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

neyse ben kactım görümceme gidiyorum oturmaya cagırdı herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrr
canım hoşgelmişsin..ben burda görünüyodum galiba yaa...

aferin cnm sana..bundan sonra hep pozitif düşün..olumsuz şeylere izin verme...Şeniz
tugçem sagol canım..ay ne bilim ya hem uykusuzluk hemde bazı şeylere sinir oldum üst üste geldi herşey..neyseki hallettik..şimdi de duşumu aldım oturuyorum ama yinede işlerim duruyo...dedim ya benimki kandırdı rotar yaptı işleraklinialirimsmile:roflol:

ah turkuazım benim..bilirim çalışırken evde olmak istiyo insan yaa(iyi bari iznini almışsın canım..1 hafta özleyecez seni ama olsun..senin kafan yerine gelsin dinlen de önemli degil canım..Şeniz
bu arada buluşuyo musunuz kıss ben gelemem ama çalışıyom:gitme:
bensiz buluşacaksını demekkkkk küstümmmmmmmmmm:gitme:
evet bitanem uyuyamadım fazla..ama kafam agrımıyo onada şükür...

Son düzenleme:
saol tuğçem iyiyim sen nasılsın bugün daha pozitif gördüm seni hep böyle ol tatlım unutma HERŞRY ÇOK GÜZEL OLACAK

deri , flan sesiniz çıkmıyo kuzular geçmiştemisiniz yoksam???

aynen canım şöyle bir geçmişi okuyayım da bir şey atlamayayım dedim canım olumunekankayizsmilesen nasılsın düne göre iyisin değil mi biraz?eşinde konuşmuş bak seninle az daha sabır az daha gayret be gülümkaydirigubbakcemile5ama hepimiz yaşadıklarımızın sıkıntısını kaldırmakta zorlanıyoruz herhalde bugün benim de kötü bir günümdü hiç sebepsiz iş yerideki elemanlara çattım önce sonra oğlanın servisi oğlunuz yerinde yok diye aradı arkasından oğlan aradı burdayım anne dedi ama ben çoktan ağlama krizine girmiştim bilemafoldumbenooof ooof hayat zor ya :sinifsinif:

saol tuğçem iyiyim sen nasılsın bugün daha pozitif gördüm seni hep böyle ol tatlım unutma HERŞRY ÇOK GÜZEL OLACAK

ben de iyiyim canım sağol.... bundan sonra hep pozitif olucam inşallah.... üzülüyorum hep kendime bir de eşime zarar veriyorum bir işe de yaramıyo zaten....

canım benim iyiyim sagol napim evdeyim..bu hafta böyle oldu tatlım..sen nasılsın bersum..Şeniz

iyi olmana sevindim kuzum.. saalla gitsin ev işlerini boşver arada rotar yapmak da güzdel oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…