Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ewet bursalıyım canım ailem eski macırlardan düğünüme 1 buçuk ay vardı annemi kaybettim 2 kız kardeşim kaldı 1 yeni evlendi diğeri okuyor
canım ya allah sabır versin çok zor
başınsaolsun tatlım çok üzüldüm
ebrarcım baya yıprandım yani anlıcan kızlar ismim afed değil değiştircem bu ismi

canım yaa kıyamam geçer inşallah sıkıntıların bibebişin olsun unutursun
unutulmazda kabuk bağlar belki olumunekankayizsmile

belki ebrarcım saol ama insanın içinde yara kalıyo çok bağlıydım anneme bide genç kaybedince zor oluyor

ewet bursalıyım canım ailem eski macırlardan düğünüme 1 buçuk ay vardı annemi kaybettim 2 kız kardeşim kaldı 1 yeni evlendi diğeri okuyor
yapma yaa başın sagolsun tatlım off off ne zordurrr(
bende dügünüme 1 ay kala amcamın oglunu kaybetmiştim((
Allah geride kalanlarınıza saglıklı ömür versin cnm.
ebrarcım baya yıprandım yani anlıcan kızlar ismim afed değil değiştircem bu ismi
tamam cnm idegiştirmek istediginde editörlere mesaj yolla onlar hallediyor.
yeni evlenen kız kardeşimde bebeğini düşürdü onada üzüldük

of yaa..sıkma canını yine olur inşallah canım(

ewet cnm hemen kaldı düştü bebeğin kalp atışları yoktu sanada rabbim hayırlı evlat versin herşey bizim için

kızlar anlıcanız baya bi pisikolojim bozuldu şimdi biraz daha iyiyim allaha şükür

kızlar yatsak artık fena olmuycak
güya kalmıycaktım ben konuştukca açıldım yaa

ebrarcım eşim bitkisel ürünler üzerine çalışıyo ve bende polikistik over yani yumurta çatlamıyomuş şimdi ilaç kullanıyorum

ewet derincim saol cnm dostlar saolsun seninde allah sabır versin

amin canım..amcamın oglu da gençti( 34 yaşında öldü...nur içinde yatsın canım benim((

neyse bu konuları kapatalım daha çok üzülücez yoksa canım...

inşallah bu topic sana ugur getirir tatlım..hamile kalırsın bian önce.

ebrarcım eşim bitkisel ürünler üzerine çalışıyo ve bende polikistik over yani yumurta çatlamıyomuş şimdi ilaç kullanıyorum

aa negüzel ya ozaman faydalı şeyler kullanabilirsin canım
derindede pko var
allah şifa versin tatlım

24 yaşındayım cnm ewet kullanıyorum ama doktora gtmedim hale bilir msn de konuşuyosanız sorarsın

afedcim bende de pko var canım..inşallah atlatıcaz bu günleri...
kızlar cidden geç olmuş baya..benimde uykum geldii.hadi kaçalım hepbirlikte..öptüm ikinizide iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…