canım ya allah sabır versin çok zorewet bursalıyım canım ailem eski macırlardan düğünüme 1 buçuk ay vardı annemi kaybettim 2 kız kardeşim kaldı 1 yeni evlendi diğeri okuyor
ebrarcım baya yıprandım yani anlıcan kızlar ismim afed değil değiştircem bu ismi
yeni evlenen kız kardeşimde bebeğini düşürdü onada üzüldük
yapma yaa başın sagolsun tatlım off off ne zordurrrewet bursalıyım canım ailem eski macırlardan düğünüme 1 buçuk ay vardı annemi kaybettim 2 kız kardeşim kaldı 1 yeni evlendi diğeri okuyor
tamam cnm idegiştirmek istediginde editörlere mesaj yolla onlar hallediyor.ebrarcım baya yıprandım yani anlıcan kızlar ismim afed değil değiştircem bu ismi
yeni evlenen kız kardeşimde bebeğini düşürdü onada üzüldük
belki ebrarcım saol ama insanın içinde yara kalıyo çok bağlıydım anneme bide genç kaybedince zor oluyor
ewet cnm hemen kaldı düştü bebeğin kalp atışları yoktu sanada rabbim hayırlı evlat versin herşey bizim için
kızlar anlıcanız baya bi pisikolojim bozuldu şimdi biraz daha iyiyim allaha şükür
ewet derincim saol cnm dostlar saolsun seninde allah sabır versin
ebrarcım eşim bitkisel ürünler üzerine çalışıyo ve bende polikistik over yani yumurta çatlamıyomuş şimdi ilaç kullanıyorum