Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyizzzzzzzzzzzz sen nasılsın naneli şekerimmmmmmmmmmm

kızyoğun bakımda kocişi yormasaydın bari...anlarsın yaaaaaaaaaaaklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
benım kırmızılar gelıcek galıba bgn kurtaramadı su sıpa benı hsg den mucızeler benı bulmuyor malesef:gitme:
canım inşallah gelmez..gelmedikçe umudunu kesme..ama gelsede rahim filminden korkma canım..benim nasıl korktugumu biliyosun hiç anlatıldıgı gibi degil...
kız benide ekim listesine ekle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh gelmeyecek olan adetiiiiiiiiiiiii 6 EKİMMMMMMMMM...RABBİM OLMAMDA HAMİŞ LİSTESİNE YAZDIRIRIM ADIMI HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA....HEPİMİZ ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRR
bulutcum yaklaşmış canım hadi bakalım..inşallah gelmez canım..
cnm çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin...

hayırlısı neyse o olsun bitanem,inş 1ekimde çift çizgi çıkar
Allah gönlünden geçeni versin...

ablamm neyin var hayırdır,dikkat et kendine...

cnm başın sağolsun,mekanı cennet olsun inş

derinim seninde başın sağolsun cnm bnmde anneannem ölmüştü düğünden bi ay önce
düğünüme gelmeyi çok istiyordu dedemi zor kandırdı ist'a gelmek için ama nasip olmadı:KK43:
mekanı cennet olsun hepsinin:sinifsinif:

hoşgeldin cnm,inş dilediğin zamnda gelir bebeğin fazla bekletmeden

cnm günaydın sanadaa
sagol canım inşallah görürüz çift çizgiyi ama olsa çıkardı dün ne bilim..yinede bi umut...
evet dügün öncesi yakınlarını kaybetmek çok acı..normalde kaybetmek zaten acı bide böyle:KK43:((hepsinin mekanı cennet olsun...

saol halem... bursa konusunda senden fikir almak istiyorum aslında... sen tüp bebek tedavisine başlıcaz demiştin... hangi merkezde başlıcaksın canım... aslında ben istanbula memoriala gitmiştim çok da memnunum ama istanbula gitmek bursaya gitmekten daha zor... bir de hamile falan kalırsam rutin kontroller için de gitmeyi düşünüyorum... burdaki doktorlara güvenim kalmadı inan.... o yüzden sordum canım sana da.... acıbademi çok öenriyolar...

canım demek negagtif çıktı... inşallah 1 ekimde pozitif çizgidyi görürsün... senden çok umutluyum bak....

yaa derinim ben dün annemdeydim ordan kalktık arkadaşlara gittik gece 1 falandı eve geldim hemen yatım balım senin izinli olduğunu bilsem girerdim inan... gündüz gelde konuşak kızzz....

.
canım bakalım 1 ekimde yapıcam ..ama biraz hevesim kırıldı çıkmayınca..inşallah çıkar ne diyim sagol...
he dün yanlıs kaldık ebuş geldi Allahtan bide afed arkadas oldu..
bugün gündüzde temizlikle ugraşıcam..
sen nasıl oldun canım?dün moralin bozuktu:KK43:(bende eşime öyle şeyler diyorum..hatta en son dün gece dedim çok kızıyo..senin yazdıklatını okuyunca daha bi üzüldüm duygulandım..yine adama öyle şeyler dedim gündeme geldi yani tekrardanboshayallersmile

selam kızlar,kimseler var mı?
selam canım hoşgeldin..ben varım şuanda ama sen yoksun..hoş bende gidicem birazdan ama:)
kocaman kocaman günaydınlaropuyorumnanaktanumarım herkes çok iyidirbayanssulusmilekızlar ben duamı bitirdim haberiniz olsun Allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:
Allah kabul etsin tatlım sagolopuyorumnanaktan
1 ekimdeki sonuç istediğin gibi olur inşallahkaydirigubbakcemile5
ahh ahh inşallah cnmboshayallersmile
huu huuu kimse yok muuuuu

ben varım kısss neediyonnnŞeniz

hayalcim maşallh neşene canım mevlam bozmasın
kızlar ben annemdeğim dişimi yaptırdım çıkıyorum şimdi eve geçicem iyi bakın kendinize

ayyyyyyyyy kızlar benim koçişte dün işyerinde kolunu yakmış..valla rabbim korumuş...ya yüzüne gelseymiş...çok şükür fazla birşeyi yok...bende arkadaşım akşam kocama güzelce bakıma aldımmmmmmmmmmm

yanıktan çok korkarım...
ayyy geçmiş olsun cnm derin değil dimi yanığı,Allah korumuşş

ben geldim nasılsınız canlar

hoşgeldin cnm iyi şükür seni sormalı

inşallah derinim inşallahhhhhhhhhhh ....

kızlar akşam ebrara mesaj attım kendisi biraz iyi değildi galiba...bende benim duadan alabiliyormuyum dedim...ne zaman duası dedim cevap yazmadı..canı sıkkınmış dün biraz....

yok turkuazım ..hafif atlatmışşşş..verilmiş sadakamız varmış..bizde öyle söylerler....

afed hoşgeldin canım..ay ben alıntıları yazana kadar bir sürü kişi gelmiş:))
hoşgelmişsiniz canlarım..ben bi yandan kahvaltı hazırlıkları yapıyorum da...

eşimlede sabah sabah tartıştım..sigara yüzünden:KK43:((
kızgınlıkla her zaman oldugu gibi gardrpun kapısını hızlıca itti..sürgülü oldugu için hızlı itince ynalardan ayrılıyo rafları düşüyo..benim bölümdedi tüm eşylar yerde tabi..bi gittim daha da kızdım napıyosun sen diye bagrındım eşyalar hala yerde duruyo...daha uzatmak istemiyorum yoksa yapıcagmı biliyorum da zaten iyi degilim bugün bide böyle şeylerle sinirlerim kalkıyo..sabahta uyuyamadım bin türlü ses heryerden..yok kapı yok telefon of yaaaa.

..

sagol canım inşallah görürüz çift çizgiyi ama olsa çıkardı dün ne bilim..yinede bi umut...
evet dügün öncesi yakınlarını kaybetmek çok acı..normalde kaybetmek zaten acı bide böyle:KK43:((hepsinin mekanı cennet olsun...
aynen cnm,aminn inşaallahh.. üzülmek yok herşeyin hayırlısı...

selam arkadaşlar hepinize merhaba nasılsınız
selam cnm hoşgeldn
kızlar ben annemdeğim dişimi yaptırdım çıkıyorum şimdi eve geçicem iyi bakın kendinize

geçmiş olsun cnm sanada,güle güle

anacımmm dün bi geldimm ceee diyim dedimmmm tam ceeee likkkk oldummm elektriklerr gitttiii

dedimm şansımaaa bak yaaaa elektrik geldiginde giremedim bebişlerden

heeee sonra noldumuuu dur anlatayımmm benimm büyük bebişimm hastaa oldu baktım tel açtıı çok kötüyümmm ben eve geliyom hemen beni yogun bakımına al dedi dedimm gel kuşumm gell geldi yanıyoo adammmm hemen aldım onu yogun bakıma akşamda gelemedim kuzularrr sabah iyiydi gitti işe izin alacak pazartesiye kadarr dedim al yat evde ben seni bi yogun bakıma daha sokayımm bişeycin kalmaz işe böyle kuzularımm gçmişe bakma fırsatım olmadı daha bakacam az sonraa

canım çok geçmiş olsun yaaa...bende dedim bu kıslar nerelerde.

ay kızlar ben kaçıyom şimdilik tüh ya toplanmıştık tam ama..kahvaltıyı hazırlıyım iyice..gelir şimdi..kardeşi arabayı getirdi o da onu götürdü bi daha gelcek:bbo:hadi kaçtım.

h b kızlar derinccim takma kafanı sigara muhabbeti bendede var bende bırakamıyorum anladı artk sustu üzme kndini hale geliyor banada

yok turkuazım ..hafif atlatmışşşş..verilmiş sadakamız varmış..bizde öyle söylerler....
evet cnm bizde de öyle...

kızgınlıkla her zaman oldugu gibi gardrpun kapısını hızlıca itti..sürgülü oldugu için hızlı itince ynalardan ayrılıyo rafları düşüyo..benim bölümdedi tüm eşylar yerde tabi..bi gittim daha da kızdım napıyosun sen diye bagrındım eşyalar hala yerde duruyo...daha uzatmak istemiyorum yoksa yapıcagmı biliyorum da zaten iyi degilim bugün bide böyle şeylerle sinirlerim kalkıyo..sabahta uyuyamadım bin türlü ses heryerden..yok kapı yok telefon of yaaaa.
sinir stres yapma derinim,erkekler hep öyle vurdumduymazlar
ama sanırım sen uyuuamadığın için uykunu alamadığın için sinirlendin kabakta eşine patladı:)

ay kızlar ben kaçıyom şimdilik tüh ya toplanmıştık tam ama..kahvaltıyı hazırlıyım iyice..gelir şimdi..kardeşi arabayı getirdi o da onu götürdü bi daha gelcek:bbo:hadi kaçtım.

güle güle cnm,afiyet olsun...

selamm cnm bakk kendinii deşifre ediyorsun heee,neden dicen çünkü senin kadar enerjik mutlu olamaz herhalde kimsee:)
görüşemiyoruz nasılsınnn
kızlarr aranızda beni facede ekleyen var mı biri eklemiş ama tanımıyorum da ona göre kabul edicem:)
iyiyimm kuzumm sen nasılsınnn nasıl gidiyo kuzumm
geçmiş olsun kuzuu bebişinee demek yoğun bakıma aldın heee,alemmsinn kıss şeker şeyykaydirigubbakcemile3
saoll kuzumm aldım yogun bakıma sabaha ayaga kalktı yarında izinli olacak bu geceden gene sokacam onu yogun bakıma hahahahah sonrada diyerr yogun baımm başlıcak anladın sen oni
ayyyyyyyyy kızlar benim koçişte dün işyerinde kolunu yakmış..valla rabbim korumuş...ya yüzüne gelseymiş...çok şükür fazla birşeyi yok...bende arkadaşım akşam kocama güzelce bakıma aldımmmmmmmmmmm

yanıktan çok korkarım...
geçmişş olsunnn canımm allah beterinden saklasınn
hoşgeldinn kuzummmm iyidir senden naberr
iyiyizzzzzzzzzzzz sen nasılsın naneli şekerimmmmmmmmmmm

kızyoğun bakımda kocişi yormasaydın bari...anlarsın yaaaaaaaaaaaklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
yokk kızzzz o 2ci yogun bakımm onu şu durumda yapamayıkk ateşli ateşli saglıklı hücrelerr çıkmaz hahahaha
selam arkadaşlar hepinize merhaba nasılsınız
as canım hoşşgeldin iyi sen nasılsın
saol canımm geçmişş olsunn görüşürüz sende iyi bak kendine kuzuuumm

oyyyy kuzumm kıyamam takma kafana kuzumm bozma moralini uykuyu alamayıncada insan biraz sinirli oluyo bende öyleyim canım isteyerek uyanmassam yanıma yaklaşmasın kimse 1 saat sonra resetliyom kenddimii düzelii durum ah bu sigaraaaa ahhhh ne geliyosa başımıza ondan geliyoo üzme gülümm tatlı canınıı nooo stress

bende çıkacam arkadaş aradı kahveye geliyo öptüm sizi görüşürz gelince kuzularımm
çok saoll kuzummm kolay gelsin sana

niye kimse konuşmuyo yaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

neyse ben kactım görümceme gidiyorum oturmaya cagırdı herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrr:eek:

mecbur geldim canım,,,napalım özel sektör olunca böyle oluyor..

canım kıyamam sana... kendine çok dikkat et canım yorulmak stress yapmak yok sana....

meraba kızlar, nasılsınız

merhaba cnım nasılsın???

anacımmm dün bi geldimm ceee diyim dedimmmm tam ceeee likkkk oldummm elektriklerr gitttiii

dedimm şansımaaa bak yaaaa elektrik geldiginde giremedim bebişlerden

heeee sonra noldumuuu dur anlatayımmm benimm büyük bebişimm hastaa oldu baktım tel açtıı çok kötüyümmm ben eve geliyom hemen beni yogun bakımına al dedi dedimm gel kuşumm gell geldi yanıyoo adammmm hemen aldım onu yogun bakıma akşamda gelemedim kuzularrr sabah iyiydi gitti işe izin alacak pazartesiye kadarr dedim al yat evde ben seni bi yogun bakıma daha sokayımm bişeycin kalmaz işe böyle kuzularımm gçmişe bakma fırsatım olmadı daha bakacam az sonraa

hayalim geçmiş olsun canım... al tabi kocişini yoğum bakıma canım.... onlar bize lazım çok iyi bakmamız lazım... heheheh anlarsın yaaa.....

günaydın cnm,ağzına sağlık Allah kabul etsinn

turkuazım günaydın canım nasılsın????

yanıktan çok korkarım...

geçmiş olsun bulutcum .... adamlarnıza iyi bakın kızlar heeee.....

derdam nasılsın senle bir türlü rastlaşamadık nasıl gidiyor oyuncak işi kendini çok yorma bak....

kolay gelsin geçmiş olsun canım....

derinim ya sen de uykusuzluktan oldun heralde canım.... sinirlenme erkekler böyle maalesek takmıyolar bişeyi.... güzel bir duş al ortalığı temizle de kendine gel.....zaten dün benim yüzümden senin de morelin bozulmuş canım arkadaşım üzüldüm çok.....:sinifsinif:

kızlar dün gece 1 de falan eve geldik dışardaydık... ben tabi tüm gün canım da sıkkın olduğundan başladım ağlamaya yarım saat falan ağladım ağladım çok sıkmışım kendimi kaç aydır... sonra 1 saat falan eşim nutuk attı bana... söz verdim kocişime de bir daha kötü şeyler düşünmicem diye.... kendime de söz verdim.... iyi şeyler düşünelim de iyi şeyler olsun inşallah....

iyiyimm kuzumm sen nasılsınnn nasıl gidiyo kuzumm

saoll kuzumm aldım yogun bakıma sabaha ayaga kalktı yarında izinli olacak bu geceden gene sokacam onu yogun bakıma hahahahah sonrada diyerr yogun baımm başlıcak anladın sen oni

geçmişş olsunnn canımm allah beterinden saklasınn

hoşgeldinn kuzummmm iyidir senden naberr

yokk kızzzz o 2ci yogun bakımm onu şu durumda yapamayıkk ateşli ateşli saglıklı hücrelerr çıkmaz hahahaha

as canım hoşşgeldin iyi sen nasılsın

saol canımm geçmişş olsunn görüşürüz sende iyi bak kendine kuzuuumm

oyyyy kuzumm kıyamam takma kafana kuzumm bozma moralini uykuyu alamayıncada insan biraz sinirli oluyo bende öyleyim canım isteyerek uyanmassam yanıma yaklaşmasın kimse 1 saat sonra resetliyom kenddimii düzelii durum ah bu sigaraaaa ahhhh ne geliyosa başımıza ondan geliyoo üzme gülümm tatlı canınıı nooo stress

bende çıkacam arkadaş aradı kahveye geliyo öptüm sizi görüşürz gelince kuzularımm
çok saoll kuzummm kolay gelsin sana

niye kimse konuşmuyo yaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

neyse ben kactım görümceme gidiyorum oturmaya cagırdı herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrr:eek:
ohh ne güzell af,yet olsun canım

turkuazım günaydın canım nasılsın????
:

şükür cnm,moralim bozuk birazcıkk:KK43:

ya kızlarr bende evde pineklemek, arkadaşlarımı ağırlamak istiyorum
kendimi acayip hissediyorum yaa:KK43:hergün birimizin bunalım günü oluyor sanırımm
sıkıldım artık yaa off offff
eboşş bu arada ben izni kopardım çok şüküür gerçi hakkım olan şey ama onu almak bile zor yaniialsanaalsanasmile
cumadan sonra bi hafta yokum ben kk ya da giremem doğal olarak:KK43:ama abla en azından bu sefer ayarlayıp buluşalım bari ben sana telefonu özelden göndericem haberleşiriz müsait olduğunuz bi günbuluşuruz,pazar kuzenimin düğünü var pazarteside doktora gidicem nasipse ondan sonra sizede müsait olursa eğer görüşmek isteyenlerle buluşuruz olur mu?

X