canım inşallah gelmez..gelmedikçe umudunu kesme..ama gelsede rahim filminden korkma canım..benim nasıl korktugumu biliyosun hiç anlatıldıgı gibi degil...günaydın kızlar
benım kırmızılar gelıcek galıba bgn kurtaramadı su sıpa benı hsg den mucızeler benı bulmuyor malesef:gitme:
bulutcum yaklaşmış canım hadi bakalım..inşallah gelmez canım..kız benide ekim listesine ekle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh gelmeyecek olan adetiiiiiiiiiiiii 6 EKİMMMMMMMMM...RABBİM OLMAMDA HAMİŞ LİSTESİNE YAZDIRIRIM ADIMI HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA....HEPİMİZ ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRR
sagol canım inşallah görürüz çift çizgiyi ama olsa çıkardı dün ne bilim..yinede bi umut...cnm çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin...
hayırlısı neyse o olsun bitanem,inş 1ekimde çift çizgi çıkar
Allah gönlünden geçeni versin...
ablamm neyin var hayırdır,dikkat et kendine...
cnm başın sağolsun,mekanı cennet olsun inş
derinim seninde başın sağolsun cnm bnmde anneannem ölmüştü düğünden bi ay önce
düğünüme gelmeyi çok istiyordu dedemi zor kandırdı ist'a gelmek için ama nasip olmadı
mekanı cennet olsun hepsinin:sinifsinif:
hoşgeldin cnm,inş dilediğin zamnda gelir bebeğin fazla bekletmeden
cnm günaydın sanadaa
saol halem... bursa konusunda senden fikir almak istiyorum aslında... sen tüp bebek tedavisine başlıcaz demiştin... hangi merkezde başlıcaksın canım... aslında ben istanbula memoriala gitmiştim çok da memnunum ama istanbula gitmek bursaya gitmekten daha zor... bir de hamile falan kalırsam rutin kontroller için de gitmeyi düşünüyorum... burdaki doktorlara güvenim kalmadı inan.... o yüzden sordum canım sana da.... acıbademi çok öenriyolar...
canım demek negagtif çıktı... inşallah 1 ekimde pozitif çizgidyi görürsün... senden çok umutluyum bak....
yaa derinim ben dün annemdeydim ordan kalktık arkadaşlara gittik gece 1 falandı eve geldim hemen yatım balım senin izinli olduğunu bilsem girerdim inan... gündüz gelde konuşak kızzz....
.
canım bakalım 1 ekimde yapıcam ..ama biraz hevesim kırıldı çıkmayınca..inşallah çıkar ne diyim sagol...
he dün yanlıs kaldık ebuş geldi Allahtan bide afed arkadas oldu..
bugün gündüzde temizlikle ugraşıcam..
sen nasıl oldun canım?dün moralin bozuktu(bende eşime öyle şeyler diyorum..hatta en son dün gece dedim çok kızıyo..senin yazdıklatını okuyunca daha bi üzüldüm duygulandım..yine adama öyle şeyler dedim gündeme geldi yani tekrardanboshayallersmile
selam canım hoşgeldin..ben varım şuanda ama sen yoksun..hoş bende gidicem birazdan ama:)selam kızlar,kimseler var mı?
Allah kabul etsin tatlım sagolopuyorumnanaktankocaman kocaman günaydınlaropuyorumnanaktanumarım herkes çok iyidirbayanssulusmilekızlar ben duamı bitirdim haberiniz olsun Allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:
ahh ahh inşallah cnmboshayallersmile1 ekimdeki sonuç istediğin gibi olur inşallahkaydirigubbakcemile5
huu huuu kimse yok muuuuu
ben varım kısss neediyonnnŞeniz
ayyy geçmiş olsun cnm derin değil dimi yanığı,Allah korumuşşayyyyyyyyy kızlar benim koçişte dün işyerinde kolunu yakmış..valla rabbim korumuş...ya yüzüne gelseymiş...çok şükür fazla birşeyi yok...bende arkadaşım akşam kocama güzelce bakıma aldımmmmmmmmmmm
yanıktan çok korkarım...
ben geldim nasılsınız canlar
aynen cnm,aminn inşaallahh.. üzülmek yok herşeyin hayırlısı.....
sagol canım inşallah görürüz çift çizgiyi ama olsa çıkardı dün ne bilim..yinede bi umut...
evet dügün öncesi yakınlarını kaybetmek çok acı..normalde kaybetmek zaten acı bide böyle((hepsinin mekanı cennet olsun...
selam cnm hoşgeldnselam arkadaşlar hepinize merhaba nasılsınız
hayalcim maşallh neşene canım mevlam bozmasın
kızlar ben annemdeğim dişimi yaptırdım çıkıyorum şimdi eve geçicem iyi bakın kendinize
anacımmm dün bi geldimm ceee diyim dedimmmm tam ceeee likkkk oldummm elektriklerr gitttiii
dedimm şansımaaa bak yaaaa elektrik geldiginde giremedim bebişlerden
heeee sonra noldumuuu dur anlatayımmm benimm büyük bebişimm hastaa oldu baktım tel açtıı çok kötüyümmm ben eve geliyom hemen beni yogun bakımına al dedi dedimm gel kuşumm gell geldi yanıyoo adammmm hemen aldım onu yogun bakıma akşamda gelemedim kuzularrr sabah iyiydi gitti işe izin alacak pazartesiye kadarr dedim al yat evde ben seni bi yogun bakıma daha sokayımm bişeycin kalmaz işe böyle kuzularımm gçmişe bakma fırsatım olmadı daha bakacam az sonraa
evet cnm bizde de öyle...yok turkuazım ..hafif atlatmışşşş..verilmiş sadakamız varmış..bizde öyle söylerler....
sinir stres yapma derinim,erkekler hep öyle vurdumduymazlarafed hoşgeldin canım..ay ben alıntıları yazana kadar bir sürü kişi gelmiş:))
hoşgelmişsiniz canlarım..ben bi yandan kahvaltı hazırlıkları yapıyorum da...
eşimlede sabah sabah tartıştım..sigara yüzünden((
kızgınlıkla her zaman oldugu gibi gardrpun kapısını hızlıca itti..sürgülü oldugu için hızlı itince ynalardan ayrılıyo rafları düşüyo..benim bölümdedi tüm eşylar yerde tabi..bi gittim daha da kızdım napıyosun sen diye bagrındım eşyalar hala yerde duruyo...daha uzatmak istemiyorum yoksa yapıcagmı biliyorum da zaten iyi degilim bugün bide böyle şeylerle sinirlerim kalkıyo..sabahta uyuyamadım bin türlü ses heryerden..yok kapı yok telefon of yaaaa.
canım çok geçmiş olsun yaaa...bende dedim bu kıslar nerelerde.
ay kızlar ben kaçıyom şimdilik tüh ya toplanmıştık tam ama..kahvaltıyı hazırlıyım iyice..gelir şimdi..kardeşi arabayı getirdi o da onu götürdü bi daha gelcek:bbo:hadi kaçtım.
iyiyimm kuzumm sen nasılsınnn nasıl gidiyo kuzummselamm cnm bakk kendinii deşifre ediyorsun heee,neden dicen çünkü senin kadar enerjik mutlu olamaz herhalde kimsee:)
görüşemiyoruz nasılsınnn
kızlarr aranızda beni facede ekleyen var mı biri eklemiş ama tanımıyorum da ona göre kabul edicem:)
saoll kuzumm aldım yogun bakıma sabaha ayaga kalktı yarında izinli olacak bu geceden gene sokacam onu yogun bakıma hahahahah sonrada diyerr yogun baımm başlıcak anladın sen onigeçmiş olsun kuzuu bebişinee demek yoğun bakıma aldın heee,alemmsinn kıss şeker şeyykaydirigubbakcemile3
geçmişş olsunnn canımm allah beterinden saklasınnayyyyyyyyy kızlar benim koçişte dün işyerinde kolunu yakmış..valla rabbim korumuş...ya yüzüne gelseymiş...çok şükür fazla birşeyi yok...bende arkadaşım akşam kocama güzelce bakıma aldımmmmmmmmmmm
yanıktan çok korkarım...
hoşgeldinn kuzummmm iyidir senden naberrben geldim nasılsınız canlar
yokk kızzzz o 2ci yogun bakımm onu şu durumda yapamayıkk ateşli ateşli saglıklı hücrelerr çıkmaz hahahahaiyiyizzzzzzzzzzzz sen nasılsın naneli şekerimmmmmmmmmmm
kızyoğun bakımda kocişi yormasaydın bari...anlarsın yaaaaaaaaaaaklinialirimsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
as canım hoşşgeldin iyi sen nasılsınselam arkadaşlar hepinize merhaba nasılsınız
saol canımm geçmişş olsunn görüşürüz sende iyi bak kendine kuzuuummhayalcim maşallh neşene canım mevlam bozmasın
kızlar ben annemdeğim dişimi yaptırdım çıkıyorum şimdi eve geçicem iyi bakın kendinize
oyyyy kuzumm kıyamam takma kafana kuzumm bozma moralini uykuyu alamayıncada insan biraz sinirli oluyo bende öyleyim canım isteyerek uyanmassam yanıma yaklaşmasın kimse 1 saat sonra resetliyom kenddimii düzelii durum ah bu sigaraaaa ahhhh ne geliyosa başımıza ondan geliyoo üzme gülümm tatlı canınıı nooo stressafed hoşgeldin canım..ay ben alıntıları yazana kadar bir sürü kişi gelmiş:))
kızgınlıkla her zaman oldugu gibi gardrpun kapısını hızlıca itti..sürgülü oldugu için hızlı itince ynalardan ayrılıyo rafları düşüyo..benim bölümdedi tüm eşylar yerde tabi..bi gittim daha da kızdım napıyosun sen diye bagrındım eşyalar hala yerde duruyo...daha uzatmak istemiyorum yoksa yapıcagmı biliyorum da zaten iyi degilim bugün bide böyle şeylerle sinirlerim kalkıyo..sabahta uyuyamadım bin türlü ses heryerden..yok kapı yok telefon of yaaaa.
bende çıkacam arkadaş aradı kahveye geliyo öptüm sizi görüşürz gelince kuzularımmcanım çok geçmiş olsun yaaa...bende dedim bu kıslar nerelerde.
ay kızlar ben kaçıyom şimdilik tüh ya toplanmıştık tam ama..kahvaltıyı hazırlıyım iyice..gelir şimdi..kardeşi arabayı getirdi o da onu götürdü bi daha gelcek:bbo:hadi kaçtım.
mecbur geldim canım,,,napalım özel sektör olunca böyle oluyor..
meraba kızlar, nasılsınız
anacımmm dün bi geldimm ceee diyim dedimmmm tam ceeee likkkk oldummm elektriklerr gitttiii
dedimm şansımaaa bak yaaaa elektrik geldiginde giremedim bebişlerden
heeee sonra noldumuuu dur anlatayımmm benimm büyük bebişimm hastaa oldu baktım tel açtıı çok kötüyümmm ben eve geliyom hemen beni yogun bakımına al dedi dedimm gel kuşumm gell geldi yanıyoo adammmm hemen aldım onu yogun bakıma akşamda gelemedim kuzularrr sabah iyiydi gitti işe izin alacak pazartesiye kadarr dedim al yat evde ben seni bi yogun bakıma daha sokayımm bişeycin kalmaz işe böyle kuzularımm gçmişe bakma fırsatım olmadı daha bakacam az sonraa
günaydın cnm,ağzına sağlık Allah kabul etsinn
ayyyyyyyyy kızlar benim koçişte dün işyerinde kolunu yakmış..valla rabbim korumuş...ya yüzüne gelseymiş...çok şükür fazla birşeyi yok...bende arkadaşım akşam kocama güzelce bakıma aldımmmmmmmmmmm
yanıktan çok korkarım...
ben geldim nasılsınız canlar
hayalcim maşallh neşene canım mevlam bozmasın
afed hoşgeldin canım..ay ben alıntıları yazana kadar bir sürü kişi gelmiş:))
herkese selammmmmmmmm nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan
iyiyimm kuzumm sen nasılsınnn nasıl gidiyo kuzumm
saoll kuzumm aldım yogun bakıma sabaha ayaga kalktı yarında izinli olacak bu geceden gene sokacam onu yogun bakıma hahahahah sonrada diyerr yogun baımm başlıcak anladın sen oni
geçmişş olsunnn canımm allah beterinden saklasınn
hoşgeldinn kuzummmm iyidir senden naberr
yokk kızzzz o 2ci yogun bakımm onu şu durumda yapamayıkk ateşli ateşli saglıklı hücrelerr çıkmaz hahahaha
as canım hoşşgeldin iyi sen nasılsın
saol canımm geçmişş olsunn görüşürüz sende iyi bak kendine kuzuuumm
oyyyy kuzumm kıyamam takma kafana kuzumm bozma moralini uykuyu alamayıncada insan biraz sinirli oluyo bende öyleyim canım isteyerek uyanmassam yanıma yaklaşmasın kimse 1 saat sonra resetliyom kenddimii düzelii durum ah bu sigaraaaa ahhhh ne geliyosa başımıza ondan geliyoo üzme gülümm tatlı canınıı nooo stress
bende çıkacam arkadaş aradı kahveye geliyo öptüm sizi görüşürz gelince kuzularımm
çok saoll kuzummm kolay gelsin sana
ohh ne güzell af,yet olsun canımniye kimse konuşmuyo yaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile
neyse ben kactım görümceme gidiyorum oturmaya cagırdı herkese iyi günlerrrrrrrrrrrrr
turkuazım günaydın canım nasılsın????
: