Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ya galiba bende erken kaçıcam buakşam bituhafım nedense bilmiyorumkismile

bende namaz kıldım.Ayetel kürsiyi de bitirdim haber vereyim.İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder.Ama bu akşam ben bi tuhaf oldum ya.Eltime gitmiştim okuyanlar bilirler!hamile şu an.ya hamileliği boyunca 2 kere doktora gidiyo hiç bi ilaç falan almıyo dikkat etmiyo ama taş gibi maşşallah!Gözüm yok Allah da biliyo ya.Ama ona bakınca ne kadar yorulduğumu hissettim.Ben ilaçlarla iğnelerle boğuşurken o kadar dikkat ederken böyle gebeliklerin olması çok ilginç.Yani nasıl anlatıyım ne kadar sıkıldığımı farkettim yaşadığım süreçten.Herşeye boş vermek istiyorum.Bi süre gebelik istemiyorum sadece kafamı boşaltmak istiyorum.Boşa kürek çekmekten çok yoruldum.bazı insanlar ne kadar da şanslıbenneyaptımki

kızlar ya bugün çok canım sıkıldı off akşama kadar evde durmak bana göre değil sanırsam
bide deprem olunca dahada sıkıntı bastı
siz hissettinizmi canım depremii biz hissetmedik çok şükürr allah beterinden korusun

offf yaa bu ilaç içememekde çok fena oluyo yaa
minoset yokmu kuzum ondan içsen belkim biraz fayda eder
eşin niye bırakıp gitti sen onu iyi ettin oda seni iyi etseya ah bu erkekler kötükedihüso

minoset yok evde kuzummm eşimin müşterisi geldi yurt dışından onu alıp otele bırakacak canım aklı bende kaldı giderken ama mecbur napsın

evet,çok şanslı bazıları.

ah canım ah nediyim aynı şeyleri yaşıyoruz bendede bitane var aynısından nispet dersen nispet fesatlık dersen fesatlık .allahım bildiği gibi yapsın .gerçekten böylelerini görünce tuhaf düşüncelere kapılıyo insan ama sabretmeliyiz bu dünyada onlar bizden üstün gibi görünselerde öteki tarafta biz kazanıcaz inşallah
buarada dua için saol ağzına sağlık hemen ekliyorum

evet kuzum hissettim ya evde yanlızdım hemde
hım demek zorunlu luk nedeniyle adamında günahını aldık .doğru naapğsın işi olunca
Hayırdır canım neyin var
aslında bişeyim yokda sanki yorgunluk var
istanbuldaki bütün arkadaşlara da geçmiş olsun.
saol canım
hayırdır,senin nenin var,hamile misin yoksa,hadi inş.

heee 9 aylık bugün yarın doğurcam kuzum
kız nerde bee piyango banamı vurcak bilmiyorum sıkıntı var sende öyle bozuk gelince keyfim kaçtı mafoldumben

[SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20
derda.................20
derin.................20
tuğçe................20
hale..................20bitti
afed.................20
kardelen..........20bitti
turkuaz...........20
kardelen49.............20 bitti
nanelişeker......20
bulut...............20
hayal...............20
aleyna.............20
leyla................20
birsen..............13
samyeli............20
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var

rabbim büyük takma kafana canımm rabbim sabrımızı sınıyorr boşver bi süre kendi halinde kal at kafandan düşüncelerii rahatla inşallah o rahatlık arası rabbim doldurur göbişini rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kızlar ya galiba bende erken kaçıcam buakşam bituhafım nedense bilmiyorumkismile
kuzum neyin varr canınmı sıkkın
hoş geldin canım,çok geçmiş olsun.
güzel haber bilmiyorumda,kötü haber istersen var.
hoşbulduk kuzummm çok saol geçmişş olsun sanada kuzum miden agrıyomuşş rabbimm şifa versin kötü haber ne canım hayırdırr bu arada derinimdee varmıı bişeylerrr
Allah sifa versin hayalcimmm
aminn canımm cümlesine inşallah
yok azönce burdaydıda bianda gitti

canım yaa kıyamam sana çok zor hastalık
derinimde hasta buara salgın galiba

geçmişş olsun derinimede varmı güzel haberler canımm

aman hayalim aslında bişey yok
burdan birinin morali bozuk olunca benimde keyfim kaçıyo ben sizlerden güç alıyorum hepiniz iyki varsınız .canım maviş hamile onu biliyosun değilmi .seydam var bide oda hamiş .başkada bişey yok .

neden olmasın,belkide vardır bişey,olamaz mı sanki?
sen bakma bana,yarına bişeycim kalmaz inş.zaten tedaviye başlıyorum Allahın izniyle,heralde salıya olur.bu seferde olmassa aşılama,dahada olmadı,tüp.
Kardelosum takma kafana canım yaaa :sinifsinif: Bazen bizim hayır gördüklerimiz ser, ser gördüklerimiz hayır olabilir..Vardır rabbimizin bi bildigi..hersey güzel olcak inşallah zuzumm :lepi:
orası öyle tabiki halecim,dediğim gibi,benimkisi dolmaktan,insanlara güçlü görünmekten kaynaklanan yorgunluktan dolayı aslında.

kızlar bende kalkim eniyisi,uyumak ve unutmak istiyorum,gerçi sabah kalkınca manzara dahada fena olcak ama,alışmış olacağımdan,o kadar üzülmicem heralde.

kardelen49 bişey diycem canım ya ben çok dikkat ediyorum bu pıhtılaşma olayı ankaralılarda çok .pıhtılaşma topicindede biçok arkadaş ankaralıydı bende ankaralıyım .acaba havasındanmı suyundanmı ?tuhaf bi düşünce belki ama merak ettim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…