- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
ah canım yaaaa,çocuk onlar,dikkate alma,ne düşündüde öyle dedi kimbilir?[/Q
valla bilmiyorum ama sadece o değil başka çocuklarda başladı niye senin çocuğun olmuyo demeye.neyse bu arada sende de mi kan pıhtılaşması var canım
bilmemki yaa ilginç ama gerçektende kaydirigubbakcemile3
canım hani özele gidip iğneleri kullanıcaktınya elindekileri
ondan bahsediyorum
hadi inşallah dileğin kabul olsun
canım iyi yanlız gitmiyosun hayırlı haberler alıcaksınn inşallah kuzum
oyyy kuzummm kıyamam sanaaa kaçmasın keyfin kuzumm hepimiz birbirimizden güç alıyoz canım bak giremedim 2 gündür aklım hep sizlerde naptılar acaba diye
mavişle şeydamı biliyom rabim kucaklarına almayı nasip etsinn inşallah bizlerede nasip olsun
hayırlısı olsun kuzumm inşallahhhh inşallahhhh güzell haberlerle dönersinn canım benimmm
kuzummmm üzüntüüü yokkkk bak biberr sürerimm agzına burnuna yanarsınn haa
üzüntülerii attıkkk kuzumm denizeee ne geliyosa insana üzüntüden sıkıntıdan geliyoo
inşşallah güzell sonuçlar alacan kuzummm tedaviden inşallahhh rabbimden ümitt kesilmez hiç beklemedigimiz anda bizee gönderecekk mucizelerimizii lütfenn üzülüpp kendini hasta etmee bizler saglıklı olmalıyız ki bebeişlerimizlee uzun ömürler geçire bilelimm onlarıı yanlız bırakıpp gitmeyelimm onun içinde ne yapacazz gelecekk bebişlerimizz içinn annesiiii kendimizii yıpratmıcaz dert sahibi yapmıcazz demiiiiiiii
her şeyy güzell olacakkkk herşeyyy hepmizz içinn
oyyy kuzummm kıyamam sanaaa kaçmasın keyfin kuzumm hepimiz birbirimizden güç alıyoz canım bak giremedim 2 gündür aklım hep sizlerde naptılar acaba diye
mavişle şeydamı biliyom rabim kucaklarına almayı nasip etsinn inşallah bizlerede nasip olsun
hayırlısı olsun kuzumm inşallahhhh inşallahhhh güzell haberlerle dönersinn canım benimmm
kuzummmm üzüntüüü yokkkk bak biberr sürerimm agzına burnuna yanarsınn haa
üzüntülerii attıkkk kuzumm denizeee ne geliyosa insana üzüntüden sıkıntıdan geliyoo
inşşallah güzell sonuçlar alacan kuzummm tedaviden inşallahhh rabbimden ümitt kesilmez hiç beklemedigimiz anda bizee gönderecekk mucizelerimizii lütfenn üzülüpp kendini hasta etmee bizler saglıklı olmalıyız ki bebeişlerimizlee uzun ömürler geçire bilelimm onlarıı yanlız bırakıpp gitmeyelimm onun içinde ne yapacazz gelecekk bebişlerimizz içinn annesiiii kendimizii yıpratmıcaz dert sahibi yapmıcazz demiiiiiiii
her şeyy güzell olacakkkk herşeyyy hepmizz içinn
inanmıyorum yaa çocukda olsa insan çok tuhaf oluyo gerçektende
bende çok duydum buna benzer laflar off mafoldumben
inşallah mafoldumbenmafoldumben
anladım canım inşallah denerlerde sende boşa masraf etmezsinebroşum,özele gitmicem,fakülteye gitcem,tekrar deneriz dediler canım,geçenlerde tlfnda sormuştum.
eğer gidince olmaz derlerse,o zaman giderim özele,4,günde başlasam bi zararı olmaz heralde.
Amin cümlemizin dilekleri kabul olsun inşallah..Saolsun tugbam gelcek benle..Hem o da bi kaç sey sorcak bakalım hayırlısı neyse o olsun balım
anladım canım inşallah denerlerde sende boşa masraf etmezsin
olabilir heralde ben 5.günde bile başladım tedaviye
amin kuzum inşallah yaa
ikiniz içinde hayırlısı neyse o olsun
ah canım yaaaa,çocuk onlar,dikkate alma,ne düşündüde öyle dedi kimbilir?[/Q
valla bilmiyorum ama sadece o değil başka çocuklarda başladı niye senin çocuğun olmuyo demeye.neyse bu arada sende de mi kan pıhtılaşması var canım
onu yarın testleri götürdüğümde öğrencem,ileri düzeyde mi,iğne ilkaç kullandırtcaklar mı bakcaz ama ebroştan öğrendiğime göre bendede var.
ay kıyamam,sen niye ağlıyon canımcım?
bak ben iyiyim,daha iyiyim,birazdan hepten geçer,nolur sende üzülme.
hayalim,canım benim,daha iyiyim.
ya kızlar bişey sorim,kullandığımız hormonlar kilo aldırıyo mu,yoksa benim zaten her zaman iştahım çok iyiydi,ondan mı kilo alıyorum,yada veremiyorum.
sebebine gelince,eşim kilom konusunda yarı şaka bişey söyledi,bende çok alındım,zaten yer arıyodum kızmaya,ordan başladı zaten.
malesef ilaçlardan canım ben niye 20 kilo aldım hepsi iğne ve ilaçların etkisi
ve inanki çok yemekde yemem eşim banada çok takılıyo umrumda değil bukadar sıkıntıyı ben çekiyorum oda benim kilolarımı çeksin kendi sıpası için oluyo bunlar ay delirdim ha bugün offf offf
buarada geçsin lütfen böyle üzgün görmek istemiyorum hiçbirinizi :1closedeyes:
hadi çıkmıyo musunuz kızlar?ben kalkıyorum artık.
çıkalım ya biraz başka şeylerle meşgul olayım
hepinizi öpüyorum kuzular allaha emanetsiniz
dilerim hepimiz birgün anne oluruz
bende hepinizi öptüm.
bu gece kardelenbahar gelmedi sanırsam di mi,ben mi gözden kaçırdım acaba?
aleyna da yok gene.