kızlar kalmak isterdim ama eşim çağırıyor..hepinize hayırlı geceler...rabbim korusun hepimizi..
tüh yazıklar olsun ona böyleleride anne olucak
allahım sen büyüksün yaa
vealeykümselam
halem hayırlısı olsun
boncuğum görür heralde görmezse hatırlatırız ona
saolsun anacığın öpüyorum ellerinden ekliyim hemen canım
hoşgeldin halem ama ben sana küsüm heeee dün sabah 9 da geldim caldım kapını açmadın uyuyo numarası yaptın demi içerden konuşuyodun kocişle duydum amaannn tuğçeler geldi uğrıcaz demişlerdi şimdi uğraşamam kahvaltı neyin uyuyo sanarlar giderler dedin... senin yüzünden aç acına gittik taaa eskişehire.....:dilcikar:
oyyy kuzum hoşgeldin kıyamam geçmiş olsun buseferde eşin sana yoğun bakım yapsaydıya :kedi:adamla çok haşır neşir oldun geçti tabi sanada .selam canlarımm nasılsınız bn çok hastayım eşiden bana bulaştı kafamı kaldıramıyom offff
geçmişe bakamadım varmı güzel haberlerr
kızlar midem çok ağrıyo yaaaa,kalkıp bi süt ısıtim kendime,geçer belki.
selam canlarımm nasılsınız bn çok hastayım eşiden bana bulaştı kafamı kaldıramıyom offff
öyle mi dosun halem hadi bakalım öyle olsun bir dahaki sefere inşallah...
kızlar bu hatun kaçar namazı kılayım samyelimin duasını okiimmm yatayım yarın görüşürüz emi öpüyorum sizi... bu arada aşada bir hayal gördüm gibi olsum... sanırım hayalim de gelmiş şimdiden seni de öpüyorum kuzum kusura bakma cok yorgunum balım..opuyorumnanaktan
kızlar bu hatun kaçar namazı kılayım samyelimin duasını okiimmm yatayım yarın görüşürüz emi öpüyorum sizi... bu arada aşada bir hayal gördüm gibi olsum... sanırım hayalim de gelmiş şimdiden seni de öpüyorum kuzum kusura bakma cok yorgunum balım..opuyorumnanaktan
tamam kuzum bende kalamıcam çok sizlere bakayım bi dedim çok kötüyüm eşimde yok evde 2 demi gelir 3 temi bilmiyorum heryerim agrıyo bogazım başım kulaklarım her bi yerimm ilaçta içemiyomm offfffffffff etkiliyo renglime yakın napacam ben yaaaa
halem az önce afed geldi sonra kayboldu nerde bu hatun yaa
saol kuzumm kötü kaptık şifayı kaç gündür eşim şükür iyi bi öksürügü var oda azaldı şükür olsun ben zor atlatacamHayalim hoşgeldin kuzummm..gecmiş olsun...
Aynen öle cano :hulya: ii geceler tugcem Allaha emanet ol..cok öptüm Şeniz
oyyy kuzum hoşgeldin kıyamam geçmiş olsun buseferde eşin sana yoğun bakım yapsaydıya :kedi:adamla çok haşır neşir oldun geçti tabi sanada .
geçmişi boşver hastasın zaten bitanem
canım yaa bak kendine yapıyosun süt iyi gelir iç bakalım şifa olsun
selam canlarımm nasılsınız bn çok hastayım eşiden bana bulaştı kafamı kaldıramıyom offff
yok azönce burdaydıda bianda gittiO bu gece nişana gidecekti..Ama bidaha görmedim konusmadım gelir herhalde kaydirigubbakcemile
saol kuzumm kötü kaptık şifayı kaç gündür eşim şükür iyi bi öksürügü var oda azaldı şükür olsun ben zor atlatacam
saoll kuzummm benimmm sorma bu kadar haşır neşir olunca okadar yogun bakımlarr böyle olduk işte hahahaha