olur tabiki ben ümidimi hiç kesmedim ama zor işteneden olmasın,belkide vardır bişey,olamaz mı sanki?
sen bakma bana,yarına bişeycim kalmaz inş.zaten tedaviye başlıyorum Allahın izniyle,heralde salıya olur.bu seferde olmassa aşılama,dahada olmadı,tüp.
orası öyle tabiki halecim,dediğim gibi,benimkisi dolmaktan,insanlara güçlü görünmekten kaynaklanan yorgunluktan dolayı aslında.
kızlar bende kalkim eniyisi,uyumak ve unutmak istiyorum,gerçi sabah kalkınca manzara dahada fena olcak ama,alışmış olacağımdan,o kadar üzülmicem heralde.
canım inşallah hayırlı haberler alırsınBende yarın doktora gidiyorum kızlar görüşmeye bakalım ne dicek..hayırlısı olsun..
iki kardelen var aşagıda şuan burda ben dilek tutuyorum
tuttummmmmmmmmmmmmmmmmmm
kardelen49 bişey diycem canım ya ben çok dikkat ediyorum bu pıhtılaşma olayı ankaralılarda çok .pıhtılaşma topicindede biçok arkadaş ankaralıydı bende ankaralıyım .acaba havasındanmı suyundanmı ?tuhaf bi düşünce belki ama merak ettim açıkcası
olur tabiki ben ümidimi hiç kesmedim ama zor işte
başlıyosun demek kuzum hadi hayırlısı konuştuğumuz gibimi yapıcaksın ?
keşke uyuyunca unutulsa olmuyoki
neyse hayırlısı :kedi:
canım inşallah hayırlı haberler alırsın
aşılama olsun ilk bakalım nediycek doktorun
inşallah dileğin gerçek olur
hadi hepimiz tutalım ve gerçek olsun :teytey:
halem kaçta gideceksin haber ver bize tamammı kuzum
kardeloş avatarın hayırlı olsun inşallah ordaki çiçek gibi açarsın birgün
Randevum 15:30 da balım tugbada gelcek benimle..Gelince hayırlı haberler veririm inşallah :Saruboceq:
yani büyüklere alıştım da arkadaşlar artık çoluk çocuk da canımı sıkmaya başladı.Bi kere arkadaşım geldi kızıyla çocuk daha 3 yaşında.Yedik içtik gidiyolar artık tam kapıdan çıkıyolar çocuk dönüp ne dese beğenirsiniz: "SEN ANNE DEĞİLSİN".senağlamasenağlama
bilmemki yaa ilginç ama gerçektende kaydirigubbakcemile3aslında kafkas ırkında daha çok görülürmüş.Bizde kafkasmıyız neyiz:roflol:
canım hani özele gidip iğneleri kullanıcaktınya elindekilerisağol canım.
konuştuğumuz gibi derken,hatırlayamadım ya,dalgınlıktanda olabilir,bi hatırlatsana.
hadi inşallah dileğin kabul olsunİnşallah canım dualarınızı eksik etmeyinnn..:Saruboceq:hmmm bende tutuyorum tuttummmmmm :teytey:
Randevum 15:30 da balım tugbada gelcek benimle..Gelince hayırlı haberler veririm inşallah :Saruboceq:
inş.halecim.tuba yada selam.
yani büyüklere alıştım da arkadaşlar artık çoluk çocuk da canımı sıkmaya başladı.Bi kere arkadaşım geldi kızıyla çocuk daha 3 yaşında.Yedik içtik gidiyolar artık tam kapıdan çıkıyolar çocuk dönüp ne dese beğenirsiniz: "SEN ANNE DEĞİLSİN".senağlamasenağlama
oyyy kuzummm kıyamam sanaaa kaçmasın keyfin kuzumm hepimiz birbirimizden güç alıyoz canım bak giremedim 2 gündür aklım hep sizlerde naptılar acaba diyeaman hayalim aslında bişey yok
burdan birinin morali bozuk olunca benimde keyfim kaçıyo ben sizlerden güç alıyorum hepiniz iyki varsınız .canım maviş hamile onu biliyosun değilmi .seydam var bide oda hamiş .başkada bişey yok .
hayırlısı olsun kuzumm inşallahhhh inşallahhhh güzell haberlerle dönersinn canım benimmmBende yarın doktora gidiyorum kızlar görüşmeye bakalım ne dicek..hayırlısı olsun..
kuzummmm üzüntüüü yokkkk bak biberr sürerimm agzına burnuna yanarsınn haakızlar bende kalkim eniyisi,uyumak ve unutmak istiyorum,gerçi sabah kalkınca manzara dahada fena olcak ama,alışmış olacağımdan,o kadar üzülmicem heralde.
neden olmasın,belkide vardır bişey,olamaz mı sanki?
sen bakma bana,yarına bişeycim kalmaz inş.zaten tedaviye başlıyorum Allahın izniyle,heralde salıya olur.bu seferde olmassa aşılama,dahada olmadı,tüp.
orası öyle tabiki halecim,dediğim gibi,benimkisi dolmaktan,insanlara güçlü görünmekten kaynaklanan yorgunluktan dolayı aslında.
canım,sağolasın,hepimiz açalım inş.
ne kadar güçlü görünsemde,ki hayatım boyunca beni hep öyle zannetmişlerdir,ben aslında o menekşe kadar narinim,kırılganım malesef.