Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

neden olmasın,belkide vardır bişey,olamaz mı sanki?
sen bakma bana,yarına bişeycim kalmaz inş.zaten tedaviye başlıyorum Allahın izniyle,heralde salıya olur.bu seferde olmassa aşılama,dahada olmadı,tüp.

orası öyle tabiki halecim,dediğim gibi,benimkisi dolmaktan,insanlara güçlü görünmekten kaynaklanan yorgunluktan dolayı aslında.
olur tabiki ben ümidimi hiç kesmedim ama zor işte
başlıyosun demek kuzum hadi hayırlısı konuştuğumuz gibimi yapıcaksın ?
kızlar bende kalkim eniyisi,uyumak ve unutmak istiyorum,gerçi sabah kalkınca manzara dahada fena olcak ama,alışmış olacağımdan,o kadar üzülmicem heralde.

keşke uyuyunca unutulsa olmuyoki
neyse hayırlısı :kedi:

Bende yarın doktora gidiyorum kızlar görüşmeye bakalım ne dicek..hayırlısı olsun..
canım inşallah hayırlı haberler alırsın
aşılama olsun ilk bakalım nediycek doktorun
iki kardelen var aşagıda şuan burda ben dilek tutuyorum
tuttummmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallah dileğin gerçek olur
hadi hepimiz tutalım ve gerçek olsun :teytey:

kardelen49 bişey diycem canım ya ben çok dikkat ediyorum bu pıhtılaşma olayı ankaralılarda çok .pıhtılaşma topicindede biçok arkadaş ankaralıydı bende ankaralıyım .acaba havasındanmı suyundanmı ?tuhaf bi düşünce belki ama merak ettim açıkcası

aslında kafkas ırkında daha çok görülürmüş.Bizde kafkasmıyız neyiz:roflol:

olur tabiki ben ümidimi hiç kesmedim ama zor işte
başlıyosun demek kuzum hadi hayırlısı konuştuğumuz gibimi yapıcaksın ?

keşke uyuyunca unutulsa olmuyoki
neyse hayırlısı :kedi:

sağol canım.
konuştuğumuz gibi derken,hatırlayamadım ya,dalgınlıktanda olabilir,bi hatırlatsana.

kardeloş avatarın hayırlı olsun inşallah ordaki çiçek gibi açarsın birgün

canım inşallah hayırlı haberler alırsın
aşılama olsun ilk bakalım nediycek doktorun

inşallah dileğin gerçek olur
hadi hepimiz tutalım ve gerçek olsun :teytey:

İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyinnn..:Saruboceq:hmmm bende tutuyorum tuttummmmmm :teytey:

yani büyüklere alıştım da arkadaşlar artık çoluk çocuk da canımı sıkmaya başladı.Bi kere arkadaşım geldi kızıyla çocuk daha 3 yaşında.Yedik içtik gidiyolar artık tam kapıdan çıkıyolar çocuk dönüp ne dese beğenirsiniz: "SEN ANNE DEĞİLSİN".senağlamasenağlama

kardeloş avatarın hayırlı olsun inşallah ordaki çiçek gibi açarsın birgün

canım,sağolasın,hepimiz açalım inş.
ne kadar güçlü görünsemde,ki hayatım boyunca beni hep öyle zannetmişlerdir,ben aslında o menekşe kadar narinim,kırılganım malesef.

yani büyüklere alıştım da arkadaşlar artık çoluk çocuk da canımı sıkmaya başladı.Bi kere arkadaşım geldi kızıyla çocuk daha 3 yaşında.Yedik içtik gidiyolar artık tam kapıdan çıkıyolar çocuk dönüp ne dese beğenirsiniz: "SEN ANNE DEĞİLSİN".senağlamasenağlama

Tatlım takma kafana ya..O cocuk senin durumunu nerden bilebilirki..Demekki onun yanında bu tarz seyler konusulmus..Ben anne ve babasına kabahat buluyorum cocuk ne bilsin :kızgın:

aslında kafkas ırkında daha çok görülürmüş.Bizde kafkasmıyız neyiz:roflol:
bilmemki yaa ilginç ama gerçektende kaydirigubbakcemile3
sağol canım.
konuştuğumuz gibi derken,hatırlayamadım ya,dalgınlıktanda olabilir,bi hatırlatsana.
canım hani özele gidip iğneleri kullanıcaktınya elindekileri
ondan bahsediyorum
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyinnn..:Saruboceq:hmmm bende tutuyorum tuttummmmmm :teytey:
hadi inşallah dileğin kabul olsun
Randevum 15:30 da balım tugbada gelcek benimle..Gelince hayırlı haberler veririm inşallah :Saruboceq:

canım iyi yanlız gitmiyosun hayırlı haberler alıcaksınn inşallah kuzum

ah canım yaaaa,çocuk onlar,dikkate alma,ne düşündüde öyle dedi kimbilir?

aman hayalim aslında bişey yok
burdan birinin morali bozuk olunca benimde keyfim kaçıyo ben sizlerden güç alıyorum hepiniz iyki varsınız .canım maviş hamile onu biliyosun değilmi .seydam var bide oda hamiş .başkada bişey yok .
oyyy kuzummm kıyamam sanaaa kaçmasın keyfin kuzumm hepimiz birbirimizden güç alıyoz canım bak giremedim 2 gündür aklım hep sizlerde naptılar acaba diye
mavişle şeydamı biliyom rabim kucaklarına almayı nasip etsinn inşallah bizlerede nasip olsun
Bende yarın doktora gidiyorum kızlar görüşmeye bakalım ne dicek..hayırlısı olsun..
hayırlısı olsun kuzumm inşallahhhh inşallahhhh güzell haberlerle dönersinn canım benimmm
kızlar bende kalkim eniyisi,uyumak ve unutmak istiyorum,gerçi sabah kalkınca manzara dahada fena olcak ama,alışmış olacağımdan,o kadar üzülmicem heralde.
kuzummmm üzüntüüü yokkkk bak biberr sürerimm agzına burnuna yanarsınn haa
üzüntülerii attıkkk kuzumm denizeee ne geliyosa insana üzüntüden sıkıntıdan geliyoo

neden olmasın,belkide vardır bişey,olamaz mı sanki?
sen bakma bana,yarına bişeycim kalmaz inş.zaten tedaviye başlıyorum Allahın izniyle,heralde salıya olur.bu seferde olmassa aşılama,dahada olmadı,tüp.

orası öyle tabiki halecim,dediğim gibi,benimkisi dolmaktan,insanlara güçlü görünmekten kaynaklanan yorgunluktan dolayı aslında.

inşşallah güzell sonuçlar alacan kuzummm tedaviden inşallahhh rabbimden ümitt kesilmez hiç beklemedigimiz anda bizee gönderecekk mucizelerimizii lütfenn üzülüpp kendini hasta etmee bizler saglıklı olmalıyız ki bebeişlerimizlee uzun ömürler geçire bilelimm onlarıı yanlız bırakıpp gitmeyelimm onun içinde ne yapacazz gelecekk bebişlerimizz içinn annesiiii kendimizii yıpratmıcaz dert sahibi yapmıcazz demiiiiiiii

her şeyy güzell olacakkkk herşeyyy hepmizz içinn

inanmıyorum yaa çocukda olsa insan çok tuhaf oluyo gerçektende
bende çok duydum buna benzer laflar off mafoldumben
canım,sağolasın,hepimiz açalım inş.
ne kadar güçlü görünsemde,ki hayatım boyunca beni hep öyle zannetmişlerdir,ben aslında o menekşe kadar narinim,kırılganım malesef.

inşallah mafoldumbenmafoldumben

X