- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
neyse kızlar hepinize iyi geceler sabah hastane var erken kalkacam kendinize iyi bakın şekerler
bende çok yıllar önce gitmiştim ama hatırlamıyorum
şimdide gitmek isterim evet bersum eskişehirli
öyle anlattınki merak ettim resim çektinmi yerimseniben
kuzum istanbulda soğuk ya inanki kış geldi şimdiden yakında başlarız kombiyi çalıştırmaya
neyse kızlar hepinize iyi geceler sabah hastane var erken kalkacam kendinize iyi bakın şekerler
canım ya kıyamam ağlama nolur... bak müminlere Allah'ın verdiği hastalıklar dertler hep günahlarına kefaret olur bu sıkıntılı süreçte ne kadar sabır gösterirsen bin katıyla sevap kazanıyorsun inşallah... bizimkiler nazlı yapcan canım... Allah ol demeden olmuyor biz ne yapsak da olmucak... kendini üzme yıpratma yazık walla o güzel canına güzel gözlerine yazık.... :teselli:
delürdün sanırsam noluyo kuzum yaa niye böyle yapıyosun
sanki herşey bitmiş hiç çocuğun olmuycak filan gibi nedir bu stresin yaa böyle yaparsan bütün dengeni bozarsın .yapma bitanem yaa güçlü olmalıyız biliyorum elinde değil ama kader ötesi yok bunun olumunekankayizsmile
kızlar nasılsınız...inşallah herşey yolundadır...
arkadaşlar saat 9 da istanbulda deprem oldu..eşim duymuş ben duymadım..misafirim vardı..mutfakta işim varı..o an duymamışım...rabbim yardımcımız olsun....
bi an herşey bitmiş,bidaha hiç çocuğum olmicakmış gibi hissettim napim?ALLAHTAN ümit kesilmez biliyorum ama üzüntüme engel olamadım işte,bide dolmuştum galiba,sokakta hamile görmek,her tanıdığımın hamile olması ve onlara karşı,sırf kıskanıyo,yada üzülüyo demesinler,acımasınlar diye sağlam duruş göstermekten yoruldum sanırsam.mafoldumben
sağlık olsun ya bende dedim hani görürüz belki resimdensorma kuzum en büyük yaram o oldu fotograf makinesini evde unuttum... cep telefondan bir iki resim çektik ama hafızası doldu fazla çekemedim... ordaki arkadaşlar cekti bir kaç tane faceden eklicekler bakalım inşallah.... git walla fırsatın olursa biz hayran kaldık herkesin dediği kadar warmış....burası o kadar soğuk kuzum hala evlerin içi iyi tabi dışarsı sopuk da bizim daha en az 1 ayımız var genelde ekim sonu falan başlar burda kombiler....
sgl kardeloşum sanada 2 şer bebiş versin Allahım ebrara 3 versin iyigeceler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tüh yazıklar olsun ona böyleleride anne olucakwalla kardeloşum ben de hamile görünce kötü oluyorum walla ne diyim... bir de bazıları var ki hiç kendilerine de dikkat etmiyolar sigara falan içen var ki ben bunu dün gördüm kadın 7 aylık hamile 3 tane de sigara içti... boğazlıcaktım kadını aman nolcak alışsın şimdiden diyor bide...klava:
vealeykümselamselamünaleyküm canlarrr nasılsınız bakalım...Ebrarım benim kırmılar geldi kuzum yeni tarihim 1 kasım..Bu arada duayıda okudu annem eklersin cano
selamünaleyküm canlarrr nasılsınız bakalım...Ebrarım benim kırmılar geldi kuzum yeni tarihim 1 kasım..Bu arada duayıda okudu annem eklersin cano
ebrarım yaaa kızmassan bişey sorcam duayı kime okuyoruz kuzum yatmadan namaz kılıcam ardından okiim hemen... kusura bakma bakamadım kuzum geçmişe sayfalar çok dolmuş???
kuzum niye kızıyım aşkolsun samyeline okuyoruz balım
saol düşünceli arkadaşım benim olumunekankayizsmile
kızlar kalmak isterdim ama eşim çağırıyor..hepinize hayırlı geceler...rabbim korusun hepimizi..