Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tüh yazıklar olsun ona böyleleride anne olucak
allahım sen büyüksün yaa

vealeykümselam
halem hayırlısı olsun
boncuğum görür heralde görmezse hatırlatırız ona
saolsun anacığın öpüyorum ellerinden ekliyim hemen canım

Öyle canım herseyin hayırlısı..ben boncugumu görünce sölerim onada..ne demek kuzum Allah kabul etsin inşallahhh

hoşgeldin halem ama ben sana küsüm heeee dün sabah 9 da geldim caldım kapını açmadın uyuyo numarası yaptın demi içerden konuşuyodun kocişle duydum amaannn tuğçeler geldi uğrıcaz demişlerdi şimdi uğraşamam kahvaltı neyin uyuyo sanarlar giderler dedin... senin yüzünden aç acına gittik taaa eskişehire.....:dilcikar:

Ayyyy sen yanlıs kapıya gitmişindir kuzummmm...Ben bekledim bekledim yok alsanaalsanasmile oturdum kendim yedim en son cokacimcoook

selam canlarımm nasılsınız bn çok hastayım eşiden bana bulaştı kafamı kaldıramıyom offff

geçmişe bakamadım varmı güzel haberlerr

öyle mi dosun halem hadi bakalım öyle olsun bir dahaki sefere inşallah...
kızlar bu hatun kaçar namazı kılayım samyelimin duasını okiimmm yatayım yarın görüşürüz emi öpüyorum sizi... bu arada aşada bir hayal gördüm gibi olsum... sanırım hayalim de gelmiş şimdiden seni de öpüyorum kuzum kusura bakma cok yorgunum balım..opuyorumnanaktan

selam canlarımm nasılsınız bn çok hastayım eşiden bana bulaştı kafamı kaldıramıyom offff

oyyy kuzum hoşgeldin kıyamam geçmiş olsun buseferde eşin sana yoğun bakım yapsaydıya :kedi:adamla çok haşır neşir oldun geçti tabi sanada .
geçmişi boşver hastasın zaten bitanem
kızlar midem çok ağrıyo yaaaa,kalkıp bi süt ısıtim kendime,geçer belki.

canım yaa bak kendine yapıyosun süt iyi gelir iç bakalım şifa olsun

Hayalim hoşgeldin kuzummm..gecmiş olsun...

kızlar bu hatun kaçar namazı kılayım samyelimin duasını okiimmm yatayım yarın görüşürüz emi öpüyorum sizi... bu arada aşada bir hayal gördüm gibi olsum... sanırım hayalim de gelmiş şimdiden seni de öpüyorum kuzum kusura bakma cok yorgunum balım..opuyorumnanaktan

Aynen öle cano :hulya: ii geceler tugcem Allaha emanet ol..cok öptüm Şeniz

tamam kuzum bende kalamıcam çok sizlere bakayım bi dedim çok kötüyüm eşimde yok evde 2 demi gelir 3 temi bilmiyorum heryerim agrıyo bogazım başım kulaklarım her bi yerimm ilaçta içemiyomm offfffffffff etkiliyo renglime yakın napacam ben yaaaa

balım hadi allah kabul etsin
çok öpüyorum seni görüşürüz canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
haletrn, bulut83, ebrar_53+, gulhayaldaghan, kardelen49, kardelen5233, tugcal+, way

tamam kuzum bende kalamıcam çok sizlere bakayım bi dedim çok kötüyüm eşimde yok evde 2 demi gelir 3 temi bilmiyorum heryerim agrıyo bogazım başım kulaklarım her bi yerimm ilaçta içemiyomm offfffffffff etkiliyo renglime yakın napacam ben yaaaa

offf yaa bu ilaç içememekde çok fena oluyo yaa
minoset yokmu kuzum ondan içsen belkim biraz fayda eder
eşin niye bırakıp gitti sen onu iyi ettin oda seni iyi etseya ah bu erkekler kötükedihüso

kızlar ya bugün çok canım sıkıldı off akşama kadar evde durmak bana göre değil sanırsam
bide deprem olunca dahada sıkıntı bastı

Hayalim hoşgeldin kuzummm..gecmiş olsun...

Aynen öle cano :hulya: ii geceler tugcem Allaha emanet ol..cok öptüm Şeniz
saol kuzumm kötü kaptık şifayı kaç gündür eşim şükür iyi bi öksürügü var oda azaldı şükür olsun ben zor atlatacam
oyyy kuzum hoşgeldin kıyamam geçmiş olsun buseferde eşin sana yoğun bakım yapsaydıya :kedi:adamla çok haşır neşir oldun geçti tabi sanada .
geçmişi boşver hastasın zaten bitanem

canım yaa bak kendine yapıyosun süt iyi gelir iç bakalım şifa olsun

saoll kuzummm benimmm sorma bu kadar haşır neşir olunca okadar yogun bakımlarr böyle olduk işte hahahaha

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, bulut83, gulhayaldaghan, haletrn+, kardelen49, kardelen5233+, tugcal+, way+

bukadar kişi var tek be n konuşuyorum küsecem size kaydirigubbakcemile3

O bu gece nişana gidecekti..Ama bidaha görmedim konusmadım gelir herhalde kaydirigubbakcemile
yok azönce burdaydıda bianda gitti
saol kuzumm kötü kaptık şifayı kaç gündür eşim şükür iyi bi öksürügü var oda azaldı şükür olsun ben zor atlatacam

saoll kuzummm benimmm sorma bu kadar haşır neşir olunca okadar yogun bakımlarr böyle olduk işte hahahaha

canım yaa kıyamam sana çok zor hastalık
derinimde hasta buara salgın galiba

X