Gelinlik Modelleri diktirtmeye verdim kızlarr nasıl yorumlarınızı bekliyorum...

aynısını diktiriyorum modeli beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    173

ayzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
69
0
86
Yalova
boyumda 1 70 çok iyi durdu üstümde ama hala kararsızım yaaa model olarak nasıl sizceee ((

Eklentiler

• $182-maggiesottero.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 108
Aslında az biraz daha hareketli olabilirmiş ama bu haliyle sade ve zarif güle güle giy canım mutluluklar.

canım model çok güzel harika bayıldım diktir bence bu arada hayırlı olsun mutluluklar

çok sade ve güzel bence canım üstünde iyi de durduysa bence diktir çünkü bunun sonu yok sürekli bir tatminsizlik oluyor bence diktir

çok hoş tatlım neresi sende kararszlık yarattı ki? üstü zaten işlemeli güpür büstiyer straplez eteği mi içine sinmedi?

çok güzel harika bi model çok asil duruyo bence. ama diktirince bu kadar güzel olmuyor nedense aynısını yapamıyorlar galiba

vallahi bayıldım gitti modele
kız sizler beni tekrar evlendireceksiniz ya
diktiriver bence

tşkler kızlarrrr....
biraz hareket kattırdım ama model olarak bu tabii,,,
duvak çiçek saç makyaj güzel olucak inş...
hadi bakalım temmuz 25 ten sonra resmimi koyucam:)))

öncelikle hayırlı olsuna.s. gelinliğin üstü çok güzel:asigim:fakat etek kısmı çok sade birazdaha ışıltılı şeyler olsa nasıl olur bu benim fikrim.son karar seninyerimseniben

canım hazır olanı buda işte o alttaki şifon yandan toplanıp çiçekle tutturulacak alt eteklere de fransız dantelindenserpme yapılacak :)
eldivenlerimide dirseğe kadar sırf tül olucak :))
değişiklkler var baya ama bu yani sonuçta he bide biraz daha kabarık olucak eteği :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…