• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri diktirtmeye verdim kızlarr nasıl yorumlarınızı bekliyorum...

aynısını diktiriyorum modeli beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    173
evet beğendim ama altı saten olursa daha iyi olur gibi geldi bana..

ben çok beğendim cnm işallah dikimide güsel olur darısı başıma işallahhhhhh

hayırlı olsun canım üstüne bayıldım ama eteğindeki tül olmasa daha şık durur ömür boyu mutluluklar

hayırlı olsun bayıldım ama dikkat et kilonu vermemeye çalış ben 15 gün kala gittim tamamdı 5 gün kala gittiğimde ise çook geniş duruodu düzeltirken potluk yaptılar o saatten sonra yeniside yetişmezdi öle kaldım

Allah mutluluklar versin cnm herşy gönlünce olsun.bunlar birkerelik şeylr bence iyi düşün karaar ver sonra aklına takılmasın önemli olan içine sinmesi birz degişlik olrsa çok asil durur. hayırlı olsun inşl

Zarif (asaletli) ve sade bir model.Ama herşeyden önce senin beğenmen,içine sinmesi önemli.Hayırlısı olsun şimdiden.Mutluluklar dilerim.

seçimin çok şık gelinliğe bayıldım birde uzun boyluymuşsun çok yakışacağını düşünüyorum şimdiden mutluluklar dilerim..

çok zarif ve şık çok beğendim...darısı tüm sevenlerin başına(benimde:lepi:) mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

dikildi dikildi ama düğünden sonra koyucam fotoları az biraz daha bekleyin....:)))

Back