Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

allahım mekannını cennet etsin, sizlere de bol sabırlar versin inşallah..çok üzüldüm...:KK43:
allah muhafaza etsin canımızı...doktorlara ne muhtac etsin ne de eksik etsin...
sağlığımızı korusun rabbim amin...hayırlısını versin hakkımızda..

Başınız sağolsun, Rabbim mekanını cennet eylesin.. Okurken kanım dondu, buna sebep olanların Allah cezasını versin..

Başınız sağ olsun. Eşinizin hakkını aramak için güçlü olmalısınız. Suçlular ceza alırsa belki içinize biraz ferahlık gelir.

başımıza ne geleceği, yarına çıkabilecek miyiz belli bile değilken ne küçük şeyleri dert ediniyoruz kendimize :KK43:
zor yetiştirdik falan demenizi bekliyordum yazının sonunda :KK43:rabbim mekanını cennet eylesin .

Basiniz sagolsun son kisma kadar iyilestiginin haberini okumak istedim. Maalesef antibiyotiklerde alerji durumu yuksek. Kendim eczaciyim ama benimde mesela penisiline karsi alerjim var. Boyle durumlarda evde yapilabilen igneler var hepimiz cocuklarimiz ve kendimiz icin bulundurmaliyiz. Hastahanede kesin bir ihmal etme durumu soz konusu atesi olan adami eve gondermek normal degil. Rabbim sabir versin cocuklarina ve sana saglikli uzun omurler nasip etsin cok zor :KK43:

Basiniz sagolsun cok zor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başınız sağ olsun. Okurken gözlerim doldu.
Gücünüz olmasa da çocuklarınıza sarılıp hukuken gerekli savaşı mutlaka verin, elimden gelen birşey olursa yardımcı olmak isterim.
Her yere çıkın, bas bas bağırıp anlatın, herkes duysun.. Gazeteler, dergiler, tv ler ne olursa.
Diyecek birşey bulamıyorum daha fazla.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu acıyı veren Rabbim sabrını da versin inşaallah..- Senin içinde çok üzgünüm şuan ancak 10 yaşındaki yavrun için ne olur son gücünde olsa bir şeyler yapmaya çalış! Her şey gözlerinin önünde olmuş kimbilir minicik yüreğinde ne fırtınalar kopuyordur beyninde kimbilir neler düşünüyor neler idrak etmeye çalışıyordur? Anlamdıramadığı yada kabul edemediği şeyler olabilir muhtemel..- Onun için çok zor bir süreç olacaktır ve hayatında artık eksiklikve belki de değişimler olacak!Şu anda kabullenmiş gibi görünsede zamanla pataklar vermeye ve hayatını olumsuz etkilemeye başlayabilir. Lütfen onun için yardım al... Sen şuanda kendini çok güçsüz hissediyorsun ancak dayanabildiğin kadar dayan ve sakın ama sakın davandan vazgeçme! ihmallerinin cezasını maalesef ki yasalardan ötürü tam olarak çekemeselerde elinden geleni yap Canım...Allah ( C.C) yardımcın olsun..

Basiniz sagolsun...
Sonunu gorunce sok oldum :KK43:, size sabir ve guc diliyorum, ve olduguna eminim cunku siz bir annesiniz, unutmayin cocuklarinizin size ihtiyaci var...
Buna sebep olanlar da belalarini bulurlar umarim, kendinizi heba etmeden verilmesi gereken butun hukuk mucadelesini verin...
Tekrar basiniz sagolsun...

Maalesef ki 4 sene önce eşimde grib ve boğaz için ateşliyken hastaneye gitti ve O Zamana kadar çeşitli ilaç, iğne kullanmasına rağmen alerji hiç olmamışken o gün eşime de ilaç alerji yapmış ve şansı iğne yerine serum takıldığından ötürü hastanede kalması ve yan sedyede 0 an tesadüf bir başka hastanın durumu farketmesi olmuş...Hemşire serumu takıp beklemeden gitmiş ,eşimi hastaneye götüren enişteminde O sıra telefonu çalmış ve diğer hasta uyuyor diye dışarı çıkmış..- Eşim diyorki diğer hasta fark etmeseydi şu an yaşamam imkansızdı çünkü serum vücuduma çok keskin girdi ve ne hareket edebildim nede konuşabildim.-. Diğer hasta tesadüf görmüş ve vücudunun şişmesinden anlayıp doktorları çağırmış ve gerekeni yapmışlar.-.Kaç gün eIi yüzü gözü her yeri şiş dolandı.Çok şükür ki kurtuldu.. - Yani demem o ki Ülkemin bu ihmalkar doktor, hemşire hepsinden nefret ediyorum ve artık maalesef ki her doktora güvenemiyorum. insan hayatı bu kadar UCUZ değil olmamalı!
Hastane ve doktorlarla ilgili bunun gibi bir sürü örnek verebilirim.•. Bu sadece biriydi! Hemşirenin ihmalkarlığı yüzünden bende eşimi kaybedebilirdim. Biz davalık olamadık çünkü çok araştırdık eşim o an hastanede ve iyileştiği için ispat edemezsiniz kılıfına uydururlar boşu boşuna uğraşmayın denildi.Hastane görevlileri daha ne yapabilirler ki özür dilediler ya daha ne olsun ki?!...

Allah rahmet eylesin ve sabır versin size.
Çok zor bir sınavdan geçiyorsun.
Ben tutamadım gözyaşlarımı :KK43: Bu ülkedeki ihmalkarlıktan nefret ediyorum :KK47:

Ben eczacıyım bazen hastalar enjeksiyon ister arka tarafta asla ne yaparım ne yaptırırım bunu her doktorun hemşirenin sorması gerekir ortada büyük bir ihmal var şuda var arkadaşlar penisilin alerjisi sonradan da oluşabiliyor yani birkaç kere yaptırdınız sorun olmadı 3. De bir baktınız alerji gelişti mutlaka enjeksiyonlar bir sağlık kurumun da yapılmalı
Konu sahibi arkadaşım ölüm ALLAHın emri bunlar sadece bir vesile ama tabiki de önlemimizi alacağız hukuki Mücadeleni sonuna kadar sürdür bende babamı 5 ay önce kaybettim ama ben 25 yaşındayım çocukların küçükmüş onlar için güçlü durmak zorundasın.ALLAH yar ve yardımcın olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah rahmet eylesin , rabbim bol sabırlar versin :KK14::KK14:

malesef özel hastaneler işi iyice ticarete döktü :KK45: bende grip için gittiğim özel hastaneden guatr teşhisiyle çıktım :KK53: araştırma hastanesine gittiğimde kesinlikle böyle bişey olmadığını öğrendim :KK4: para almak için yalan yanlış teşhisler testler vs yapıyolar :KK47::KK47:

ALLAH'ın belaları...

Ne diyecegimi bilemedim basınız sagolsun :KK43:(

Sabah sabah kötü oldum..

Birdaha o hastanenin önünden geçmem...

Offf ALLAH'ım.

Son düzenleme:
Çok üzüldüm Rabbim sabir versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah rahmet etsin mekanını cennet eylesin inşaallah...
bende okurken sonu iyi bitti heralde diyerek düşündüm ama gerçekten çok üzüldüm size yaşatılanlara.. Allah çocuklarınıza uzun sağlıklı ömürler versin 10 yaşındaki oğlunuz babasını o halde görmüş kim bilir o ne haldedir?
Allahım kimseye böyle acı yaşatmasın

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.. Zor ve üzücü şeyler yaşamışsınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Icim paramparça oldu:KK43: Nur icinde yatsın mekanı cennet olsun. Böylesi bir kayıp nasıl unutulur bilemiyorum ama Rabbim acınızı dindirsin :KK43:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Allah yar ve yardımcınız olsun,
Sabır, dayanma gücü versin
İki evlat, gencecik bir eş , hayatın baharında bir hiç uğruna giden bir baba
Kelimeler kifayetsiz kalıyor ....

X