Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

Allah sabır versin size..
Onların da Allah cezasını versin inşallah..
Nasıl kötü oldum, bu hikayenin sonunda eşinizin bir yerinin sakat kaldığını duyacağımı sanıyordum, nasıl olur anlayamıyorum
Çocuklarınız için ayakta durun, Allah'ım sabırların en büyüğünü versin inşallah..

Allah rahmet eylesin. gencecik insan bir hiç yüzünden vefat etmiş. Allah sizlere sabır versin. eşiniz nur içinde yatsın. ihmali olanlarda en kısa zamanda gereken cezaya çarptırılsın. çok üzüldüm yaşadıklarınıza:KK50:

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun Allah rahmet eylesin.

dava aç hastaneye sürünsün köpekler

okurken tüylerim diken diken oldu başınız saolsun eşin gittikten sonra hastaneye bela okunsa ne fayda tek yapmanız gereken şey dava açmaktır bu onların yanına kalmamalı. annem ve babam kanserden vefat etti ikisinin de hastalığı devlet hastanesinde bulunamadı özelde koydular teşhislerini özele verecek paramız olmasaydı anne ve babam yollarda öleceklerdi. yani demem o ki o hastane ya da bu hastane diye ayırmak doğru olmaz hastanede eşinize alerjisi olup olmadığı sorulmalıydı belki sizde bilmiyordunuz siz yok dediğinizde yine vefat etseydi kader mi diyecektiniz? bu çok ince bir çizgi vakti zamanı gelince bağlaşanda durmuyor maalesef. ama ortada hastane hatası var bende 6 ay önce acile kasık ağrılarım ve bayıldığım için kaldırılmıştım doktor hiç bir şey sormadan iğne yaptı ilaç yazdı gönderdi ne bu dedim üşütmüşsün kullan iyileşirsin dedi bende ne tahlil ne başka bişi yapmadınız ya hamileysem bu ilaçları kullanıp bebeğime zarar verirsem ne olacak kim suçlu olacak diye sordum doktorun dili tutuldu sen evli misin hamilelik şüphen mi var diye sormaya başladı bende bu soruları baştan soracaktın kayıtta bizin nüfusumuzu neden alıyorlar sen ne biçim doktorsun tahlil yapmadan bana ilaç yazıyorsun diye tartıştım sonra cevap vermesini beklemeden döndüm arkamı gittim arkamdan koşturuyor kullanma o zaman ilaçları diye hamilelik şüphem yoktu ama ya olsaydım cahil bilinçsiz bir insan olsam gözüm kapalı ilaçları içsem belki de bilmeden hamileliğimi riske sokacaktım. yani bu olayların örnekleri çok:KK31:

çok çok çok üzücü diyecek laf yok.. Allah size ve tüm sevenlerine sabır versin. Mekanı cennet olsun..

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk

söylenebilcek selerın /////boğazda düğümlendiği an basınızsag olsun

Rabbim sizlere sabır versin çok zor ihmal offffffff Rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun eşinizin

:KK43:

Çok üzüldüm canım başın sağ olsun. Ne diyeceğimi şaşırdım :KK50: Ya bi de özel hastane olacak ya Allah cezalarını versin.. Vade gelmiş bahane olacak ama bu şekilde olması çok acı. Rabbim sabır versin...

Bu işin peşini bırakmayın, gereken cezayı çekmeliler!

Rabbim size ve evlatlariniza sabırlar versin....insanın sevdiğini kaybetmesi nasıl bir acı cok cok iyi bilirim..malesef artık çoğu doktora hastaneye güven olmuyo ne kendimizi teslim ediyoruz ama allah yardımcımız olsun...rabbim mekanıni cennet etsin..

Allah yardımcınınz olsun başınız sağolsun sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende babamı kaybettim doktor ihmali yüzünden o nasıl acıdır o nasıl bir duygudur anlarım içim yanıyor kavruluyor nasıl bir dünya allah ım naısl bir hayat göz yaşlarıma h akim olamıyorum ne diceğimi size bilemiyorum :KK43::KK43::KK43:

Başınız sağ olsun, Rabbim eşiniz yattıkça size ve çocuklarınıza ömür versin. Yazınızı okurken tüylerim diken diken oldu, pek çok şey geçti aklımdan, ölümün ne kadar gerçek ve her an nasıl ensemizde olduğunu hatırladım.

İşte Türkiye, geliştiği söylenen, ekonomisinin her gün büyüdüğü söylenen, sağlık hizmetlerinin harika olduğu söylenen Türkiye işte bu maalesef...

penisilin içeren ilaç verilirken eskiden her defasında koldan bi test yaparlardı yanlış hatırlamıyorsam :26::44::44:

Allah çocuklarınızı size bağışlasın. Şu mübarek aylarda yangınını hafifletsin, güç, dirayet versin.

Senin konunu okuyunca kendi derdimi unuttum. Çeşit çeşit insanın çeşit çeşit sıkıntısı var. İmtihan dünyası denir ya hep, o sizin imtihanınız bu benim, bi başkası diğerinin...

Olaylar ne olursa olsun hissedilen acılar aynı...

Rabbim dayanma gücü versin. Büyük çocuğun her şeyin farkında, olanları da görmüş onun sana çok ihtiyacı var. Ne olur onun yanında ağlamamaya çalış, biliyorum zor ama güçlü görün. İsyan etme dua et. Dua her şeyin ilacı.
Allah sabır versin

başınız sağolsun. yazınızın sonunda şimdi iyi diyeceksiniz umuduyla baktım... ama malesef değilmiş..

bende buna benzer iki olay yaşadım. ikiside kendimle ilgiliydi... tek başıma acildeydim, nebüle koymaları gereken ilacı damarımdan kanıma vermişler... tiktremeler kalbim çıkıcak gibi olmalar, ölüyorum sandım... şükür fark ettiler ve düzeldim. tek olduğum için şikayet etmek aklıma gelmedi. şikayet etmediğime pişmanım...

ikinci olayda ise iğne yapılırken antibiyotik bana alerji yaptı. çocuktum. doktorlar başıma toplandılar. Allahtan ailem erken fark edip, oradan çıkmamışlardı...

başınız sağolsun tekar. bunları yazmamın sebebi diğer arkadaşların da dikkat etmesi. doktor ne müdehale de bulunacaksa sormaları...

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk

Ne kadar guzel bir insansin.bunca acina ragmen hala bizi de dusunup dikkatli olun yazmissiniz.Allah sana sabir bundan sonraki hayatinda hep mutluluk nasip etsin...basin sagolsun tekrardan canim :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin Rabbim size ve evlatlariniza sabirlar ihsan eylesin emin cok zor birsey Rabbim yar ve yardimciniz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahım sabrını versin dilerim çok kötü oldum yazamayacağım ama çok teşekkür ederim bebeklerimize bile yapıyorlar tüm iğneleri çok dikkat etmek lazım

Başınız sağoğlsun ,Allah sizede evladınızada sabırlar versin inşallah..Mübarek Cuma günü inanın çok içten diliyorum.Yaşadığnız acının tarifi yok mutlaka ve allah sabrını verir inşallah.
Çocukluğumdan beri iğnelerden hep bu haberler yüzünden korkmuşumdur. Hastanede acile falan gittiğimzde bazen doktar iğne yapalım dediğinde çocuklara yaptırmıyorum açıkcası ..Bu da doğru değil ama artık herşeyden korkar olduk..:KK43:

X