Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

Başınız saolsun nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah...

Allahım size ve çocuklarınıza da uzun ömür ve sağlık versin...

yazınızı okudum wee çok üzüldüm... çok zor bi durum..

doktorlar da artık kafasına göre iş yapıyor bi tahlil yapıp ardından iğneyi wurup wurmayacaına karar wermeliydi..

hem ateşi çıkmış bi adamı müşade altına almadan naıl göndeririler bunlar hangi akla hizmet eder anlamam...

Allah sabırlar wersin size....

başın sağolsun canım , mekanı cennet olsun eşinin. ben okurken dayanamadım dayanmak çok zor ama evlatların için tutunmak zorundasın. allahım sana sabır güç kuvvet versin :KK43:

Allah rahmet eylesin sizlere sabırlar versin. Söylenecek birşey bulamıyorum çok zor.. Allah güç versin çocuklarınız içinn

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk

Allah sabir versin basiniz sagolsun. Alt komsumun esi de 1 subatta igne yuzunden vefat etti. Evde aniden bayildi zannettik megerse ölmus o anda. 30 yasindaydi. 2 ve 5 yasinda iki cocuk kaldi babasiz. Esi perisan surekli aglamakli. Cok zor gercekten. Kapinin onunden gecerken ayni uzuntuyu tekrar yasiyorum cok etkilendik.
Hastaneden doktordan korkar olduk. Guvenimizi kaybettik

Son düzenleme:
yüce Rabbim size sonsuz sabırlar versin..Allahım'ın adeleti gecikmez..çok üzgünüm:KK43:

offf çok zor :KK43:(
Allah size sabır versin, başınız sağolsun.
Bu özel hastaneler gerçekten ticarete dökmüşler işi...
Allah size ve çocuklarınıza hayırlı uzun ömürler versin.

Başınız sağolsun, eşinize allahtan rahmet diliyorum.
Maalesef insan canı çok değersiz bu ülkede :KK14:

çok zor bir durum Allah sabır versin ama güçlü olup eşinizin hakkını arayın tabiki sizin ve çocuklarınızında, insan hayatı bu kadar basit olamaz ya Allahım sabır versin eşinizede Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun. Allah size de evlatlarınıza da sabır versin.
İnşallah adalet yerini bulur ve sorumlular ceza alır, yanlarına kalmasın.

Sabah sabah çok üzüldüm bu yazıya. Ölüm ALLAH'ın takdiri ama kurban olduğum ALLAH'a hep duam sıralı ölüm nasip olsun herkese. Sözün bittiği yer. Bende ölümü çok küçük yaşta tanıdım. Babamı kaybetmiştim. Kardeşlerim daha çok küçüklerdi.... Ama annem çok güçlü durdu çoğu zaman yanımızda değil de çatıda çok gözyaşlarına tanık olmuştum. Zaman geçti yaram kabuk bağladı. 30 yaşındayım bir kızım var ama daha 4 gün önce bile babasızlığımı hissedip çok ağladım. Hayat böyle sürüp gidecek. Ne olur yıkılmayın. Hepimizin yazılmış olan bir kaderi var ve biz de bunu yaşayacağız. Allah anne babaları yanına alınca onların yerine geçer sahiplenirmiş. O yüzden demezlermi yetim ve öksüzün ahını almayın diye.Allah'ım onların mekanını cennet etsin. Rahmet eylesin.Yardımcımız olsun cümlemizin. Daha dik durun çünkü siz artık hem anne,hem babasınız. Hakkınızı sonuna kadar arayın. Hiç olmazsa başkalarının canı yanmasın. Allah'a emanet olun.

Evet penisilin grubuna giren bir igneymis ve igneyi vuran hemsir ve doktor ifadelerinde bize alerjisi olup olmadigini sormus bende yok demisim ve ustelik bize burda yarim saat yat demisler biz hastaneden kacmisiz kimseye haber vermeden yalanlar yalanlarrr bunlari duydukca dahada cildirdim hatta etrafa esimin uyusturucu yada alkollü oldugu yalani yayildi oysa otopside kaninda gram yabanci madde cikmadi oyle zor gunlerki arkadaslar anlatamam size icimdeki yangin atess nasil gecer hic bilmiyorum simdi adaleti bekliycez umarim rabbim yardim eder ve cezalarini bulurlar yavrularimin ahı hep ustlerinde olsun

Canım ben ağladım, senin nasıl güçlü hisler içinde olduğunu hayal bile edemiyorum. İnşallah sorumlusu olanlar çok ağır bedeller öder.

Lütfen kendini suçlu hissetme. İnsanın vadesi bellidir. 1 sn değişmez, sebepler bahane. Bir arkadaşın eşi evde Kuran okurken vefat etti mesela, arkadaş mutfatka iş yaparken dinliyormuş. Görünürde hiç bişey yok, 30 bile değil, kalp krizi dediler.

Bir de o artık yok gibi düşünme, sadece önden gitti. Hepimizin gideceği yere, orada bekliyor ve bu yolculuk o kadar uzun sürmüyor aslında. O gün gelene kadar çocukların sana emanet. Onlar için senin güçlü olman lazım.

Allah senden razı olsun. Acını yaşarken bile insanları uyarmayı düşündüğün için. Sevgiler.

.

Son düzenleme:
allah rahmet etsin canımmm çok üzüldüm gerçekten :KK25::KK25::26: allah saa ve çocuklarına sağlık sabır ihsan etsin inşallah mekanı cennet olsun :KK25:

Ne kadar zor şeyler yaşamışsınız, Rabbim sabır versin sizlere, mekanını cennet eylesin.
Hakkınızı arayın, peşlerini bırakmayın..:KK50:

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk

Canım başınız sağolsun.Gözlerim doldu yaşadıklarınızı okurken.Allah eşine gani gani rahmet eğlesin.Seni ve yavrularınıda birbirinize bağışlasın.Başka ne diyeceğimi bilemiyorum çok acı...

gerçekten çok üzüldüm başınız sağolsun ..RABBİM mekanını cennet etsin .
Hepimizi de vicdanlı ve işini bilen doktorlarla karşılaştırsın inş.

Basin sagolsun.. cok zor bir durum herkesin tasiyabilecegi bisey deil ama senin güçlü olman lazim iki yavrun icin :KK43: cok aci dayanilmasi cok zor bisey Rabbim kimseye yasatmasin sana da bol bol sabirlar versin. O dr yada hemsireler ne yaparlaraa yapsınlar bi sekilde siyrilsalar bile Allahin adalaetinden kacamazlar elbet bu yaptıkları sana yasattiklarini onlarin karsisina cikar bi yerde ben buna inaniyrm.. senin acini hic bisey hafifletemez Allah bunu unutturacak dert vermesin evlatlarindan al gücünü onlarda senden alir Rabbim kimseyi sinamasin böyle aciyla cok cok zor :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok üzüldüm gerçekten gözlerim doldu çok zor bir durum.Rabbim mükafatını sana verecektir.Eşinin mekanı cennet olsun inşaLlah sizlerede sabır versin ama kendini sakın bırakma lütfen çocukların içinnnn

Allahım sabır versin.mekanı cennet olsun.çok üzücü bir durum.rabbim sizin yar ve yardımcınız olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X