Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

Basınız sagolsun Rabbim size güc kuvvet sabır versin insallah ...
Esinizin de mekanı cennet olsun...

Cok uzun bir zaman öncede aynı olay annemin basina yanliz ameliyattan cıktıktan bir süre sonra vurulan penecilinden geldi ve o güne kadar hic alerjisi olmayan insan birden alerji oldu ve sanslıy dı ki hastahanede yatıyordu doktorlar hemen müdale edebildiler ve o gün bugün antibiotik grubuna ait hicbisey kullanamıyor eger kullanmak zorunda kalırsada özel alerji yapmayadan alıyor ....

Sizinde yazınızı okurken annem gibi kurtulmustur diye okudum😔

İcim acıdı cok üzüldüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

offff nasil icim yandi coook kotu oldum allah belalarini versin sizede sabir versin esinizin mekani cennet olsun.

Cok ama cok uzuldum. Basiniz sag olsun. Olayin pesini birakmayin.

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk

Icime blr şey oturdu yazıyı okuyunca:KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işte doktorların hiç bi şey sormadan test yapmadan basit bi ilaç yada iğne yapıp eve göndermelerini bu yüzden hiç sevmiyorum :KK20::KK20::KK20:
başınız sağ olsun.böyle bi şey karşısında diyecek hiç bir söz bulamıyorum

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun. Bütün yorumları okudum ilk sayfadan beri ağlıyorum çok kötü oldum. Sizi düşünemiyorum bile allahım sabır versin acını hafifletsin. Buna sebep olanlarda allahından bulsun.

Ben buraya bu konuyu acarken okadar zorlandimki o yaziyi yazarken ellerim titredi ama surda su mubarek gecede sizlerin duasi eminimki bana cok iyi gelicek birde herkezi uyarmak istedim dikkatli olun sorun doktora gittiginizde herseyi ne veriyosun ne yapiyosun gozu kapali emanet etmeyin kendinizi bakin bir arkadas ayni durumun kiyisindan donmus allahkorumus evet her olumun bir sebebi bahanesi var yuce rabbim oyle buyurmus ama boylesi ihmal insani daha beter yikiyo hirpaliyo yakiyo

İnanamıyorum.. korkunç birşey..
Allah sabır versin.. Allah cennette hep beraber kaldığınız yerden yaşamanızı nasip etsin :KK43:

Yazacak hiç bir şey bulamadım..
Ölüm gerçeğini bir kez daha hatırladım.. İçime oturdu yazdıklarınız.
Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun.

inan çok üzüldüm yazını okuyunca,çocuklarınka sana uzun ömürler sabır dılıyorum arkadaşım,nur içinde yatsın.O doktorlarıda allah bıldığı gıbı yapsın inş. bu nasıl bi ihmalkarlıktır... 5 dkkalık alerjı testını es geçip ınsan hayatıyla oynamak inanılır gıbı değil.Çocukların için güçlü ol ve bu olayın peşini bırakma.

başınız sağolsun. doktorun ihmali bir hayata mal oldu. dava açtınız mı bilmiyorum ama açmalısınız bence... zaten o hastaneyi de pek sevmezdim benim de pek hoş olmayan bir anım var orasıyla ilgili...

Başınız sagolsun..ALLAH SABİRLAR VERSİN cok uzuldum yazinin sonuna kadar olmemis olmasini okumak istedim RABBİM sana ve cocuklarina uzun omurler versin saglikli:KK43:

Allahim sabir guc versin:KK43: nasil bir sey insanlar bir csna mal oldular, ve halen inkar ediyorlar , o yavrularin gozlerine nasil bakicaklar o mahkemede.. Kurban oldugum Rabbim yardimciniz olsun :KK43: basiniz sagolsun ..

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk

Buraya zaten öyle bir ruh haliyle giriyorum ki kendimi , göz yaşlarımı tutamadım. Allah size sabırlar versin, hepinize, tüm ailenize. Eşiniz de ışıklar içinde olsun. Çok çok zor Allahım dilim tutuldu...

Off inanmıyorum, gencecik ya:KK14:
Başınız sağolsun, Allah acınızı hafifletsin inşallah..

Sayfaları okumadım ama hastaneden davacı olacaksınız inşallah :KK50:

Ve şunu da söylemek istiyorum burada öyle konular okudum ki burası ' bir derdim var' forumu.. Elbisem hangisi olsun? da bir dert, ' boşanıyorum ' da bir dert. ' sevgilim ilgisiz' de bir dert ne bileyim ' çamaşır makinesi alacağım yardım' da bir dert oluyor kimi zaman. Ama şu konu....
Dünyada ölümden gayrisi yalan... Kocaman, boş, bomboş bir YALAN!

Arkadaşım, tekrar tekrar çok içtenlikle sabırlar diliyorum sana, çocuklarına da güzel huzurlu bir gelecek nasip etsin Allahım...
Çok özür dilerim başka birşey diyemiyorum ama eğer bir gün konuşmak istersen ben buradayım, bilmeni isterim.

Başınız sağolsun,Allah sabır versin.sonunda, --çok şükür ucuz atlattık --demenizi umarak okudum.çok üzgünüm. eşim beyin kanaması teşhisiyle hastaneye yatırıldı.yüksek tansiyondan kaynaklı.komada olduğu halde vücudunda hareket vardı.tansiyon takibi yapılmadığı için tekrar tansiyon yükselip ikinci beyin kanamasını geçirdi ve sağ tarafı tamamen felç oldu. Mayısın onüçünde bir yıl olacak.çok zor günler geçirdik. Sizin bir iğneden,bizim basit bir tansiyon takibi yapılmadığından canımız yandı. Sizin acınızın yanında benim acım basit kalır. Ama dağ gibi güçlü eşimin , küçük çocuk gibi her ihtiyacında bana muhtaç olması çok canımı yakıyor. Bu da benim imtihanım

Allah o yanan yüreğinize birazda olsa serinlik versin..

Hani bu durumda insan öyle birşey söylemek istiyor ki biraz yüreğinize su serpsin,azıcık teselli olsun ama mümkün değil..36 yasında sapasaglam gencecik bir adam..2 tane babasız kalmış çocuk..ve tabiki siz..

Ama şunada inanın ki (tabi bu şimdi size küfür gibi geliyodur) eceli gelmiş..ölüm zamanı 1 dk şaşmaz..Allah sabırlar versin..tabi bu demek değil ki ihmalkarlığın cezası çekilmesin..

Ve şunu da söylemek istiyorum burada öyle konular okudum ki burası ' bir derdim var' forumu.. Elbisem hangisi olsun? da bir dert, ' boşanıyorum ' da bir dert. ' sevgilim ilgisiz' de bir dert ne bileyim ' çamaşır makinesi alacağım yardım' da bir dert oluyor kimi zaman. Ama şu konu....
Dünyada ölümden gayrisi yalan... Kocaman, boş, bomboş bir YALAN!

Arkadaşım, tekrar tekrar çok içtenlikle sabırlar diliyorum sana, çocuklarına da güzel huzurlu bir gelecek nasip etsin Allahım...
Çok özür dilerim başka birşey diyemiyorum ama eğer bir gün konuşmak istersen ben buradayım, bilmeni isterim.

Kesinlikle çok doğru..Herkesin derdi kendine büyüktür elbet, ama insanlar öyle acılarla sınanıyor ki..

Offff cok aci cookk cok uzuldum allah rahmet eylesin mekani cennet olsun sabir versin sana :KK43:

Allah sabir versin basiniz sagolsun.

Simdi benim anlamadigim o an igneden falan once hastanede kagit imzalattirmiyorlarmi?alerji vs olup olmadigina dair..insan hayati bukadar basit olamaz..Ben Turkiyede yasamadigim icin bir bilgim yok,o yuzden soruyorum.

Cok aci cok genc yasta😔

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

X