Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk

Allah sabır versin basınız sagolsun Malesef sormuyorlar ben artık kesinlikle antibiyotik kullanmıyorum penicilin gruplarına allerjim var...bende ucuz atlayarak öğrendim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah rahmet eylesin çok çok zor bir durum size ve ailesine de sabır versin inşallah Allah yardımcınız olsun ..

Evet penisilin grubuna giren bir igneymis ve igneyi vuran hemsir ve doktor ifadelerinde bize alerjisi olup olmadigini sormus bende yok demisim ve ustelik bize burda yarim saat yat demisler biz hastaneden kacmisiz kimseye haber vermeden yalanlar yalanlarrr bunlari duydukca dahada cildirdim hatta etrafa esimin uyusturucu yada alkollü oldugu yalani yayildi oysa otopside kaninda gram yabanci madde cikmadi oyle zor gunlerki arkadaslar anlatamam size icimdeki yangin atess nasil gecer hic bilmiyorum simdi adaleti bekliycez umarim rabbim yardim eder ve cezalarini bulurlar yavrularimin ahı hep ustlerinde olsun

Off yaaa iki masumu babasiz birakip bi de ölmüs adama iftira atiyor serefsiz haysiyetsizler.agliyorum yaaa.....

başınız sağolsun öncelikle Allah sabır versin
yalnız allerji testi diye bir şey yok
yapılması anlamlı değil
10 kez kullandığınız bir ilacı 11. kez aldığınızda da allerji çıkabilir
çok öngörülen bir durum değil maalesef.
bir de nefes alırken muhtemelen nabzı da vardı.
nabzı olan kişiye kalp masajı yapılmaz yalnız okuyanların aklında olsun

Evet penisilin grubuna giren bir igneymis ve igneyi vuran hemsir ve doktor ifadelerinde bize alerjisi olup olmadigini sormus bende yok demisim ve ustelik bize burda yarim saat yat demisler biz hastaneden kacmisiz kimseye haber vermeden yalanlar yalanlarrr bunlari duydukca dahada cildirdim hatta etrafa esimin uyusturucu yada alkollü oldugu yalani yayildi oysa otopside kaninda gram yabanci madde cikmadi oyle zor gunlerki arkadaslar anlatamam size icimdeki yangin atess nasil gecer hic bilmiyorum simdi adaleti bekliycez umarim rabbim yardim eder ve cezalarini bulurlar yavrularimin ahı hep ustlerinde olsun

Allah cezalarını versin ya, kimseye kötü dilekte bulunmam ama bir insan hayatı bu kadar kolay mı ya, madem bir hata yaptın bu hatanın cezasını çek bari vicdansızlar.

Allah rahmet eylesin gencecik bir can gitmiş allah size ve çocuklar iniza sabir versin.baska acilar yasatmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offfff,Allah rahmet eylesin,sabır güç versin,benim annemede bir yaşındayken atesliyken iğne yapmışlar ve çocuk felci geçirmiş suan sağ ayağı diğerinden kısa aksıyor yürürken,bende seri bir şekilde okurken yazdıklarını vefat ettiğini anlayınca yutkunamadim inan elim ayağım titriyor:-(dualarim sizinle..

Alerjisi olup olmadigini sana sordularsa bile bu gecerli bir mazaret degil. Simdiye kadar oyle bi igne yapilmamistir olmamistir. Sen bunu bilecek durumda degilsin ki. Canini sikma bi de sen bunlara. Basin sagolsun. Gozyaslarimi tutamadim okurken. Hep son anda yetismisiz az kalsin esimi kaybedicektim diye bitiricen sandim..

başınız sağolsun öncelikle Allah sabır versin
yalnız allerji testi diye bir şey yok
yapılması anlamlı değil
10 kez kullandığınız bir ilacı 11. kez aldığınızda da allerji çıkabilir
çok öngörülen bir durum değil maalesef.
bir de nefes alırken muhtemelen nabzı da vardı.
nabzı olan kişiye kalp masajı yapılmaz yalnız okuyanların aklında olsun

penisilin içeren ilaç verilirken eskiden her defasında koldan bi test yaparlardı yanlış hatırlamıyorsam :26::44::44:

tüylerimdiken diken oldu gözlerimden yaş geldi okurken allah rahmet eylesin başınız sağolsun ne diyeceğimi bilemedim allah çocuklarınıza uzun ömürler versin :KK43:

Allah rahmet eylesin. Rabbim size de sabır versin inşallah . İnşallah adalet yerini bulur ve sorumlular cezalarını çekerler.

Ben de babamı kaybettim, aynı sizin gibi yıllar önce. Şeker hastalığı vardı, şiddetli ağrısı vardı, kalpten kaynaklı kolunda şiddetli ağrı oldu, anjiyo yapıldı stajer doktorlar tarafından, mide kanaması geçirdi, komaya aldılar, daha da kötü oldu ve vefat etti, yürüyerek gittiği hastaneden cenazesi çıktı.

Oysa ki şeker hastalığı olan hastaya anjiyo dozu ayarlanarak yapılıyormuş, bunlar sormadan akıllarına gelen ilk şeyi yaptılar. Vefattan sonra da biz her şeyi yaptık, müdahale ettik safsatalarını zırvaladılar.

Biz de yaşadık bunları, insan hayatının değeri "0" cebinizde paranız yoksa ya da önemli biri değilseniz.

Başınız sağolsun, Allah kimseyi bu vicdansız doktorların eline düşürmesin, Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

Gebze medical park hastanesinde yasandi bu olay insan bile diyemiyecegim sahsi ucretsiz izine gondermisler sonrasi nedir bilmiyorz tabi biz sonradan ogreniyoruz bu hastanenin bir suru vukaati var hatta bizden sonra yakinin mezarini actirip otopsiye gonderen insanlar oldu hastane ihmali yuzu den,,, hala hastane tiklim tiklim iceri grip katiller diye bagirmak istiyorum yikmak dokmek cikin burdan burasi insanlari olduruyo deyip herkezi disari cikarmak istiyorum oyle hirsliyim ki boyle bir sebep yuzunden hayatim karardi isigim sondu sanki 10 yasinda yavrumu babasinin cenaze namazini kilarken ki goruntusu esimin bana son sarilmis hali nefessiz kalisi hic gitmiyor gozumun onunden simdi hastane dktor deyince aklimi kaybediyorum ne olur körü körü ne kimseye emanet etmeyin kendinizi asla igneyi kabul etmeyin

Cok kötü oldum ben ya rabbim sabırlar versin size evlatlariniza uzun omurler versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk

başınız sağolsun.allah sabırlar versin.yazıklar olsun o hastaneye iğneyi yaptıktan sonra mı sorulur alerjısı varmıydı die.kimseye güven kalmadı kardeşim bu devirde :KK43:((

Yemin ederim tüylerim diken diken oldu.Allah size sabır versin.

Cahilce bi soru soruyorsam affedin fakat bu konuda bilgim yok.Benim abim de ağrı kesici haptan dolayı alerjik reaksiyon geçirmişti.sonra doktorun vermediği bi ilacı aspirini dahi içmicek dediler.Allah'a sükur su zamana kadar dikkat etti.peki bunu duyduktan sonra nasıl doktora güvenebilcez ki?
Yani o igneye karşi alerjisi olup olmadıgıni anlamak için doktor ne yapmalı

Daha 36 yaşinda.Allah nurlar içinde yzatirsin.2 yavrunuz için size de güç kuvvet versin:KK43:

Kelimeler yetersiz icimden gecenleri anlatmaya
Giden gencecik gittiiiii
Kalanlara ne cevap verilecek
Yillarca o cocuklardaki psikoloji.....uufffffffffff........
Heleki dikkatsizlik ve ihmal olunca daha bi aci......
O iki kelimelik gec kalinmis sorunun bedelini kim odeyecek cevabini km vericek........
Basiniz sagolsun..... ne desem icim sogumicak....Rabbim yar ve yarimciniz olsun ....Allah im size ve cocuklariniza uzuuuuuuun omur versin... ve lutfen bu saatten sonra kendinize cok iyibakin ve cok dikkat edin..... cocuklarinizin size daha fazla ihtiyaci var......

X