Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

Bu ne ya nedir yani bu kadar mı kolay bu kadar mı ucuz.?. Ne denir nasıl teselli verilir bilmiyorum gerçekten çok ama çok acı bi durum evde haber bekleyen bi çocuk babasının gülüşüne muhtaç bi bebek...Rabbim sabrini bol versin daha çok yeni Allah yar ve yardımcınız olsun...lütfen kendinize çok dikkat edin çocuklarınız için dimdik ayakta olmak zorundasınız...Eşinizin mekanı cennet olsun ve Rabbim asıl orda ayrılık vermesin...merak etmeyin en ve kendinizi uzmeyin bu konuda mutlaka ceza alacaklardır... iki masumun ahi var peslerinde. .. Allahım gönlünü bir an önce ferahlatsin inşallah...

ßůšr@

başınız sağolsun, allah yardımcınız olsun. yüreğim parçalandı, iğdiş edildi sanki. bu kadar ucuz olmamalı hayat..

Hep sonunda kurtuldu bunlar yaşandı fln zannettim okurken şok oldum:--(

Bizde 3 ay önce 2 yaşındaki kızımı ateşli diye doğum yaptığım özel hastaneye götürdük veee müsadeye almadilar antibiyotik iğne yaptılar 39 derece ateş le, kapıya çıktık çocuk havale geçirdi. .:--( o onda onlara bağırdim çok şükür kendine geldi ama yaa bişey olsaydı:--( ve müsade odası dolu diye tutmadiklarini anladık, bizden sonra her gelen bebeği soğuk kompres yaptılar. Benim bebeğimin suçu neydi:--( allaha havale ediyorum böyle yarim doktorları ve hastaneleri..başınız sağolsun:--(

Tum arkadaslara iyi dilekleri icin tesekkur ederim.... eger bu alerjik durum normal hapla olsaydi alerji reaksiyon bu kadar seiddetli olmazdi ama direk damar yoluyla verildigi icin cigerler sisiyo odem yapiyo ki bana alerjisi olup olmadigi sorulmadi sorulsaydi bilmiyorum derdim hadi igneyi vurdun esimin atesi 39 dereceydi musade altina alinsaydi belki kurtulabilirdi bu gibi alerjik soklarda 5 dk icinde vucuda adrenalin ignesi yapilmasi gerekirmis ki ignenin etkisi gecsin kurtulma ihmali vardi..1 ihmal alerjik reaksiyonu goz ardi edilmesi 2 si ise musade altina alinmamasi zaten kendi kusurlarini kapatmak istemeseler alerjisi olup olmadigini sorduk ve biz musadeye aldik ama onlar hastaneden kacti demezlerdi ben neden kacayimki zaten esimin atesi yuksek gecenin o saatinde hastaneye gitmisim borcum yok harcim yok neden kacayim kii ustelik vefatini hastanede bize polisler soyledi sucluluk psikolojisiyle kactilar

Allah yardimciniz olsun sizede cocuklarinizada sabir versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Basın sagolsun Rabbim sabır versin .
Esinede Allahtan rahmet diliyorum
Canim iki cocuk ve genc anne
Güçlü olman lazım cocuklarının sana ihtiyacı var onların herseyi sensin
Ve artık mahdur oldun su durumda elinden gelenin fazlasını yap,evet para derdine deva olmaz ama geleceginiz icin en iyi avukatı tut sagdan soldan borç edin gerekirse büyük tazminat ac
Tekrar sabır diliyorum.

Başınız sağolsun. Umarım sorumluları cezasını çeker. Gerçekten çok üzüldüm. İnsan hayatı bu kadar basit ve ucuz olmamalı.

allahımm sana bol bol sabırlar versin ablacım acını hafifletsin inşallah çok zor bi durum ne denirki vebal bu ya ne vicdanla dolanıyorlar ortalıkta artık bu doktorlaradamı güvenemeyeceğiz çocukların için güç versin allah sana ablacımm

Dualariniz icin hepinizden allah razi olsun malesef rabbim bizi boyle sinadi bir yavrum babasinin hatiralariyla yasiycak digeri sadece fotograflariyla hatirliycak Aci cok buyukkk biliyorum guclu olmam lazim iki cocugum banamuhtac ama bu okadar zorki ben yikik bitik haldeyim cocuklara ne vericem onlari babasiz yanliz nasil buyutucem yasanmisliklar anilar evin heryerinde onu gogörüyor olmam nasil aşicam bunlari nasil ustesinden gelicem hic bilmiyorum ve onu okadar ozledim kiiii cokkkkk dayanmasi cok zor ailesi bitik ben bitikkkk kayinvalidem surekli agit yakarak agiliyo dilimden isyanda çıkıyor duada dayanamiyorum dayanamiyorum

Başınız sağolsun ...allah sabırlar versin ..okurken tüylerim diken diken oldu ...allahım babalarının ömrünü çocuklarına ve size versin ...

Konuyu okuyan çok kişi var, herkes birine söylese insanların hayatı kurtulur.

Bundan 4 ay önce bir hap verildi, alerji yaptı ancak benim şansım konu sahibinin ki gibi hızlı değil yavaş yavaş gelişen bir alerji olmasıydı.

3 gün boyunca hareket edemedim yatağa bağlı kaldım. Sonra kortizonlarla kurtuldum. Eğer doktor ilacın alerjik reaksiyona sebep olacağını söyleseydi, yada bana alerji durumumu sorsaydı bunlar hiç yaşanmayacaktı.

Sizden tek ricam bir yakınınızı hastahaneye götürdüğünüzde özellikle de bu bir serumsa, iğneyse lütfen doktora söyleyin.

Ben bu yaşadıklarımdan sonra bir gece üşüttüm doktora gittim antibiyotik iğne yapacaklardı ve ben alerjim var diyince doktor ben bunun meshuliyetini alamam dedi yapmadı. 1 ay sonra yapılan testte gördüm ki, eğer o iğne yapılsaydı bende yaşamayacaktım.

Lütfen lütfen lütfen, eğer hassas bir bünyeniz varsa, doktora mutlaka ve mutlaka söyleyin!

Son düzenleme:
Okurken gözlerim doldu insan hayati bu kadar mi basit. basiniz sağolsun Allah yardimciniz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başınız sagolsun allah dayanma gücü versin insallah.. okurken kendimi sizin yerinize koydum içim ciz etti. O hastanenin başka bir subesinde doğum yaptım eger kendi doktorum orayla çalışıyor olmasaydi hayatta adimimi atmazdim allah dusurmesin de. İnsana hasta gözüyle degil de musteri gozuyle bakiyorlar sanki. Ama Eşinize iğneyi yapan elemanin size alerjisi var mi diye sormasi cok bir sey degistirmezdi bir arkadasin da dedigi gibi 3 kere yapilir olmaz dorduncu de olur bu işler hiç belli olmaz. Burdaki ihmal iğne yapıldıktan sonra musahade altina alinmamanizdan kaynaklanıyor ama sunu da soyleyeyim alsalar alsalar da en fazla yarim saat musahade altina alirlardi çünkü anafilaksi genelde uygulamadan hemen sonra gelisir, siz o zamana yine evinize dönmüş olurdunuz. Yine de sorun sorusturun, varsa bir ihmal peşine düşün tabii ki. Hakliya hakki teslim edilir insallah.

Son düzenleme:
Başın sağolsun canım. çok zordur elbette ama sen evlatlarının başında onlara babalarının yokluğunu hissettirmeden dimdik durmalısın. ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNEOLSUN İNŞALLAH

Gece gece okadar kotu oldum ki gözlerim doldu kendim yasamis gibi hissettim. Allah bol bol sabirlar versin ablacim, hepinize butun ailenize
Kendim biraz once dert diye actigim konudan utandim
Dua edicem esinizin ailesi siz ve cocuklariniz için, allah daha baska acilar vermesin. Tuylerim diken diken oldu

Ben buraya bu konuyu acarken okadar zorlandimki o yaziyi yazarken ellerim titredi ama surda su mubarek gecede sizlerin duasi eminimki bana cok iyi gelicek birde herkezi uyarmak istedim dikkatli olun sorun doktora gittiginizde herseyi ne veriyosun ne yapiyosun gozu kapali emanet etmeyin kendinizi bakin bir arkadas ayni durumun kiyisindan donmus allahkorumus evet her olumun bir sebebi bahanesi var yuce rabbim oyle buyurmus ama boylesi ihmal insani daha beter yikiyo hirpaliyo yakiyo

şuan böyle birşey düşünmeyebilirsiniz ama bir piskologa gitseniz inanın bu süre içerisinde konuşmak anlatmak okdar iyi gelecekki evde her yattığınızda onu görürsünüz kokusunu alırsınız kayınvalidenizde karşıda oturuyormuş ne kadar doğru olur hiç bir fikrim yok ama biraz süre geçince o evden taşınma fikrine nedersiniz? anılarınızı bırakmak istemeyeceksinizdir ama bu sizi dahada mahfedecek kötü yapacak gibide geliyor bende kararsız kaldım açıkcası ama hep gözünüzün önüne gelecek son anlarınız allahım ölüm kadaracı veren bişey varmı yakınlarını kaybetmek gerçekten içinden çıkılamayacak bir acı ve depresyon ben şahsen hiç güçlü olabilecek bir insan değilim kendi canıma kıymaya bile yeltenebilirim o piskolojiyle ama hepimizin bir gün bunu tadacak olmamız bi yakınımızn bu haberlerini alacak olmamız nekadar acı bir durum güçlü olabilenlere herzaman hayranım allahım herkese direnebilecek kuvvet versin

başınız sağolsun Rabbim evlatlarına ve sana sabırlar versin..çok üzüldüm okurken çokkkk (( benimde novaljine karşı alerjim var doktor iğne şeklinde vücuduma enjekte edildiğinde direk öleceğimi söyledi.. Hastanelerde ağrı kesici ateş düşürücü olarak ilk onu vuruyorlar.. Acaba rahmetli eşininde ona mı alerjisi vardı..( Allah yardımcınız olsun..

Mekanı cennet olsun başın saolsun cnm çocukların için güçlü ol ayakda dur sen artık onların anası hem babasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…