Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

Sizinde başınız sağolsun böyle durumlarda ölüm kavramını bilmeyen çocuklara cevap vermemek susmak ve asla umut verici kelimeler gelicek yada benzeri cümleler kurmamak en doğrusu çünkü ne desen kafasında onu oturtamıycaktır bir süre bu soruları sorduğunda dikkatı başka yöne çekmek en doğrusu

Birkaç gündür psikolojik olarak değişiğim konuyuda okuyunca hüngür hüngür ağlamaya başladım öyle dokundu ki içime rabbim yardım etsin size bize herkese

Konu 2014 den , kimbilir neler yaşadı konu sahibi, gelip buraya bişeyler yazarsa ne iyi olur,
Allah sizlere sabır versin
Rabbime şükürler olsun bu acıyla yaşamaya alıştık yine şükürler olsun ki kendi ayakları ğzerinde
Doktırlar heyeti toplandığındada aynı bu cümleleri kurdular bana acilde milyonlarca insana bu iğneden yapılabiliyor fakat milyonda bir insan bu durumla karşılaşıyor aslında bizim takıldığımız nokta ise şuydu basit bir gribal enfeksiyon ve yüksek ateş gerek varmıydı penisiline ve neden ateş kontrolü için müşade alınmadı çünkü bizim ki geç tip anaflaksi idi ilk müdahele oladar önemli ki bu durumda sanşyelerin önemi vardı biz ambulans gelmesini bekleyene kadar zaten yatağında son mefesini verdi

Ay allahım insan hayati bu kadar ucuzmu nasıl bir ihmal dir bu nasil üzüldüm anlatamam allah size büyük sabırlar versin. Umarim mahkemenin sonucunda icinizi bir nebze de olsa sogutacak bir netice alirsiniz.

Başınız sağolsun
Allah sizi çocuklarınıza,çocuklarınızı size bağışlasın
Yıllarca kullandığım bir ağrı kesicide bana sonradan alerji yaptı
Biz nedenini anlayana kadar birkaç defa acillik olduk
Her ilaçta bu stresi yaşıyorum artık

Basiniz sagolsun,
Konunun üzerinden cok zaman gecmis ama cok uzuldum yazmak istedim.
Siz simdi nasilsiniz?
Cocuklariniz nasıl?
Yasal olarak bedelini ödettiniz mi o hastaneye?

Evet tam 5 yıl geçti bu acının üzerinden ilk bu konuyu açtığımda burada arkadaşların duasını okudukça gerçekten huzur dolu bir rahatlama hissetmiştim hiç tanımadığım insanların acıma ortak olması hissedebilmesi okadar çok rahatlatmıştıki beni bu anlamda öncelikle herkeze çok teşekkürler diliyorum
Bizler inançlı insanlarız ölüm rabbimin emri herkezin yolu oradan elbet geçecek ama rabbim herkeze sıralı ölüm versin ani ve genç ölümler çok zor ve sonra bunu bir hadisde okumuştum ki ani ölüm sahibine büyük bir hediyeymiş sevdiklerine ise daha büyğk bir belayı def edecek şerefindeymiş
Öncelikle şuna çok şükür ettim ya maddi manevi kocasına bağımlı bir kadın olsaydım ne yapardım ?
Yapmayın hanımlar eşim maaşı iyi aman ne gerek var çalışmaya bizim paramız yeter bize diye düşğnmeyin evinizde sorumluluk alın öğrenin kimse kimseye baki değil saniyeler içinde bir bakmışsın hayatın boyut değiştirmiş bu çok önemli ben 1 sene evde durdum çalışmadım hergğn kafam kazan olana kadar ağlıyordum kendimi anılarımdan kederimden bir türlü sıyıramadım psikolojik tedaviye başladım bana verdikleri ilaçlarla 2 çocuğa bakabilmek ne mümkün paso uyuyan etrafa boş boş bakan bir kadın olmuştum
Bu böyle olmayacak deyip bir işe başladım bir nebze olsun unutuyordum ve sonra hayat teleşı derken ara veriyorsun kendini dinelemeye
Çocuklarım güçlü annelerini gördükce daha çabuk toparlandılar bir çok gece ağlıyarak sarılıp uyuduğumuz geceleri saymazsak büyük oğlum yaşadığı acıyla yaşından çok büyük olğunluğa sahip oldu beni hiç üzmedi şükürler olsun. Küçük oğlum 2 ye geçti anaaınıfına başlamasıyla birlilde baba sorgusu başladı sanki en başa almıştık filmi üstelikte hiperaktıvite ve kaygı bozukluğu teşhisi kondu hırçın be insatçı sanki biZden çıkarıyor du hesabını şimdi tedavi görüyoruz öğretmenin elini tutp defalarca hadi gidelim babamı mezarını kazalım çıkartalım onu deyip duruyor dizlerini döverek ağlıyor nedennn neden benim babam yok geldin birkere öpsün beni deyip hıçkırıklara boğuluyor kahroluyorum içimin yangınını anlatamam öle çaresiz hissediyorum ki kendimi yüreğim buz tutuyor oturup ağlıyoruz onunla sonra dikkatini dağıtıyorum çocuk ya bir anda unutmakta ama ben içim yana yana bakakalıyorum yüzüne
Biliyorum poyrazda alışıcak oda üstesinden gelecek bunun ama o süreçde bende benden gidiyorum yine çok uzun yazdım hakkınızı helal edin tüm dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim allaha emanet olun

Allah sabır versin, konunuzu hatırladım, o zaman da çok üzülmüştüm.
Çocuklarınız da siz de bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah, eşinize Allahtan rahmet diliyorum

Ne kadar güclü bir kadinsinız masallah,
Yazdiklarinizi icim titreyerek okudum, Allah yardimciniz olsun. Umarim hayatiniz cok guzel olsun bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…