Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

Allah sabır versin basınız sagolsun Malesef sormuyorlar ben artık kesinlikle antibiyotik kullanmıyorum penicilin gruplarına allerjim var...bende ucuz atlayarak öğrendim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah rahmet eylesin çok çok zor bir durum size ve ailesine de sabır versin inşallah Allah yardımcınız olsun ..

Off yaaa iki masumu babasiz birakip bi de ölmüs adama iftira atiyor serefsiz haysiyetsizler.agliyorum yaaa.....

başınız sağolsun öncelikle Allah sabır versin
yalnız allerji testi diye bir şey yok
yapılması anlamlı değil
10 kez kullandığınız bir ilacı 11. kez aldığınızda da allerji çıkabilir
çok öngörülen bir durum değil maalesef.
bir de nefes alırken muhtemelen nabzı da vardı.
nabzı olan kişiye kalp masajı yapılmaz yalnız okuyanların aklında olsun

Allah cezalarını versin ya, kimseye kötü dilekte bulunmam ama bir insan hayatı bu kadar kolay mı ya, madem bir hata yaptın bu hatanın cezasını çek bari vicdansızlar.

Allah rahmet eylesin gencecik bir can gitmiş allah size ve çocuklar iniza sabir versin.baska acilar yasatmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offfff,Allah rahmet eylesin,sabır güç versin,benim annemede bir yaşındayken atesliyken iğne yapmışlar ve çocuk felci geçirmiş suan sağ ayağı diğerinden kısa aksıyor yürürken,bende seri bir şekilde okurken yazdıklarını vefat ettiğini anlayınca yutkunamadim inan elim ayağım titriyor:-(dualarim sizinle..

Alerjisi olup olmadigini sana sordularsa bile bu gecerli bir mazaret degil. Simdiye kadar oyle bi igne yapilmamistir olmamistir. Sen bunu bilecek durumda degilsin ki. Canini sikma bi de sen bunlara. Basin sagolsun. Gozyaslarimi tutamadim okurken. Hep son anda yetismisiz az kalsin esimi kaybedicektim diye bitiricen sandim..

penisilin içeren ilaç verilirken eskiden her defasında koldan bi test yaparlardı yanlış hatırlamıyorsam :26::44::44:

tüylerimdiken diken oldu gözlerimden yaş geldi okurken allah rahmet eylesin başınız sağolsun ne diyeceğimi bilemedim allah çocuklarınıza uzun ömürler versin

Allah rahmet eylesin. Rabbim size de sabır versin inşallah . İnşallah adalet yerini bulur ve sorumlular cezalarını çekerler.

penisilin içeren ilaç verilirken eskiden her defasında koldan bi test yaparlardı yanlış hatırlamıyorsam :26::44::44:

dediğim gibi anlamlı değil
allerji gelişecekse zaten ufak test dozunda da gelişir
her zaman kullanılan ilaca karşı da değişir

Ben de babamı kaybettim, aynı sizin gibi yıllar önce. Şeker hastalığı vardı, şiddetli ağrısı vardı, kalpten kaynaklı kolunda şiddetli ağrı oldu, anjiyo yapıldı stajer doktorlar tarafından, mide kanaması geçirdi, komaya aldılar, daha da kötü oldu ve vefat etti, yürüyerek gittiği hastaneden cenazesi çıktı.

Oysa ki şeker hastalığı olan hastaya anjiyo dozu ayarlanarak yapılıyormuş, bunlar sormadan akıllarına gelen ilk şeyi yaptılar. Vefattan sonra da biz her şeyi yaptık, müdahale ettik safsatalarını zırvaladılar.

Biz de yaşadık bunları, insan hayatının değeri "0" cebinizde paranız yoksa ya da önemli biri değilseniz.

Başınız sağolsun, Allah kimseyi bu vicdansız doktorların eline düşürmesin, Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

Gebze medical park hastanesinde yasandi bu olay insan bile diyemiyecegim sahsi ucretsiz izine gondermisler sonrasi nedir bilmiyorz tabi biz sonradan ogreniyoruz bu hastanenin bir suru vukaati var hatta bizden sonra yakinin mezarini actirip otopsiye gonderen insanlar oldu hastane ihmali yuzu den,,, hala hastane tiklim tiklim iceri grip katiller diye bagirmak istiyorum yikmak dokmek cikin burdan burasi insanlari olduruyo deyip herkezi disari cikarmak istiyorum oyle hirsliyim ki boyle bir sebep yuzunden hayatim karardi isigim sondu sanki 10 yasinda yavrumu babasinin cenaze namazini kilarken ki goruntusu esimin bana son sarilmis hali nefessiz kalisi hic gitmiyor gozumun onunden simdi hastane dktor deyince aklimi kaybediyorum ne olur körü körü ne kimseye emanet etmeyin kendinizi asla igneyi kabul etmeyin

Cok kötü oldum ben ya rabbim sabırlar versin size evlatlariniza uzun omurler versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başınız sağolsun.allah sabırlar versin.yazıklar olsun o hastaneye iğneyi yaptıktan sonra mı sorulur alerjısı varmıydı die.kimseye güven kalmadı kardeşim bu devirde ((

Yemin ederim tüylerim diken diken oldu.Allah size sabır versin.

Cahilce bi soru soruyorsam affedin fakat bu konuda bilgim yok.Benim abim de ağrı kesici haptan dolayı alerjik reaksiyon geçirmişti.sonra doktorun vermediği bi ilacı aspirini dahi içmicek dediler.Allah'a sükur su zamana kadar dikkat etti.peki bunu duyduktan sonra nasıl doktora güvenebilcez ki?
Yani o igneye karşi alerjisi olup olmadıgıni anlamak için doktor ne yapmalı

Daha 36 yaşinda.Allah nurlar içinde yzatirsin.2 yavrunuz için size de güç kuvvet versin

Kelimeler yetersiz icimden gecenleri anlatmaya
Giden gencecik gittiiiii
Kalanlara ne cevap verilecek
Yillarca o cocuklardaki psikoloji.....uufffffffffff........
Heleki dikkatsizlik ve ihmal olunca daha bi aci......
O iki kelimelik gec kalinmis sorunun bedelini kim odeyecek cevabini km vericek........
Basiniz sagolsun..... ne desem icim sogumicak....Rabbim yar ve yarimciniz olsun ....Allah im size ve cocuklariniza uzuuuuuuun omur versin... ve lutfen bu saatten sonra kendinize cok iyibakin ve cok dikkat edin..... cocuklarinizin size daha fazla ihtiyaci var......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…