benim bu konuyu buraya acmamin aslinda en buyuk sebebi herkezi uyarmakti cunku hergun gazetelerde tv lerde duydugum bu tazr olaylarin birgun benim basima gelebilcegini hic dusunmezdim hepimiz endimizi cocuklarimizi bir hekime emanet ediyoruz bazen gozu kapali bazen cok guvendigimiz hekimlere ama her ne olursa olsun cok dikkatli olmamiz gerekiyo 10 gun once kucuk oglum bagdemcik sorunuyla gittim doktora ustelik atesi cok yuksek oglunun igneyke arasi nasil dedi antibiyotik igne vericem dedi cokmu gerekli ben istemiyorum deyince aslinda bende suphede kaldim en iyisi ilac verelim biz demeye cevirdi lafi inanin belki bu biraz fazla ama hicbir doktora guvenmiyorum cocuklarimi asla goturmek dahi istemiyorum korkuyorumm
benim bu konuyu buraya acmamin aslinda en buyuk sebebi herkezi uyarmakti cunku hergun gazetelerde tv lerde duydugum bu tazr olaylarin birgun benim basima gelebilcegini hic dusunmezdim hepimiz endimizi cocuklarimizi bir hekime emanet ediyoruz bazen gozu kapali bazen cok guvendigimiz hekimlere ama her ne olursa olsun cok dikkatli olmamiz gerekiyo 10 gun once kucuk oglum bagdemcik sorunuyla gittim doktora ustelik atesi cok yuksek oglunun igneyke arasi nasil dedi antibiyotik igne vericem dedi cokmu gerekli ben istemiyorum deyince aslinda bende suphede kaldim en iyisi ilac verelim biz demeye cevirdi lafi inanin belki bu biraz fazla ama hicbir doktora guvenmiyorum cocuklarimi asla goturmek dahi istemiyorum korkuyorumm
Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk
Başınız sağolsun, Rabbim size ve evlatlarınıza sabır ve güç versin.Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk
okurken acını yüreğimde hissetim allah yardımcın olsun dayanma gücü versin başın sağolsunesimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk
Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk
tabiki ben esimin alerjisi oldugunu bilmiyordum bilsem asla izin vermezdim ayrica bana sorulsaydi bilmedigimi soylerdim evet alerji testi zorunlu degilmis ama sormasi gerekmezmiydi zaten bu konuyla ilgili kusurlari olmasaydi ben alerjisi olup olmadigini sordum musade altina aldik ama hastaneden kactilar diye yalan ifade verilmezdi ben atesi gitmeyelim dedigimde hemsir eve gecin 15 dk atesi duser dedi benim aklima hic boyle bir ihtimal risk gelmediki basit bir grip di yasadigimiz ayrica bu riskleri ihtimalleri hasta degil hekimlerin dusunmesi gerekir ayrica hastalarin degil lutfen gebze medical park hastanesi diye googlede bir arama yapin hastanenin vukaatlari okadar cok ki hastanenin bas hekimi bile bu olaylardan biktigi icin adam bizim vakadan sonra birakip gitmis su an yokEşinizin böyle birşeye alerjisi olduğunu biliyor muydunuz yani sorsalardı evet var diyecek bilginiz var mıydı bu konuyla ilgili. Ha siz biliyorsanız sormamaları çok büyük ihmal ama sizinde bilmediğiniz birşeyse ilk defa olduysa başka hastaneye de gitseniz maalesef olacaktı. Acilde maalesef alerji testi yapılmıyor hemen müdahele ettiklerinden hasta yakınının cevabına göre hareket ediyorlar benim eşimin de alerjisi var penisiline bir kere ölümdrn dönmüş küçükken ve bi kere çol ateşlenmişti gittik hemen söyledim eşim kendinde değildi. Siz yatmak istediğiniz halde mi çıkardılar çıkabilirsiniz dediklerinde kalmak istiyoruz deyince kovat gibi çıkarıyorlar mı biz kalmıştık gece üçe kadar ateşi düşüncd geldik ki evimdr çok yakındı. Tabi alkol uyuşturucu çirkim iftiralar. Allaj sabır versin anneme o hastanede stent takıldı bir gece kaldı hemşire elleriyle besledi çok memmun kalmıştıl her departman aynı olmuyor işte. İnşallah davayı kazanırsınız.
Eskiden hatırlıyorum acilde bile olsa penisiline alerjisi var mı diye sorulurdu. Bilinmiyorsa hastanın kolunu çizerek test yaparlardı...
Şimdi hiç sorulmuyor...
Allah sabır versin size, eşinize de rahmet eylesin...
Hakkınızı aramışsınız, inşallah ihmali olanlar cezalandırılır.
tabiki ben esimin alerjisi oldugunu bilmiyordum bilsem asla izin vermezdim ayrica bana sorulsaydi bilmedigimi soylerdim evet alerji testi zorunlu degilmis ama sormasi gerekmezmiydi zaten bu konuyla ilgili kusurlari olmasaydi ben alerjisi olup olmadigini sordum musade altina aldik ama hastaneden kactilar diye yalan ifade verilmezdi ben atesi gitmeyelim dedigimde hemsir eve gecin 15 dk atesi duser dedi benim aklima hic boyle bir ihtimal risk gelmediki basit bir grip di yasadigimiz ayrica bu riskleri ihtimalleri hasta degil hekimlerin dusunmesi gerekir ayrica hastalarin degil lutfen gebze medical park hastanesi diye googlede bir arama yapin hastanenin vukaatlari okadar cok ki hastanenin bas hekimi bile bu olaylardan biktigi icin adam bizim vakadan sonra birakip gitmis su an yok
dualariniz icin cok tesekkur ederim ve biz o hastaneye okadar yakin oturuyoruz ki her gun onunden gecmek durumunda kaliyoruz esimin is ve arkadas cevresi coktu sevilen bir insandi bu ani aciya ici yanmayan kimse kalmadi okadar haklisiniz ki hala hastane dolu gebzede duymayan kalmadi yerel basin tv kanallari belediye baskanlari hepsi geldi bassagligina demekki insanlara inandirici gelmemis nisanlinizda bilir ki novalgin ignesi bile tek basina ani olumlere sebep ilan bir igne ve bunu birde antibiyotikle karistirmislar ve sonuc ortada benim evime ates dusurduker rabbim umarim yardimcimiz olucak bu davada ve ben burda bana dua eden herkeze bu haberi vericem ve ozmana belki icim biraz soguycakBende evlenince gebzede oturacagim, ve nisanlim gebzede başka bi hastanede doktor. Bugün onun yanında kadinlar kulubune girip telefondan sizin konunuzu acip okudum "bak medikal parkda nolmus" "kadincazin basina neler gelmis" dedim. Bu olaydan haberim vardi dedi, hatta butun hastanelerdeki yönetim ve doktorlar medikal parkda yaşadıklarınızı duyup toplanti yapmışlar, hatta (mekani cennet olsun) esinizin basina gelen olayi kinamislar, nasil boyle sorumsuzluk olur diye doktoru suclamislar, ve nişanlım bu olayin sadece hastanelerin degil gebze halkininda dilinde olduğunu kulaktan kulaga duyuldugunu çok uzulduklerini söyledi. Ozaman bu insanlar neden hala oraya gidiyorlar dedigimde bilincli insanlarla bilincsiz insanlari bir tutmamak gerek dedi. o hastanede hersey ticari, bunu bilerek yada bilmeyerek oraya gitmek desteklemektir, onlar desteklendikce faaliyete devam eder dedi. Bu arada oranin sahibide 3-4 ay once değişmiş, bugun oranin onunden gecerken icim acidi siz geldiniz aklima, hemen telefondan girip okudum nisanlima o sirada. allah kimsenin basina vermesin, cok üzüldüm sizin adiniza. Sabirli olun nolur cocuklariniz icin, bol bol dua edin içinizden, bir nebze ferahlatabilir acinizi dualar en guzel merhem kalbinizdeki yaralara. biliyorum unutmazsiniz aciniz buyuk ama dayanikli olun dinc olun sakın birakmayin kendinizi cocuklariniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?