Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

yazınızı okurken sonucunun iyi olmasını umdum hep hastanede kendine geldiğini yazmanızı...
başınız sağolsun.. içim parçalandı.. Rabbim size ve çocuklarınıza uzun ömürler versin..
Allah onların da cezasını versin en kısa zamanda...

sizin ve ablanizinda basi sag olsun cok aci goz gorere gore sapa saglam insanlari hayattan koparip aliyolar sizin olaydada ihmaller diz boyu rabbim yardimcimiz olsun

sizinde basiniz sagolsun cok benzer birsey yasamisiz hatta ayni diyebilirim bizde antibiyotik arti novaljin vurulunca daha agir soka girdi ev ile hastane arasi 5 dk bile degil ama hastaneyr dahi yatisemedi kollarinda son nefesini verdi bizde de otopsi kesin raporunda alerjik reaksiyon sebebi kesinlesti ama buna ragmen avukatimiz rahat 6 yili gozden cikarcan sabredicen diyor yazik yani iki cocuk babasi 36 yasinda gencecik bir insan ki sizinde oyle ihmaller yuzunden cekilen acikar ortada fakat davalarin surecleri okadar yiprtici allah yardimcimiz olsun tabi karsimizda Medical park gibi ismim yapmis bir kurum var ama allahun izniyle hakkimizi savunacagiz

Lütfen peşini bırakmayın! Sürünsünler inşallah başka diyecek şey bulamıyorum

ne desem boş acınızı sizden başkası anlayamaz ne kadar içim yandı gerçekten çok üzüldüm. canınızın yarısını hastaneye bırakıp gelmek bundan sonra mahkemeye gitsen nolur gitmesen nolur bir daha geri gelmez. Bir alerji testi sadece 10 dk değer mi ALLAH size ve çocuklarınıza uzun ömürler versin. Bundan sonraki tek amacınız çocuklarınız var artık 2 ka daha güçlü olmak zorundasınız. ALLAH güç kuvvet ve sabır versin size. Allaha inanın çünkü o zaman yükünüz biraz daha hafifler.

Rabbim sabır güç versin size gerçek olamaz diye sonunu okumaya korktum başınız sağolsun ne denir ki vazgeçmeyin mücadelenizden bunun hesabını verecek birileri olmalı

Of tüylerim diken diken, çok üzüldüm inan çok..
Allahım size sabırlar versin, bu olayın peşini bırakmayın gereken doktor cezasını çekmeli

Doktorun ya da hemşirenin bir süre bekleyin bir allerjik reaksiyon olabilir denmeliydi........burda hatalılar.......lakin hastanîz 40 dk sonra anaflaxiye girmiş......başka bir hastaneye gitseydinizde ben 40 dk bekleten doktor görmedim max ilk 15 dk içersinde anaflaxiye girer girerse sizin vakanız biraz atipik olmuş......Allah rahmet eylesin
Yetişkin insanlarda 39 derece ateşin kendisi sakıncalı değil ama altta yatan hastalığîn kendisi sakıncalı olabilir...örneğin menenjit gibi...............hepimizin aklında bulunsun demekki hasta iğne olduğunda 1 saat beklesin

Allerjinin sorulması anlamlı değil herhangi bir enjeksiyonda her ilaca karşı anaflaxiye girebiliriz.......önceden test yapılamıyor

Hata kimde bilmem acikcasi umrumda da degil. Cok uzuldum. Olan iki cocuga bir ese oldu. Merhuma tanri sefaat etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başınız sağ olsun bu tür durumlarda hasta önceden test amaçlı iğne yapılır diye bilirim yıllar önce babamda iğne olmuştu şükür bişşey olmadı babama pelerilin iğnesi alerji yapıyomuş dr yasakladı

allah sabır versin sizlere ve inşallah adalet yerini bulur. bir tanıdığımada kemoterapi tedavisinde yanlış bir ağrı kesici yapıldı. iğne sinire denk gelmiş ve hala 3 yıl gibi bir zaman geçti tam basamıyor. aksıyor. hemşire günlerce evinin kapısını aşındırdı şikayetci olma diye(15 yıllık hemşire) .sizinki bambaşka birşey çok daha zor. başınız sağolsun,hak eden cezasını çeksin umarım.bu kadar basit olmamalı.

Canım benim Allah sana sabırlar versin, güç versin. Allah evlatlarını sana bağışlasın acılarını göstermesin. Çok büyük bir acı bir de yok yere. Şu an ağlıyorum. Dualarım sizinle...

Çok dua attim okurken, nolur dedim sonuç: dr ihmali yüzünden şu kadar hastanede yattı desi. Yada şu kadar paraya maal oldu desin diye.. Ama sen en kötüsünü yazmışsın .. :,( . Ne denir şimdi sana ? Nasıl hafifletilir acın? Okurken eşim çocuklarım geldi aklıma, ağlama krizlerine girdim.. Rabbim sana ve çocuklarına peygamber sabrı versin.. Eşinin mekanı cennet kabri nur olsun ....

dogru soyluyosun arkadasim ne denirki acimi ne hafifletirki hic kocaman bir hiccc allah kimseyi boyle birseyle sinamasin yasatmasin beterinden korusun kimsenin evine boyle bir ates dusurmesin

konuyu okurken sonunda alerji varmis son dk kurtuldu diye beklerkencanim rabbim sabirlar versin esinizde nur icinde yatsin yurt disinin bir saglik olayini seviyorum tam 4 kez soruyorlar alerjin varmi diye yok dedikden sonra kagit imzalatiyorlar yazdiklari dogrudur diye bende gecen yil ameliyattan sonra kabardim kasinti agzim kuruma oldu aninda mudale ettiler alerjim varmis allahim cok etkilendim artik 5 kat dikkat ederim

başınız sağolsun rabbim sizlere sabır versin.
ne kadar acı bir durum
Allah evlatlarınıza babasızlık çektirmesin
elbette eksikliğini hissederler ama szin sayenizde atlatacaklardır eminim

malesef şu zamanda doktorlara hiç güven yok
para için yapmayacakları şey kalmadı
hipokrat yemini hak getire...
bende geçen gün mide bulantısı ve baş dönmesinden acile gittim doktor efendi bana ağrı kesici dikloron iğne yapmaya kalktı. Ya bırak ben mide bulantısından geldim bana ağrı kesici yapıyosun istemiyorum iğne falan dedim çıktım geldim.

yeni mezunları hiç bir tecrübe kazanmadan hemen acillere verip birde nöbet yazıyorlar
adam daha ilaçları tanımıyorken birde nöbet tutuyor
inşallah size bu acıyı yaşatan meslekten men edilir

tekrar başınız sağolsun eşinizin mekanı cennet olsun...

başınız sağolsun....rabbim sabır versin....çocuklarınızın size en çok ihtiyaç duydukları bir döneme girdiniz...allah sizi onların başından eksik etmesin...çocuklarınızdan güç alarak hayata sarılacaksınız...onları büyüteceksiniz...siz ve sizin gibi tüm masumların rabbim yardımcısı olsun inşallah...

benim bu konuyu buraya acmamin aslinda en buyuk sebebi herkezi uyarmakti cunku hergun gazetelerde tv lerde duydugum bu tazr olaylarin birgun benim basima gelebilcegini hic dusunmezdim hepimiz endimizi cocuklarimizi bir hekime emanet ediyoruz bazen gozu kapali bazen cok guvendigimiz hekimlere ama her ne olursa olsun cok dikkatli olmamiz gerekiyo 10 gun once kucuk oglum bagdemcik sorunuyla gittim doktora ustelik atesi cok yuksek oglunun igneyke arasi nasil dedi antibiyotik igne vericem dedi cokmu gerekli ben istemiyorum deyince aslinda bende suphede kaldim en iyisi ilac verelim biz demeye cevirdi lafi inanin belki bu biraz fazla ama hicbir doktora guvenmiyorum cocuklarimi asla goturmek dahi istemiyorum korkuyorumm

Eşinizin böyle birşeye alerjisi olduğunu biliyor muydunuz yani sorsalardı evet var diyecek bilginiz var mıydı bu konuyla ilgili. Ha siz biliyorsanız sormamaları çok büyük ihmal ama sizinde bilmediğiniz birşeyse ilk defa olduysa başka hastaneye de gitseniz maalesef olacaktı. Acilde maalesef alerji testi yapılmıyor hemen müdahele ettiklerinden hasta yakınının cevabına göre hareket ediyorlar benim eşimin de alerjisi var penisiline bir kere ölümdrn dönmüş küçükken ve bi kere çol ateşlenmişti gittik hemen söyledim eşim kendinde değildi. Siz yatmak istediğiniz halde mi çıkardılar çıkabilirsiniz dediklerinde kalmak istiyoruz deyince kovat gibi çıkarıyorlar mı biz kalmıştık gece üçe kadar ateşi düşüncd geldik ki evimdr çok yakındı. Tabi alkol uyuşturucu çirkim iftiralar. Allaj sabır versin anneme o hastanede stent takıldı bir gece kaldı hemşire elleriyle besledi çok memmun kalmıştıl her departman aynı olmuyor işte. İnşallah davayı kazanırsınız.

Başın sağolsun inan çok üzüldüm. . Dicek baskada bisi bulamıyorum tıkandım şuanda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…