benim bu konuyu buraya acmamin aslinda en buyuk sebebi herkezi uyarmakti cunku hergun gazetelerde tv lerde duydugum bu tazr olaylarin birgun benim basima gelebilcegini hic dusunmezdim hepimiz endimizi cocuklarimizi bir hekime emanet ediyoruz bazen gozu kapali bazen cok guvendigimiz hekimlere ama her ne olursa olsun cok dikkatli olmamiz gerekiyo 10 gun once kucuk oglum bagdemcik sorunuyla gittim doktora ustelik atesi cok yuksek oglunun igneyke arasi nasil dedi antibiyotik igne vericem dedi cokmu gerekli ben istemiyorum deyince aslinda bende suphede kaldim en iyisi ilac verelim biz demeye cevirdi lafi inanin belki bu biraz fazla ama hicbir doktora guvenmiyorum cocuklarimi asla goturmek dahi istemiyorum korkuyorumm
Cnm bişi dicem bana kızma ltfnnn .. Hani hep deriz ya ecel gelince bir mana bulur kılıf uydururmuş diye.. Eşinede bu kılıfı uydurmuş
İşte.. Ben sana sil kafandan korkma çocukların için falan demiyorum, ama bu korkuylada ömür geçiremezsin.. Yemin ederim sana hala çok kötüyüm ağlama krizlerine girdim hiçbirinizi tanımadığım halde. Ablamla paylaştım yazını oda mahvoldu.. Biz bile hep dedik keşke iğne olmasaydı manası.. Kalp krizi yada ne bilim kötü bir hastalık olsaydı, belki daha iyi kabullenilirdi.. O şerefsiz doktorun aklına o kahrolası iğneyi yapmadan önce alerjilerini sormak gelseydi.. Ama bu korkuylada yaşanmazki bacımmm.. Götür çocuklarını doktora, gerektiği zaman sende git.. Mümkünse birde psikoloğa git.. Yanlız aşılabilecek bir acı deil bu.. Dualarım sizinle...