Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

benim bu konuyu buraya acmamin aslinda en buyuk sebebi herkezi uyarmakti cunku hergun gazetelerde tv lerde duydugum bu tazr olaylarin birgun benim basima gelebilcegini hic dusunmezdim hepimiz endimizi cocuklarimizi bir hekime emanet ediyoruz bazen gozu kapali bazen cok guvendigimiz hekimlere ama her ne olursa olsun cok dikkatli olmamiz gerekiyo 10 gun once kucuk oglum bagdemcik sorunuyla gittim doktora ustelik atesi cok yuksek oglunun igneyke arasi nasil dedi antibiyotik igne vericem dedi cokmu gerekli ben istemiyorum deyince aslinda bende suphede kaldim en iyisi ilac verelim biz demeye cevirdi lafi inanin belki bu biraz fazla ama hicbir doktora guvenmiyorum cocuklarimi asla goturmek dahi istemiyorum korkuyorumm

Cnm bişi dicem bana kızma ltfnnn .. Hani hep deriz ya ecel gelince bir mana bulur kılıf uydururmuş diye.. Eşinede bu kılıfı uydurmuş
İşte.. Ben sana sil kafandan korkma çocukların için falan demiyorum, ama bu korkuylada ömür geçiremezsin.. Yemin ederim sana hala çok kötüyüm ağlama krizlerine girdim hiçbirinizi tanımadığım halde. Ablamla paylaştım yazını oda mahvoldu.. Biz bile hep dedik keşke iğne olmasaydı manası.. Kalp krizi yada ne bilim kötü bir hastalık olsaydı, belki daha iyi kabullenilirdi.. O şerefsiz doktorun aklına o kahrolası iğneyi yapmadan önce alerjilerini sormak gelseydi.. Ama bu korkuylada yaşanmazki bacımmm.. Götür çocuklarını doktora, gerektiği zaman sende git.. Mümkünse birde psikoloğa git.. Yanlız aşılabilecek bir acı deil bu.. Dualarım sizinle...

benim bu konuyu buraya acmamin aslinda en buyuk sebebi herkezi uyarmakti cunku hergun gazetelerde tv lerde duydugum bu tazr olaylarin birgun benim basima gelebilcegini hic dusunmezdim hepimiz endimizi cocuklarimizi bir hekime emanet ediyoruz bazen gozu kapali bazen cok guvendigimiz hekimlere ama her ne olursa olsun cok dikkatli olmamiz gerekiyo 10 gun once kucuk oglum bagdemcik sorunuyla gittim doktora ustelik atesi cok yuksek oglunun igneyke arasi nasil dedi antibiyotik igne vericem dedi cokmu gerekli ben istemiyorum deyince aslinda bende suphede kaldim en iyisi ilac verelim biz demeye cevirdi lafi inanin belki bu biraz fazla ama hicbir doktora guvenmiyorum cocuklarimi asla goturmek dahi istemiyorum korkuyorumm

Bende evlenince gebzede oturacagim, ve nisanlim gebzede başka bi hastanede doktor. Bugün onun yanında kadinlar kulubune girip telefondan sizin konunuzu acip okudum "bak medikal parkda nolmus" "kadincazin basina neler gelmis" dedim. Bu olaydan haberim vardi dedi, hatta butun hastanelerdeki yönetim ve doktorlar medikal parkda yaşadıklarınızı duyup toplanti yapmışlar, hatta (mekani cennet olsun) esinizin basina gelen olayi kinamislar, nasil boyle sorumsuzluk olur diye doktoru suclamislar, ve nişanlım bu olayin sadece hastanelerin degil gebze halkininda dilinde olduğunu kulaktan kulaga duyuldugunu çok uzulduklerini söyledi. Ozaman bu insanlar neden hala oraya gidiyorlar dedigimde bilincli insanlarla bilincsiz insanlari bir tutmamak gerek dedi. o hastanede hersey ticari, bunu bilerek yada bilmeyerek oraya gitmek desteklemektir, onlar desteklendikce faaliyete devam eder dedi. Bu arada oranin sahibide 3-4 ay once değişmiş, bugun oranin onunden gecerken icim acidi siz geldiniz aklima, hemen telefondan girip okudum nisanlima o sirada. allah kimsenin basina vermesin, cok üzüldüm sizin adiniza. Sabirli olun nolur cocuklariniz icin, bol bol dua edin içinizden, bir nebze ferahlatabilir acinizi dualar en guzel merhem kalbinizdeki yaralara. biliyorum unutmazsiniz aciniz buyuk ama dayanikli olun dinc olun sakın birakmayin kendinizi cocuklariniz için

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk

Sevgili sibel24,
Oncelikle basiniz sagolsun. Allah size ve cocuklariniza sabirlar versin. Cok uzucu..
Bahsettiginiz hastane ile ilgili o kadar cok sey duydum ki cevremden rezalet bir kurum maalesef. Gitmeyin arkadaslar asla bir hastane, asla saglik personeli degil oradaki insanlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk
Başınız sağolsun, Rabbim size ve evlatlarınıza sabır ve güç versin.

esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk
okurken acını yüreğimde hissetim allah yardımcın olsun dayanma gücü versin başın sağolsun

gencecik insan yaaaa allah böyle kurumları ihmalkar doktorları ve diğerlerini kahretsin çok üzüldüm

Başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm.
Allah verdiği derdin dermanını da verir inşallah.:KK43:
Çocuklarınıza sıkı sıkı kenetlenin artık onlar için yaşayacaksınız.
Allah kimsenin başına vermesin çok kötü..:KK43:

okuyunca tüylerim diken diken oldu ya nasıl iştir bu :KK14::KK14::KK14::KK14:
çok üzüldüm Allahım ilk önce sana ve diğer aile üyelerine sabır versin..
söylenecek herşey çok basit kalıyor Allah mekanını cennet etsin..
dualarımız seninle..
ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH Bİ DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN

Basiniz sagolsun, inanin cok duygulandim yasadiginizi okudugumda cunku ayni durumu yillar once yasadik. Is sadce ozel hastanelerde degil hekimlerde sorun, islerini severek yapmayan, tip fakultesinde sadece prestij, cevre pohpohlamasi yuzunden okuyan ve hasbelkadar bu fakuletelerden mezun olan yuzlerce insan yuzunden, ve bunu ailesinde ve yakin arkadas cevresinde onlarla hekim olan biri olarak soyluyorum. Sizin basiniza gelenin aynisi bizim basimiza 2002 yilinda geldi, annem hasta oldugu icin artik detayi neydi hatirlamiyorum ama Vakif Gureba Hastanesinde agbimle bir hekime gidiyorlar, aynen esinize verdigi gibi bir ilac veriyor, igne degi, ama alerjik test yapmasi gereken. Ben o sene universite sinavina hazirlaniyordum agbim ise Kpss ye ve gece calismayi seviyorduk.agbim ve ben dusunda herkes derin bir uykuda arada annemin oksurmesi geliyor ama hastaliktan ilac da aldi ya duzelir diye geciriyor insan aklindan. Ama en son annem mutafa geldi ve cigerleri cikacak gibi oksuruyor kadin, oksure oksure bogazinu tahris etmis kan geldi, ve doktora gitmekten nefret eden kadin ben iyi degilim babanizi uyandirin beni doktora goturun dedi. Inanin 10 dakika icinde ben babami uyandirip annemi giydirmeye calisiyorum nefes almakta gucluk cekmeye basladi ve altina kacirmaya. Kontrolu o kadar cabuk kaye tti ki ama hala yuruyebiliyordu ambulansi aradik ambulans geldi ama telefonda agbim ilaclari soyledigi icin. Cunku sagolsun ulkemizde bu hatti arayip vakit gecirenler varmis bir de hastanin aciliyetine gore geliyorlarmis.Ambulans geldi annem yuruyerek asagi indirdik, bir de orada hekimle kavga ettik yuruyen hastaya ambulans gelirmiymis diye. Samatya egitim ve arastirmaya kaldirdik annemi, ambulansa yuruyerek giren annem, solunum cihazi ile sedyeden indi. Ayaklari, bogazi ve kafasi sisti annemin, acil ameliyata almak icin hazirlik yaptilar, bir hekimi evinden cagirdilar hatta gelsin diye ve gece 3 gibi onun gelmesi ve bir tedavi yontemi denemesi ile ameliyata gerek kalmadi. O hekiem cok mutesekkiriz. Ama annem tam hatirlamamakla beraber bir kac gun hastanede kaldi, hayatini kaybediyordu neredeyse. Biz uyanik olmasaydik o an annem hayatini kaybedebilirdi. Bu olayda kendi hatamiz ise diger agbim ve esi avukat olmasina ragmen doktora dava acmamamizdi, insan o anlarda ne yapacagini sasiriyor sadece caninizin bir parcasinin iyi olmasina seviniyorsunuz. Size sadece sunu soyleyebilirim esiniz emin olun surekli sizinle beraber, sizi izliyordur. Umarim bu zor gunleri carcabuk atlatirsiniz. Tekrar basiniz sagolsun. Ve evet hekim secerken cok dikkatli olmak gerekiyor ve penisilin olan ilaclari almadan test yaptirmak. Aklinizin bir kosesinde bulunsun hep.

Son düzenleme:
Eşinizin böyle birşeye alerjisi olduğunu biliyor muydunuz yani sorsalardı evet var diyecek bilginiz var mıydı bu konuyla ilgili. Ha siz biliyorsanız sormamaları çok büyük ihmal ama sizinde bilmediğiniz birşeyse ilk defa olduysa başka hastaneye de gitseniz maalesef olacaktı. Acilde maalesef alerji testi yapılmıyor hemen müdahele ettiklerinden hasta yakınının cevabına göre hareket ediyorlar benim eşimin de alerjisi var penisiline bir kere ölümdrn dönmüş küçükken ve bi kere çol ateşlenmişti gittik hemen söyledim eşim kendinde değildi. Siz yatmak istediğiniz halde mi çıkardılar çıkabilirsiniz dediklerinde kalmak istiyoruz deyince kovat gibi çıkarıyorlar mı biz kalmıştık gece üçe kadar ateşi düşüncd geldik ki evimdr çok yakındı. Tabi alkol uyuşturucu çirkim iftiralar. Allaj sabır versin anneme o hastanede stent takıldı bir gece kaldı hemşire elleriyle besledi çok memmun kalmıştıl her departman aynı olmuyor işte. İnşallah davayı kazanırsınız.
tabiki ben esimin alerjisi oldugunu bilmiyordum bilsem asla izin vermezdim ayrica bana sorulsaydi bilmedigimi soylerdim evet alerji testi zorunlu degilmis ama sormasi gerekmezmiydi zaten bu konuyla ilgili kusurlari olmasaydi ben alerjisi olup olmadigini sordum musade altina aldik ama hastaneden kactilar diye yalan ifade verilmezdi ben atesi gitmeyelim dedigimde hemsir eve gecin 15 dk atesi duser dedi benim aklima hic boyle bir ihtimal risk gelmediki basit bir grip di yasadigimiz ayrica bu riskleri ihtimalleri hasta degil hekimlerin dusunmesi gerekir ayrica hastalarin degil lutfen gebze medical park hastanesi diye googlede bir arama yapin hastanenin vukaatlari okadar cok ki hastanenin bas hekimi bile bu olaylardan biktigi icin adam bizim vakadan sonra birakip gitmis su an yok

Eskiden hatırlıyorum acilde bile olsa penisiline alerjisi var mı diye sorulurdu. Bilinmiyorsa hastanın kolunu çizerek test yaparlardı...

Şimdi hiç sorulmuyor...

Allah sabır versin size, eşinize de rahmet eylesin...

Hakkınızı aramışsınız, inşallah ihmali olanlar cezalandırılır.

Eskiden hatırlıyorum acilde bile olsa penisiline alerjisi var mı diye sorulurdu. Bilinmiyorsa hastanın kolunu çizerek test yaparlardı...

Şimdi hiç sorulmuyor...

Allah sabır versin size, eşinize de rahmet eylesin...

Hakkınızı aramışsınız, inşallah ihmali olanlar cezalandırılır.

Test tibbi olarak hicbir manasi olmayan bir sey çünkü. İlaç eger hastada reaksiyona sebep olacaksa test dozunda da olur. Maalesef durum bu.

tabiki ben esimin alerjisi oldugunu bilmiyordum bilsem asla izin vermezdim ayrica bana sorulsaydi bilmedigimi soylerdim evet alerji testi zorunlu degilmis ama sormasi gerekmezmiydi zaten bu konuyla ilgili kusurlari olmasaydi ben alerjisi olup olmadigini sordum musade altina aldik ama hastaneden kactilar diye yalan ifade verilmezdi ben atesi gitmeyelim dedigimde hemsir eve gecin 15 dk atesi duser dedi benim aklima hic boyle bir ihtimal risk gelmediki basit bir grip di yasadigimiz ayrica bu riskleri ihtimalleri hasta degil hekimlerin dusunmesi gerekir ayrica hastalarin degil lutfen gebze medical park hastanesi diye googlede bir arama yapin hastanenin vukaatlari okadar cok ki hastanenin bas hekimi bile bu olaylardan biktigi icin adam bizim vakadan sonra birakip gitmis su an yok

Eşinin alerjisini bilmek zorunda deilsinki.. Belki ilk kez olacak o iğne.. Böyle tehlikeli iğne yapılıp eve yollanırmı yahu!!!!! Eşiminde başına geldi dr sordu bilmiorum dedim.. Çok önemli şu bu.. Ama bilmiorum dedim.. İğne yapıldı müşade altına alındı, gel gör inanılmaz kötü alerjisi varmış.. Nasıl ittiler beni odadan dışarı feleğim şaştı..sonra kyın pederi aradım ailede 3 kişi öldü o iğnden dedi.. İşte dr var doktorcuk var.. Şu durumda tek suçlu o doktor olacak imansız.. Eşinin çocuklarının senin günahını nasıl çekecek.. Birde iftira ha!! Varmıymış elinde imzalı belge kal dedikleri halde çıktığına dahil..hak nedir günah nedir hiçmi bilmezsin be adam!!

basiniz sagolsun o kadar uzuldum ki yasadiklariniza keske elimizden birsey gelse..allah cocuklariniza uzun omur versin...en cok korktugum seydir penisilin ignesi..kizima bademcik enfeksiyonu sebebiyle defalarca yaptirdik. her seferinde ölüp ölüp dirildim..kendimde saglikciyim risklerini olabilecekleri cok iyi biliyorum..bu tarz alerjik durumlar genelde hemen gelisiyor esinizin sanssizligi bu noktada olmus..hangi hastanede olursa olsun yarim saat bekletip yolluyorlar hastayi..doktor size sorsaydi bile bilginiz olmadigi icin yinede yapilirdi igne ve olaylar yine ayni sekilde gelisirdi..alerjik durumu oldugu bilinerek bu igne yapilsaydi veya alerji hemen gelisip gerekli mudahaleler yapilmasaydi doktor kesin suclu denebilirdi ama bu durumda nasil sonuclanir davaniz bilemiyorum..cocuklarinizada sizede allahim guc versin cok zor seyler yasamissiniz ..tekrardan basiniz sagolsun..

Bende evlenince gebzede oturacagim, ve nisanlim gebzede başka bi hastanede doktor. Bugün onun yanında kadinlar kulubune girip telefondan sizin konunuzu acip okudum "bak medikal parkda nolmus" "kadincazin basina neler gelmis" dedim. Bu olaydan haberim vardi dedi, hatta butun hastanelerdeki yönetim ve doktorlar medikal parkda yaşadıklarınızı duyup toplanti yapmışlar, hatta (mekani cennet olsun) esinizin basina gelen olayi kinamislar, nasil boyle sorumsuzluk olur diye doktoru suclamislar, ve nişanlım bu olayin sadece hastanelerin degil gebze halkininda dilinde olduğunu kulaktan kulaga duyuldugunu çok uzulduklerini söyledi. Ozaman bu insanlar neden hala oraya gidiyorlar dedigimde bilincli insanlarla bilincsiz insanlari bir tutmamak gerek dedi. o hastanede hersey ticari, bunu bilerek yada bilmeyerek oraya gitmek desteklemektir, onlar desteklendikce faaliyete devam eder dedi. Bu arada oranin sahibide 3-4 ay once değişmiş, bugun oranin onunden gecerken icim acidi siz geldiniz aklima, hemen telefondan girip okudum nisanlima o sirada. allah kimsenin basina vermesin, cok üzüldüm sizin adiniza. Sabirli olun nolur cocuklariniz icin, bol bol dua edin içinizden, bir nebze ferahlatabilir acinizi dualar en guzel merhem kalbinizdeki yaralara. biliyorum unutmazsiniz aciniz buyuk ama dayanikli olun dinc olun sakın birakmayin kendinizi cocuklariniz için
dualariniz icin cok tesekkur ederim ve biz o hastaneye okadar yakin oturuyoruz ki her gun onunden gecmek durumunda kaliyoruz esimin is ve arkadas cevresi coktu sevilen bir insandi bu ani aciya ici yanmayan kimse kalmadi okadar haklisiniz ki hala hastane dolu gebzede duymayan kalmadi yerel basin tv kanallari belediye baskanlari hepsi geldi bassagligina demekki insanlara inandirici gelmemis nisanlinizda bilir ki novalgin ignesi bile tek basina ani olumlere sebep ilan bir igne ve bunu birde antibiyotikle karistirmislar ve sonuc ortada benim evime ates dusurduker rabbim umarim yardimcimiz olucak bu davada ve ben burda bana dua eden herkeze bu haberi vericem ve ozmana belki icim biraz soguycak

Gozlerimde yas burnumda sizi ellerim simsikiiiii sikmisimm.ahhhhhhh ah.cok uzuldum.allah sabir versin....bir anlik dimi hersey.neye guveniyoruz neyimize.olum bir nefes yanibasimizda.kimbilir kacimiz bu gece yataginda uyucakmi.yoksa bir morgda yarinda mezarda.kimbilir......BAZENDE DUSUNUYORUM RABBIM SENI NE KADAR COK SEVIYORUZ AMA SANA GELMEKTEN DE BIR O KADAR KORKUYORUZ.INSAN SEVDIGINE KAVUSMAKTAN KORKARMI......KORKMAMALI.....ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....

Oncellikle size bas sagligi diliyorum..Allahim size sabir versin..Cok ama cok uzuldum..Davanizin pesini birakmayin..6 yil egitim Alan bir doktor Nasil bu kadar tedbirsiz olabilir..Ornek veriyorum 100 kisiye yaparsin birsey olmaz,101.olur ,belliki sizden onceki hastalarada boyle yapmislar,onlarda birsey olmayinca herkeste mi olmaz demisler..Anlamadimki..Bu kadar basit dusunmemeli bir doktor..
Penisilin ignesi cok oldum,su ana kadar bir sorun olmadi..Bu durumun degismesi gibi birsey soz konusumu?Yani vucut birden alerji olusturabilirmi?Bu durumda test yaptirmakta o anki durumumu gosteriyor..O anda alerji yok,atiyorum besinci ignede alerji olusturma imkani olabiliyormu? penisilin ignelerini hep 12 saat arayla yapiliyor (bana hep Bu dozlarda verdiklerinden)sabah saglik ocagina yaptirabiliyorsun,aksamda igne yapmayi bilen birine yaptiriyorsun,o zaman buda dogru degil sanirim..Her dozda hastenedemi olmak gerekiyor? Bu konuda bilgisi olan birisi varsa beni,bizleri aydinlatabilirmi?
Konu sahibi arkadasim,keske elimden birsey gelsede ,acini azaltabilsem..sadece dua edebilirim..Edicemde..
Allah yardimcin olsun.
Gercekten cok cok uzgunum..

Ne denir nasil denir bilemedim ki. Ne soylesem bos Allah sabir versin.

Ben de kucukken ne oldugunu hatirlamiyorum ama bi igne alerji yapmisti ve butun kil koklerim diken gibi olmustu, kasintidan olecektim. Daha agir bir sey de yasayabilirdim. Doktor olmadan once insan olmak gerekir. Olan olduktan sonra o doktor istedigi kadar ceza alsin gideni geri getirebilecek mi? Allah vicdan versin.

X