merhaba arkadaşlar
ben sizi okuyorum ama ilk kez yazıyorum bende küçültme operasyonu geçirdim. T yerine I şeklinde bir uygulama yaptılar hacettepede yalnız alt ksımda bir buruşma var bununda daha az dikiş olması amacı ile bu şekilde olduğunu zamanla toparlayacağını olmaz ise yeniden operasyon yapılabileceğini ilettiler. neyse bende krem kullanıyorum hatta dikişler azalsın diye solaryumada gidiyorum. 4 ay oldu. daha iyi ama hala görüyorum aynada. çok kafa çok ses demek ama buradan çok bilgi aldım ameliyat öncesi ve sonrası. önce teşekkürler sonrada bu tarz bi ameliyat olupt buruşukluk sıkıntısı olan varmı sormak isterim... teşekkürler
merhaba arkadaşlar
ben sizi okuyorum ama ilk kez yazıyorum bende küçültme operasyonu geçirdim. T yerine I şeklinde bir uygulama yaptılar hacettepede yalnız alt ksımda bir buruşma var bununda daha az dikiş olması amacı ile bu şekilde olduğunu zamanla toparlayacağını olmaz ise yeniden operasyon yapılabileceğini ilettiler. neyse bende krem kullanıyorum hatta dikişler azalsın diye solaryumada gidiyorum. 4 ay oldu. daha iyi ama hala görüyorum aynada. çok kafa çok ses demek ama buradan çok bilgi aldım ameliyat öncesi ve sonrası. önce teşekkürler sonrada bu tarz bi ameliyat olupt buruşukluk sıkıntısı olan varmı sormak isterim... teşekkürler
canım bana da solaryuma gitmek pek mantıklı gelmedi alexusa katılıyorum..izlerin için de ben 2 kutu scarex jel kullandım sonra gerek görmedim bıraktım..burda contratubex kullanan arkadaşlar da var izler için..zamanla geçiyorlar o yüzden bana sorarsan kreme mreme çok gerek yok
canım bana da solaryuma gitmek pek mantıklı gelmedi alexusa katılıyorum..izlerin için de ben 2 kutu scarex jel kullandım sonra gerek görmedim bıraktım..burda contratubex kullanan arkadaşlar da var izler için..zamanla geçiyorlar o yüzden bana sorarsan kreme mreme çok gerek yok
kızlar ben 1 hafta önce ameliyat oldum .2 hafta sonra da dikişlerim alınıcak ve masajın nasıl yapılacağı anlatılıcak.ama doktor krem falan vermedi. dikiş alındıktan sonra mı söyleyecek acaba. yoksa unuttu mu. siz hemen ameliyat sonrası mı başladınız kremlere.
bir de vay benim halime geçen yaz ağustostaki sinek ısırıkları bile duruyo bacağımda. çok zor geçer bunun izi herhalde
kızlar ben 1 hafta önce ameliyat oldum .2 hafta sonra da dikişlerim alınıcak ve masajın nasıl yapılacağı anlatılıcak.ama doktor krem falan vermedi. dikiş alındıktan sonra mı söyleyecek acaba. yoksa unuttu mu. siz hemen ameliyat sonrası mı başladınız kremlere.
bir de vay benim halime geçen yaz ağustostaki sinek ısırıkları bile duruyo bacağımda. çok zor geçer bunun izi herhalde
Hahahaa:) ben de cok guldum yaaa mrem :) benim doktorcugum Tugrul bey de ( ki kendisinin kucultme ve diklestirme izleri bile mukemmeldir belli belirsiz bizzat gozlerimle gordum) sakin oyle kafana gore bir krem alip surme dedi( hatta baslatmayin internetinizden diye tatli sert bir cikisti canim yaa) kimyasallarla dogal iyilesme surecinizi bozmayin dedi. Ama bir daha ki kontrolde ben iyilesme durumuna gore gerek gorursem yazarim dedi genelde de gerek kalmiyormus zaten. Doktorunuzu dinleyin:)
ameliyat olalı neredeyse 3 ay olacak. yara kabuklarım dökülünce doktorum contractubex e başlattı. son on gündür kullanmayı bırakmıştım kendi kafama göre!! bi baktımki sol göğsümün dikiş izi kabarmışş( deli oldum görünce iki üç gündür tekrar başladım kreme neyseki kabarıklığın yarısı geçti. hafta içi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum. kremin ne kadar etkili olduğunu görmüş oldum böylece :/
benim de 3 ay oldu neredeyse ve ben de contratubex kullanıyorum. ben meme ucundan olmuştum, kabarma durumu olmadı ama bi 3 gün kullanmamıştım, sanki bana rengi koyulaştı gibi gelmişti. şimdi de düzenli olmasa da günde en azından 1 kere sürmeye çalışıyorum. haftaya benim de kontrolüm var, doktorum ne diyecek bilmiyorum ama ben bu şekilde kullanmaya devam ederim epey bir süre daha.
Ooo Alex:) haftaya İstanbuldasin demek sekerim?