Dikiş izlerinin geçme süresi

bir kaç yorum okumuştum sanki buruşuklukla ilgili, hatta şikayet edenlere vardı yorgan gibi diktiler falan gibisinden, ama her ameliyatta sanırım biraz büzerek diklirmiş tabi yoğunluğu değişiyordur

canım bana da solaryuma gitmek pek mantıklı gelmedi alexusa katılıyorum..izlerin için de ben 2 kutu scarex jel kullandım sonra gerek görmedim bıraktım..burda contratubex kullanan arkadaşlar da var izler için..zamanla geçiyorlar o yüzden bana sorarsan kreme mreme çok gerek yok

mreme çok tatlısın ya

mreme çok tatlısın ya

kızlar ben 1 hafta önce ameliyat oldum .2 hafta sonra da dikişlerim alınıcak ve masajın nasıl yapılacağı anlatılıcak.ama doktor krem falan vermedi. dikiş alındıktan sonra mı söyleyecek acaba. yoksa unuttu mu. siz hemen ameliyat sonrası mı başladınız kremlere.
bir de vay benim halime geçen yaz ağustostaki sinek ısırıkları bile duruyo bacağımda. çok zor geçer bunun izi herhalde

canım 10. gün kontolünden sonra iz kremi verdi doktorum iki kutu kullanıp bıraktım ben ama 6 ay ila 1 sene kullan demişti bana doktorum..sanırım biraz sorumsuzluk yaptım ama zaten izim çok hafif olduğu için gerek bile görmüyorum açıkçası kreme.

iyiki varsın kadınlar kulübü, çok teşekkür ederim herkese, bu başlığı gördüğüm çok iyi oldu çok şey öğrendim sayenizde kızlar :)

Hahahaa:) ben de cok guldum yaaa mrem :) benim doktorcugum Tugrul bey de ( ki kendisinin kucultme ve diklestirme izleri bile mukemmeldir belli belirsiz bizzat gozlerimle gordum) sakin oyle kafana gore bir krem alip surme dedi( hatta baslatmayin internetinizden diye tatli sert bir cikisti canim yaa) kimyasallarla dogal iyilesme surecinizi bozmayin dedi. Ama bir daha ki kontrolde ben iyilesme durumuna gore gerek gorursem yazarim dedi genelde de gerek kalmiyormus zaten. Doktorunuzu dinleyin:)

Canım senin dikişlerin 3. haftadamı alınacak yani Neden o kadar geç? Neyse,doktorunun bir bildigi vardır tabi.İz konusunda bazen doktorlar kremler öneriyorlar.Bazende hiç tavsiye etmiyirlar.Doktorunun tavsiyesine göre hareket etmeni öneririm bende.Ben hiç dikiş yerim için iz gderici bir krem kullanmadım,doktorumda tavsiye etmedi.Zaen hiç izimde kalmadı,birazda kesi yerimle alakalı bir durum tabi..Kişinin teni ile ilgilidir,nasıl bir yerimiz kesilir,izler kalıcı yada geçici olur.Bunun gibi.Daha önceden ameliyat olduysan kesi yerine bakıp fikir edinebilirsin..Yada biryerin kesildiyse tabi...Her vücutta izin kalıcılıgı ve geçiciligi farklıdır..Kremlerden mucize beklemeyin...Ama ameliyattan bir sene sonra izlerinizi lazerle sildirebilirsiniz

Canım benim :)) bence de doktorlarımızı dinleyelim kızlaaaarr

ameliyat olalı neredeyse 3 ay olacak. yara kabuklarım dökülünce doktorum contractubex e başlattı. son on gündür kullanmayı bırakmıştım kendi kafama göre!! bi baktımki sol göğsümün dikiş izi kabarmışş ( deli oldum görünce iki üç gündür tekrar başladım kreme neyseki kabarıklığın yarısı geçti. hafta içi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum. kremin ne kadar etkili olduğunu görmüş oldum böylece :/

benim de 3 ay oldu neredeyse ve ben de contratubex kullanıyorum. ben meme ucundan olmuştum, kabarma durumu olmadı ama bi 3 gün kullanmamıştım, sanki bana rengi koyulaştı gibi gelmişti. şimdi de düzenli olmasa da günde en azından 1 kere sürmeye çalışıyorum. haftaya benim de kontrolüm var, doktorum ne diyecek bilmiyorum ama ben bu şekilde kullanmaya devam ederim epey bir süre daha.

Ooo Alex:) haftaya İstanbuldasin demek sekerim?

kızlar22 gün oldu ameliyat olalı 2 gün önce dikişlerim alındı. doktor kreme gerek yok dedi. bilemiyorum alsam da kullansam mı. bir de masajı gösterdi.aşağı yukarı sağa sola yapıcaksın dedi.tıhaf geldi.siz de öyle mi yaptınız

canım korkma sakın çok heyecan verici ve ve ameliyat sonrasıda şekillendiklerini gördükçe çok ama çok mutlu olacağın bir süreç ameliyat olalı 1 ay bile olmadı şimdilik gece yatmalarım bile sıkıntılı olsada hiçte pişman değilim .

26 aralıkdada bende ameliyat oldum contractubex kullanmaya basladım fakat cok kasıntı yapdı su an bepanten sürüyorum bana dikiş izlerime iyi gelebilecek krem önerebilirseniz cok sevinirim .. arkadaşlar kimsede kasıntı olmadımı ben hala kasınıyorum memelerim ve dikiş yerlerim cok kasınıyor huzurum almadı bana bilgi verin lütfen

kizlar mart basinda gogus ucundan olacagim bende, masaj denmis kesinin oldugu yere ama gogus ucundan olunca nasil olacak masaj isi ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…