- 11 Haziran 2011
- 774
- 8
bende henüz evlenmedim ama göğüsucundan yaptırdım. emzirmeye bi etkisi olmaz diyor doktorlar...
iz durumun nedir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende henüz evlenmedim ama göğüsucundan yaptırdım. emzirmeye bi etkisi olmaz diyor doktorlar...
iz durumun nedir canım
Canım bende meme ucundan ameliyat oldum.Ameliyatımın üzerinden bir sene geçti.İzlerim tamamen silikleşti.Albümümde meme ucu fotomuda paylaştım Eger iz konusunda benim kadar hassassan ve takıntı yapacagını düşünüyosan meme ucu kesisini kesinlikle öneririm.Başarılı bir cerrah seçiminle korkulan süt bezleri kesilme durumunu yaşamaz,ilerde bebegin oldugundada büyük bir rahatlıkla ve güvenle emzirebilirsin.Hasan Fındık meme ucu kesisini başarıyla uyguluyor,tavsiye ederim..
Ayrıca belirtmek istiyorumki meme ucu kesisiyle açılan keside meme dokusu kesilerek protezin koyulacagı cebe ulaşılmıyor.Deri altından giriliyor açılan cebe.Bu sayedede süt kanalları zarar görmüyor
hatırlıyorum canım sen meme ucu olmuştun bi seni biliyorum forumda, geneli hep meme altı
hatırlıyorum canım sen meme ucu olmuştun bi seni biliyorum forumda, geneli hep meme altı
burcu bana iz fotoğrafını göstermişti sürekli ona bakıyorum karar vermek için :18: sanırım risk alıcam meme ucu olucam :26:
Canım iz durumu biraz kişiye özel oluyor.Yani kimisinde daha belirgin olur,kiminde daha kalıcı.Cildin yapısına göre degişir bu durum Eger daha önce başka bir ameliyat olduysan oradaki ize bakarak ne kadar kalıcı olabilecegini anlayabilirsin.Meme ucu izi en iyi saklayabilen bir yerdir.Süt kanallrının kesilmesi konusuda bahsettigim şekildedir.Dedigim gibi başarılı bir cerrah seçimin olursa bu konuda endişe edecegin birşey olmaz.Allahında izniyle,onun verecegi rızıkla bebegini bol bol emzirirsin Bebegin ne kadar emecegi,sütünün olup olmayacagı Rızık işidir.Sen bu ameliyatı olmasanda bebegin ne kadar emecekse,ne kadar sütün olacaksa bunu Allah bilir,ona göre sütün olur.. Doktor seçimini dikkatli yap,meme ucu kesisini yapan,sana emzirme konusunda sıkıntı yaşamayacagının garantisini verebilecek cerrahı seç Kalbini ferah tut..
seçeneğim çok az zaten cerrah konusunda şehir dışı düşünüyordum ama vazgeçtim allah korusun bişi olsa habire kalkıp başka şehire gidemem, öğrenciyim bide ben okulum vs var, cerrah seçtim bana güven verdi forumda ismi geçiyor en azından bi iki kişi memnun birisi değil ama diğer doktorların adı bile geçmemiş burda o yüzden onu seçtim, verdiği fiyat uygun 4750 hem kas zarı altı uygulayan bir doktor, sanırım her cerrah yapamıyormuş, o yüzden gözüm kapalı kabul ettim bilmiyorum iyi mi yaptım, evimede yakın yeri her açıdan uyuyor bana yani, yaz gelmeden kurtulmak istiyorum
Canım içine sinen bir doktorsa tabi bulundugun şehirde bir doktor tercih etmen daha iyi olacaktır Hakkında hayırlısı olsun,güzel haberlerle aramıza dönersin inşallah
evet haklısın belki şu an bana uzak geldiği için düşünmüyorum emzirme kısmını , meme ucunda his kaybı olsa bile düzeliyormuş tabi tamamende gidebilirmiş ama geneli çok memnun meme ucundan ben doktorlar tekrar konuşucam ama son kararı ona bırakıcam sanırım
konu his kaybı değil canım. süt bezleri önemli bu durumda. sana şu anda uzak da olsa, ileri zamanları düşünmelisin. doru doktoru bulduğunda için rahat edecek merak etme. istediğin gibi olsun göğüslerin.
burcu bana iz fotoğrafını yollamıştı sürekli ona bakıyorum karar vermek için :18:
merhaba arkadaşlar
ben sizi okuyorum ama ilk kez yazıyorum bende küçültme operasyonu geçirdim. T yerine I şeklinde bir uygulama yaptılar hacettepede yalnız alt ksımda bir buruşma var bununda daha az dikiş olması amacı ile bu şekilde olduğunu zamanla toparlayacağını olmaz ise yeniden operasyon yapılabileceğini ilettiler. neyse bende krem kullanıyorum hatta dikişler azalsın diye solaryumada gidiyorum. 4 ay oldu. daha iyi ama hala görüyorum aynada. çok kafa çok ses demek ama buradan çok bilgi aldım ameliyat öncesi ve sonrası. önce teşekkürler sonrada bu tarz bi ameliyat olupt buruşukluk sıkıntısı olan varmı sormak isterim... teşekkürler