Dikiş izlerinin geçme süresi

yara izi giderici iki tane iyi jel var.. biri contractubex diğeri scarex.. iki üründe her yerde olan bir şey değil.. Reklam amaçlı üyelik... | Ağız Diş | Anne Bebek | Cilt Bakımı | Makyaj Ürünleri diye bir siteden contractubex aldım kullanıyorum memnunum.. scarexi tercih etmedim ama o da contractubex kadar iyi olduğunu söylediler.. seçim size kalmış..

Son düzenleyen: Moderatör:
benim de 3 ay oldu neredeyse ve ben de contratubex kullanıyorum. ben meme ucundan olmuştum, kabarma durumu olmadı ama bi 3 gün kullanmamıştım, sanki bana rengi koyulaştı gibi gelmişti. şimdi de düzenli olmasa da günde en azından 1 kere sürmeye çalışıyorum. haftaya benim de kontrolüm var, doktorum ne diyecek bilmiyorum ama ben bu şekilde kullanmaya devam ederim epey bir süre daha.
contratubexi ne zman kullandın bana ilk batticon bir hafta kullan dedi bugün haftaya duruma göre contratubexe gececekmısın ameliyatımın 4 günü bugün

Merhaba ben de meme ucu kesisiyle hem dikleştirme hem protez ameliyatı oldum. 3 hafta oldu. Geçen hafta dermatix kreme başladım. Sabah akşam masaj dikişlere masaj yaparak sürüyorum. 1 haftada bile bariz şekilde bazı yerlerdeki izler kayboldu. Pileli görünüm bende de vardı ve geçmeyecek sanmıştım ama o da düzelmeye başladı, zamanla daha da iyi olacak. Meme ucu kesisi en az iz bırakan teknik sanırım. Ben çok memnunum.

X