dikiş dikmek isteyenler, bilenler, yeni öğrenmek isteyenler burda toplanalım...

canım mekikiğini düzgün ve sıkı olarak yerleştirdiğinden emin ol başka bir kumaşa tansiyonunu ayarlaya ayarlaya bul birde dikiş aralığı var dikiş aralığı çok uzunsa onu biraz kısman gerekebilir bi bak bakalım hemen servise göndermeyin makineleri yahuu

bende bir atladım pir atladım dikiş dikeyim dedim kumaş almaya karar verdim 2 haftadır gidemiorum hava yüzünden

Ben kot pacasi ile basladim kendime birsey dikmedim daha ama su polar elbise isini kivirirsam her hafta dikerim birsey etekle yada duz eldise ile baslamak lazim cok bozup tekrar yapacagiz orasi kesin ama babannem evde kendi patron cikartirdi eskiden kurslara falan gitmezlerde nasil ogrenmisler bende guveniyorum kendime babannem bize ne elbiseler dikerdi ne etekler ne paltolar kursa gitme durumum yok burada kurs yok cunku bu sebeple kendime boyle gaz veriyorum :)))

çok da iyi ediyorsun öz güven çok önemli
benim bir arkadaş vardı elinde ki imkanlara göre kendi kendine dikişe başladı dikiş makinesi yoktu bile
oturmuş kendine etek dikmiş ve eteğin dikişlerini elde kendi yapmıştı şok olmuştuk

Oyle valla istedikten sonra yapilmayacak hic birsey yok :) kuzu ben gidip su dikislere baslayayim yoksa bitmeyecekler gelirim yine opuyorum seni :)

sanırım telaştan msg ını görmedi

Yaptim yaptim dikis araligindanmis gercekten bor suru sey koymuslar orasini ayarla burasini ayarla biri dogruysa dogeri yanlis oluyor ugras dur makineyi taniyana kadar cok riskli seyler dikmemek lazim.

Evet mekikteki ip kitapta ayari bozuktur diyor ama bir turlu o ayari beceremedim bir suru sey denedim olmadi ptesi gotururum olmadi bu gun polarla deneyecegim canim polarla dikis yaparken 18 numara ignemi kullaniyim ince bir polar aslinda?

Selam Alttaki ip topluyor dedin ya mekik tam yerleşmemiştir belki canım oraya bak birde düz dikişi ayarlaman için iğne kalkık olacak yana kumaşın içinde olamayacak s yazan yer var ya orada var zaten işaretler çevir düz dikişe getir canım öyle yapmıyor musun:26:tansiyonu kaça ayarladın

Tansiyon 3 ile 5 arasinda diyor bu arada sen ogretmenmisin?

yok canım nerdeeeeeeedikiş kursuna gidiyorum bende makinemi yeni aldım da tansiyon 4 bende hoca öyle ayarladı

Eskiden uyeligim vardi orda bir arkadasim vardi da o sandim :) bende 4 yaptim simdilik iyi bakalim. Elbiseyi kestim ama kollarda biraz zorlanacagim saniyorum elbisemi koyarak kestim omuzlardan tegelleyip iki yana acip oyle cikartacagim kol kalibini mantikli mi?

Evet canım mantıklı bizde kursta gömlek dikmeye yeni gçtik kol nasıl takılır bilmiyorum henüzAma dediğin gibi yapanlar var

kızlar sonunda girebildim ama malesef resimleri bilgisayara yükliyemedim..benm notbuk kafayı yedi ne internet çalışıyo ne resim yükliyebildim.kafayı yicem komşudan aldım şifrede giriyorum..yarın eşim halleder umarım birde okadar yoğunumki fırsat bulamıyorum girmeye bu arada adını hatrlıyamadım ama blok sayfası olan arkadaşım aynı ceketten bendede var bende resmini çekiyim koyarım bukadarmı benzer birbirine ben onu terzime diktirmiştim ama zevklerimiz birmiş...:)))

Ipin kalinligina gore tansiyon var birde genislik var kitaptaki gibi yapiyorum ama ille alttaki ip yukarda gorunuyor bir hata var ama birde ben esimin deri ceketinin cirt cirti bozulmus onu diktim bozmamisimdir insallah makinami((

canım üst ip ayarını biraz gevşet sıkı olduğundan aly ip ayarı üste çıkıyor

Arkadaslar resimler neden yuklenmiyor bilmiyorum ama sitede sorun var saniyorum Kislik polar ev elbisesini diktim. Tarzima uymasada ilk ve kalip olmadan yapilabilecek bence en normal elbise oldu. Sicacik tutmasi onemli bunu yasli bir teyzeye yaptim cok usuyorum demisti memnun kalir umuyorum. Resim sorunu hallolsun koyacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…